perjantai 10. toukokuuta 2013

Raskausviikko 31+1

Silloin kun aloittelin blogia, tarkoitus oli kirjoitella viikoittain mahan kuulumisia. Aluksi se sujuikin, ja olisi tehnyt mieli käydä päivittämässä vähän useamminkin. Päätin kuitenkin, että viikoittain riittää. Eikai ne asiat nyt niin vauhilla etene :D Sitten oli se pahin väsymysjakso, ja kirjotettua tuli ehkä kerran kuussa. Nyt taas huomaa, että kun elämässä ei pahemmin ole sisältöä, niin tulee kirjoitettua lähes joka päivä. Ainakin omaa oloa helpottaa kun tuntuu, että jotain on tapahtunut, vaikka päivä onkin taas hyvin pitkälle vietetty sohvalla. Todellisuus taitaa olla se, että päivitykset saattaa olla melkosen tylsiä muiden mielestä.. :D No, ehkä se oman ittensä terapoiminen tässä onkin tärkeintä.. Luki sitä sitten joku tai ei :)

Mun päiväohjelma koostuu siis hyvin pitkälle koneella olosta ja syömisestä. Aiemmin täytettä päiviin toi telkkarin kattominenkin, mutta nyt oon huomannut että se on jäänyt. Joskus saataan jonkun jakson jotain katsoa silloin tällöin mutta enimmäkseen telkkari pysyy päivät kiinni. Kiitos sille joka blogit keksi! Niitä lukemalla oon saanut päiväni kulumaan ja samalla tulee mieleen mitä itsekin voisi vielä tehdä tai miettiä.

Aamu alkaa usein puurolla miehen kanssa. Kun mies sitten lähtee töihin, mä linnottaudun sohvalle läppärin ja puhelimen kanssa. Ja yritän olla nousematta muuten ylös kuin vaan vessakäynneille. Niin ja onhan mulla aina sodastream-pullo täynnä vettä vieressä. Jospa sillä pysyisi turvotus edelleen loitolla :) 9-10 aikaa on pakko syödä toinen aamupala :D Mulla ei vaan puuro pidä nälkää. Samalla surffailen netissä. Facebook, iltalehti ja blogit joita seuraan tarkastetaan tällöin. Monesti päädyn myös lukemaan jonkun uuden blogin ihan alusta asti. Loppupäivä sujuukin sitten pitkälle syömisen ja surffailun yhteen sovittamisessa. Kahden aikaan alkaa jo vilkuilla kelloa, että olisiko se viimein neljä niin saisi sen miehenkin kotiin. :) Onneksi vielä melko vauhdilla kuluu päivät. Vielä on riittänyt mielekästä tekemistä. 

Perjantain kakkosaamupala, ja toimisto. Ihana se joka keksi imetystyynyn. On ollut monien sohvamakoilupäivien pelastus <3


Tänään oon miettinyt sairaalakassin sisältöä. On tosi epätyypillistä mulle, että se on vieläkin pakkaamatta ja miettimättä. Ei sillä, että sillä olisi kiire, mutta mä nyt vaan satun olemaan "hieman" neuroottinen kaiken pakkaamisen ja suunnittelun kanssa. Yleensä kaikki on mietitty valmiiksi ennemmin vähän liian aikasin etukäteen kuin liian myöhään. Nyt jostain syystä sairaalakassinsuunnittelulista ei vaan ole edennyt. Jopa mies on suunnitellut omansa ennen mua! Joten pakko oli ryhdistäytyä.

- Hygieniatarpeet oli helppo laittaa listaan.
-myös neuvolakortti ja laturi tuli mieleen heti

Mutta mitäs muuta? Luotan siihen, että kaiken maailman sidettä sun muuta on varmasti sairaala pullollaan, jten niitä en ala itse ottamaan mukaan.

-Omat vaatteet ja imetysrintsikat varmaan myös. Niin ja villasukat. Mistä sitä tietää miten kylmä siellä sairaalassa on :D Myös muistiinpanovälineet hakeutui kassiin.
-meikit ja suoristusrauta. Joo, nyt joku taas ajattelee et ai kauhee kuin pinnallista! Mut ihan sama. Mua vartenhan ne siellä on. Tosin niitä en ihan voinut pakata vielä valmiiksi. Varmaan niitä kuitenkin tarvii vielä kotona. 

Mutta mitä muuta? Apua! Ehkä sinne ei sitten vaan sen kummempia tarvi. Mies voi kantaa mulle viinirypäleitä ja suklaata sitten synnytyksen jälkeen. Niitä ihan turha tonne alkaa laittamaan. Ehkä jotain lukemista? 

Ja siinä vähän hygienia arsenaalia. Ei varmaan haittaa, että body lotion ja suihkusaippua tuoksuu suklaalle? ;)


Miehen kassiin ainoat vaatimukset mulla oli deo, hammasharja ja purkkaa. Mikään ei varmasti voisi synnytyksessä ärsyttää mua enempää kuin pahan hajuinen hengitys tai haisevat kainalot.. :D

Tänään tiedossa vielä vähän äitienpäiväshoppailua ja sauna+leffa+irtokarkki -iltaa murusen kanssa <3

4 kommenttia:

 1. Omat aamutossut tms! Ne sairaalan oli ihan hirveet + ei mahtuneet jalkaan, ku miulla se kuuluisa turvotus tuli synnytyksen JÄLKEEN! Ja kyllä, saikulla on siteitä! Omia vaatteita miulla ei ollut, kun lähtöä varten. Kätevämpi oli mennä saikun vaatteissa, ku likaiset sait viskata vaan pesukoriin ;) Niinno imetysliivit oli + liivinsuojia ja alushousut omat kantsii olla (mihi mahtuu ne ISOTkin siteet), jollei halua mennä niissä "kinkku-housuissa". Ne sellaset verkkopögät juunou.

  VastaaPoista
 2. Just noiden alushousujen kanssa oon miettinyt et mitä tehdä. Kun jotenkin ajatus toisten käyttämistä alushousuista inhottaa.. Ja vieläpä kun ne on sitä Uunokangasta :D
  Toisaalta kun ei viittisi omiaan pilata.. Mutta ehkä tässäkin on parempi pelailla varman päälle ja ottaa myös niitä omia mukaan. Voi sitten paikanpäällä vasta päättää.

  Joo aamutossut, ne pitääkin lisätä listaan!

  VastaaPoista
 3. Siis noihan on kertakäyttösii, tai mie ainakin nakkasin ne sit (muistaakseni) roskiin vaan ;D Mut ei vara venettä kaada jos on varuilta omatkin matkassa!

  VastaaPoista
 4. Aijaa, ymmärsin et ne on pestävii niinkuin muutkin vaatteet :D No mut silti kuulostaa aika epämiellyttäviltä. Taidan siis testailla paikanpäällä :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!