tiistai 30. huhtikuuta 2013

Raskausviikko 29+5

Vappuaatto. Tulossa varmasti kunnon rymyvappu. :D Tai sitten ei. Skumpattomuus ja punkuttomuus vähän harmittaa, mutta se rymyämättömyys ei niinkään. Kiva viettää vappua ihan vaan kotona hyvien ystävien kanssa. <3 Tiedossa ainakin hyvää ruokaa ja seuraa. Huomenna sitten mahdollisesti perinteiselle vappupiknikille! Jos kuitenkin ilma on ihan kamala niin taitaa tänä vuonna jäädä väliin. Aina aiemmin on kyllä menty, oli ilma millanen vaan. Viime vappunakin juotiin ne skumpat Ilosaaressa toppatakeissa ja pitkissä kalsareissa hytisten. Aurinko kyllä paistoi, mutta tuuli teki ilmasta tosi kylmän. Jos sää ei helli niin sitten tehdään piknik tässä meillä. Tai brunssi. Herkkuina ainakin munkkeja ja croisantteja, mansikoita, viinirypäleitä, tomaattia, salamia, patonkia ja suolakeksejä. Tietysti simaa ja skumppaa! Illalla sitten vielä grillaamaan toisten ystävien luo lammasta :) Eli kivalta kuulostaa! Tosin jos ollaan sinne piknikille menossa niin pitää muistuttaa miestä ottamaan vinssi mukaan. Muuten en kyllä pääse sieltä maasta enää ylös! :D

Alkuviikko on mennyt kiltisti kotosalla. Tosin tänään uskallauduin vähän asioille, vaikka perjantain kävelyt kostautautuikin tajuttoman kipeinä nivusina :/ Jospa ne nyt vähän olisi vetreytyneet.. Viikonloppu oli muutenkin kiva, sain pikkusiskon kyläilemään meillä eikä tarvinnut koko viikonloppua kököttää yksin sohvannurkassa vauvoille puhuen. Sisko saapui perjantaina puoliltapäivin ja useampi tunti menikin kun kierrettiin parit sisustus- ja puutarhakaupat. Kirpparilla käytiin myös hakemassa vielä viimehetken täydennystä poitsuille. Oikeastaan kylläkin koossa 68-74. Pikkuvaatteita kun on aika paljon jo. Varsinkin 62cm.. Ja vielä kun oon bongannut facebookista ihan uuden tuttavuuden "monikkolasten kirppari" niin kaappi on saanut viime päivinä valtavasti täytettä. Sieltä kun löytyy helposti käytettynä samaa paria olevia settejä. :)

Lauantai kului kotosalla, ja edellispäivän kävelyt kyllä tuntui. Aurinko paistoi ihanasti terassille, ja aurinkotuolissa saikin kesän ekat pienen pienet rusketukset :) Iloa ei kestänyt kuin pari tuntia ja aurinko meni pilveen, joten me jatkettiin leipomalla ja ruokaa laittamalla. Illalla viel kateltiin leffaa Topin ja Jossun kanssa.

Sunnuntai meni sitten pihatöissä. Oli ihanaa kun sisko avusti haravoinnissa ja ikkunoiden pesussa. Mä jos alkasin pestä ikkunoita niin maha varmaan keräisi kaikki valuvat saippuavedet.. Ja onneksi meidän piha ei ole kauhean iso niin sisko ei ihan hirveää urakkaa joutunut tekemään, ja ikkunatkin melko puhtaita syksyn pesujen jäljiltä :) Mies sitten urakoikin aidan toisella puolella ja tasoitti siitä maata, jotta parin viikon päästä voidaan heitellä sinne vähän numikon siementä. Yrityksenä saada siihen vähän nurmikenttää, jotta ensi kesänä ois mahollista hiekkalaatikkoa tai keinua laittaa siihen. Muutenkin kiva saada vähän lisä tilaa poitsuille rymytä :)

 Vähän sisutustavaraa poikien huoneeseen HB Homesta. Vie vähän harmitusta siltä, että Amanda B on Kuopiossa enkä ihan uskalla sinne enää lähteä ajelemaan.. Sisustushenkareita ei vaan Joensuusta löydy mistään. :S Tai löytyy, mutta teema on vähän liian pinkki.. Eli tämä taitaa tietää nettikauppoja ;)
 Lelukori koki myös uudistuksen Prismakäynnillä. Edellinen oli vähän liian pieni, joten se sai uuden tehtävän vaippakorina. Tämä onkin paljon parempi, ei irtoile rottingin palojakaan :)
 Myös verhot saivat vähän väriä. Ilman näitä roikkuvia nalleja, valkoiset verhot olisi olleet vähän tylsät..
 Ja pitihän mun vähän jotain uutta itsellekin hankkia piristykseksi. Uusi paikka löytyi olkkarin sivupöydältä. Ainakin nyt aluksi.


 Kotipäiviin vähän tekemistä kertyy Kunnaksen vauvakirjoista, jotka hankin molemmille poitsuille. :) Nyt vaan alottelemaan kirjoja!Myös terassia sai vähän uutta ilmettä uusista tableteista ja turkoosista kynttiläpallokupista jonka bongasin kirpparilta :) Vielä istuinpehmusteet tuoleihin ja kukat viikonloppuna ostettuihin laatikoihin, plus valkoinen maali ruskeaan apupöytään, niin alkaa terassia olla valmis tuleville terassikeleille. :)


Nyt tiramisujen tekoon! :P Hyvää vappua!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!