sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Kesäsunnuntai

Tänään on ollut kyllä taas aivan ihana päivä <3 Kaukana perjantaista, jolloin tuntu että seinät kaatuu päälle. Varmaan ratkasevasti mielenlaatuun on vaikuttanut se, että Henkka on ollut kotona ja mun seurana. Ja tietysti AURINKO! Täällä on tänään ollut aivan ihana kesäpäivä! Terassilla oli varjossa yli kahtakymmentä ja aurinko paistoi siniseltä taivaalta. Eikai siis ihme, että mieliala kohenee!

Ollaan vietetty tätä sunnuntaita pihatöissä. Mäkin vähän yritin osallistua istuttamalla kukkia, mutta enimmäkseenhän toi touhuaminen jäi miehen hommaksi. Nyt olisi terassi muutamaa pikkuyksityiskohtaa vaille valmis. Kummasti helpottaa tällaisen neurootikon mieltä! :D 
Tässä ne eilen Ikeasta haetut tuolit. Nyt kelpaa saunan jälkeen istua ulkona. Hyvin ne kävi myös aamupalan nauttimiseen! :) Ja on ainakin säänkestävät. Meillä on tossa saunaterassilla vaan ihan pieni katos, joten mitään kovin arkaa siihen ei voi tuoda. Eiköhän nämä toimi tässä aika hyvin!

Tehtiin pikareissu Prismaan ja kyllä taas huomasi olevansa raskaana. Jalat ja selkä kipeytyi taas vauhdilla ja tuntu että se lyllertäminen kesti ikuisuuden. Kaikki vaan viiletti ohi.. Taas meinasi kyllä hermo mennä tähän omaan kömpelyyteen. 

Iltapäivällä nautittiin taas ihanasta grilliruuasta. Testattiin uusi reikäpannu ja herkuteltiin grillivihanneksilla. Supisteluja on ollut tänään taas aika paljon. Johtuu varmaan tästä touhuamisesta. Ne vaan ei ole kipeitä tai mitenkään säteile selkään. Niin eikai niistä sitten tarvitse minnekään soitella. Ja kun säännöllisyydestä ei ole kyllä tietoakaan. Et en tiedä teenkö nyt virheen kun otan näin rauhallisesti. Uskon kuitenki, että tuskin se synnytys mihinkään ihan huomaamatta käynnistyy :D Varmaan vielä 38 viikollakin poitsut tiiviisti mahassa. (voi ei!) Pikkuveli oli nähnyt viime yönä unen et bebet synty 28.5. Eli tiistaina kun mulla on kohdunkaulan kontrollikäynti äitipolilla.. Hui! Onhan se tietysti ihan mahdollista, et jos pojat on edelleen poikittain niinkuin viimeksi ja kohdunkaula on vaikka jo auki niin sittenhän ne leikkaa. Tiistai ja perjantai on vieläpä sektiopäiviä PKSSK:lla. Eli apua. Vaikka sen tiedostaa, että pojat voi syntyä nyt periaatteessa koska vaan, niin ei se näkyjään silti ole ihan päähän uponnut. Mutta saisi ne nyt kyllä vielä viikon tai kaksi mahassa pysyä <3

Tarkempaa terassipäivitystä ehkä huomenna, jos vaan saan kaiken kuntoon. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!