lauantai 11. toukokuuta 2013

Vauvojen kotiutumisvaatteet.

Tänään on tullut mietittyä, että missähän vaatteissa ne meidän pirpanat kotiin tuodaan.. Helpompi näin, kun on kesä kuitenkin niin ei tarvi miettiä haalareiden ja villapukujen kanssa. Mutta silti sais tästä ongelman kehiteltyä :D Suomen kesä kun ei automaattisesti ole lämmin ja aurinkoinen. Varsinkaan kesäkuussa. Lämpötilahan voi heitellä 10-25 asteen välillä ihan miten tykkää.. No, shortsiasuista luovuin heti kättelyssä. Ei kai niitä kuitenkaan ihan pienelle voi laittaa. Vai voiko?

Lämpimän kelin vaihtoehtoja ovat siis trikoot+body -yhdistelmät. Kylmemmälle sitten potkarit+body. Ja vielä jos oikein kylmä on niin jumpsuitit molemmille päälle :D Tai peitot. Onhan ne kuitenkin vaan niin vähän aikaa ulkona. Vaan autoon ja sisään kannettaessa. 

Tämä olisi se viileämmän kelin vaate. Newbie -bodyt ja Name Itin haalarit.

  Tässä sitten vähän lämpimämpään keliin. Siniset on pientä sinivalkoraitaa, ei vaan taida kuvassa oikein näkyä.. H&M:ltä nämä setit.

 Tämä on sitten toinen vaihtoehto. Muistaakseni ensimmäisiä settejä, jotka oon ostanut kuultuani, että meille tulee yhden sijaan kaksi pikkuista <3 ja H&M:ää tämäkin.

 Nämä hupparit on myös yksi vaihtoehto, jos ilma on viileä. Ainoa pikkuongelma näissä on se, että nämä on 56cm kun kaikki muu vaate on 50cm.. Et onko nää lian reilut? Mä kun toivon ja uskon, että vauvat ei syntyessään ole kovin paljoa sitä 50cm pidempiä.. Nämä Name It:ltä.

Ja sitten vielä ne Jumpsuitit. Nämä on molemmat 56cm, mutta tuskin haittaa vaikka on vähän reilut. Jos on? :D Molemmat Kapphahlista, raidallinen KAXS-merkkiä ja sininen Newbie sarjaa.

Että siinä sitä olis sitten miettimistä. Ja tosiaan tuossa kirjoittaessa tuli sekin mieleen, että pitäisikö kuitenkin olla senttikooltaan isompikin vaihtoehto, jos poitsut onkin kunnon möllyköitä?

Tänään uskaltauduin vähän ulkoilemaan ja kävelin hissukseen lähikaupalle meloni+mansikka -himoissani. Ja voi sitä supistelun määrää. Tai kovottelun, niinkuin täällä neuvolatätit ja lääkärit sitä kuvaa. Ite sanoisin niitä harjoitussupistuksisksi. Kovottelu kuulustaa jotenkin niin Pohjois-Karjalaiselta.. Onhan se tietysti aika kuvaavaa, kovaksihan se maha menee, mutta silti. Ainakin mun harjaantuneeseen Lahti-korvaan kovottelu kuulostaa melko hölmöltä. Samalta kuin Ilomantsin -murre (tai joku sellanen) esim. "On ollut niin kivoja ilmaloita" eli laita kaikkien perään -loita. Koiraloita, kissaloita, autoloita... :D Ja anteeksi jos joku loukkaantuu, mutta se vaan on niin kauhean hauskan kuulosta. Enkä ole ihan varma käytinkö sitä edes oikein, mä kun en oikein tuota hallitse.. Mutta peruspointin varmaan ymmärsitte.. :D No, mutta joka tapauksessa, jos en sano sitä kovotteluksi niin kukaan ei ymmärrä mua. Eli kovottelua. Ja sitä on nyt jatkunut siitä asti kun kotiuduin sieltä kaupasta. Ärsyttävää. Eli taidan jättää nuo kävelyt taas hetkiksi.

No, mutta koska eilisillan leffaneväät (jotka muuttuikin jääkiekkoeväiksi :/ ) näytti tältä
 
Koostui tämän päivän lounas ja välipala näistä. :P Nam.

 
 Kohta saan taas miehen kotiin ja tästä päivästä yksin sohvalla on taas selvitty. :) Nyt nopeat viimeistelyt äitienpäiväkortteihin +lahjoihin ja sitten voikin käpertyä murusen kainaloon <3
 

2 kommenttia:

  1. Vahingosta viisastuneena ;) Voithan tehä kaks kasaa vaatteita mitkä mies voi sit tuoda saikulle; alle ja yli 50cm vauvoille? Ne kerkee tuua sit myöhemmi, ku lähtiessähän ne puetaan vasta. Nimimerkillä se 50cm haalari oli vähän liian pieni 51cm tytölle ;)

    VastaaPoista
  2. No niin taidan tehdäkin. Oon ihan varma, että mun tuurilla jos ottasin vaan niitä 50 cm niin pojat on ainakin sen 53 ja sitten ei mene mitään päälle :D Ehkä se on parempi pelata varman päälle.. Eli kaksi kasaa. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!