torstai 29. marraskuuta 2012

viikko 8+0

Nyt alkoi jo yhdeksäs viikko :) Ensimmäinen ultrakin on jo onnellisesti takana.

Viikko sitten mentiin siis aamulla ultraan. Kauheasti jännitti ja pelotti, että jospa siellä ei olekaan kaikki kunnossa ja olinkin asennoitunut enemmän siihen että sydän ei löisi, ei sitten olisi niin suuri pettymys kun sydänääniä ei olisikaan näkynyt. Pessimisti ei pety. Aikamoinen yllätys se sitten oli kun terveydenhoitaja ultratessa sanoi, että siinä on vauva ja siinä näkyy sydänäänet. Viuelä enemmän sitten yllätti kun lause jatkui "ja siinä on toinen vauva ja toiset sydänäänet.". MITÄ??!! Kaksoset?

Jep näin se oli. Sen kerran kun mun toimimattomat munasarjat toimii, niin ne täräyttääkin kaksi munasolua! :D eli meille tulee kaksoset! Koko perjantai meni vähän sumussa, eikä töiden tekemisestä tullut oikein mitään, ajatuksissa vaan pyöri, miten me selvitään, riittääkö raha, jaksetaanko me. Koko ajan taustalla kuitenkin oli ilo, meille tulee kaksoset! :D Vieläkin on vähän hölmistynyt olo, mutta pahin järkytys ja ihmetys on mennyt ohi. Näillä siis mennään.

Terveydenhoitaja oli vähän ihmeissään kun sanoin, että eka neuvola on vasta reilun kahden viikon päästä. Pitäisiklhän se olla aikasemmin? Ei se sitten sitä alkanut muuttamaan. Nyt sitten ootellaan, että 11.12 tulisi nopeasti ja olisi se neuvola. Toisaalta myös joulua odotellaan malttamattomana, päätettiin että silloin kerrotaan molempien perheille :P Taitaa tulla aikamoinen ylläri niille :D Vaikka jotkut on kyllä jo epäilleet jotain, sisko oli nähnyt unta, että oli ostanut meille vauvanvaatteita lahjaksi ja mummi oli nähnyt unta, että olin tullut käymään ja kertonut olevani raskaana. No malttakoon mielensä vielä hetkeksi. Jouluna sitten paljastetaan ja toivottavasti tarkemmilla ja paremmilla kuvilla kuin näillä jotka saatiin ekasta ultrasta. Siinä kun ei hirveesti näkynyt. Hiirulaiset on vielä niin pieniä.

Onneksi ei ole käyntiä kotona ennen joulua, muutenhan kaikki varmaan tajuaisi. Vaikka maha nyt ei vielä kauhean iso ole niin on sitä silti jo jonkun verran, osa tietysti on varmaan turvotusta mutta kyllä siellä jossain alla on jo ison appelsiinin kokoinen kohtu joka nostaa mahaa ylöspäin. Ainakaan omat housut ei enää mene jalkaan vaikka paino ei ole noussut. Että on se uskottava! :D Kun ei nyt maha kauhean paljon ennen joulua kasvaisi.. :D Saadaan pidettyä salaisuus vielä hetken. :)

Olokin on pahentunut. Viime viikolla oksensin melkein kaiken. Mikään ei meinannut pysyä sisällä ja olo oli aika kauhea. Nyt on taas ehkä vähän helpottanut, johtuu kaiketi siitä, että oon yrittänyt syödä puolentoista tunnin välein. Mutta huomaa, että kun töistä lähtee ja on muutenkin väsynyt niin se paha olo tulee sitten illalla ja sitten lentääkin kunnolla. Ja väsymys on ihan mahdoton. Tuntuu että voisi nukkua 15h vuorokaudessa. Työtahti ei ainakaan helpota oloa ja päätinkin nyt, että puhelinajalla soitan neuvolaan ja kysyn, oisko mahdollista päästä lääkärille joka voisi kirjottaa sairaslomaa.

Oi, oon niin onnellinen :') <3<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!