maanantai 20. toukokuuta 2013

yksi ihana kesäpäivä ja maalausprojekti

Oon aina ihmetellyt, kun multa on kyselty että saanko öisin nukuttua. Oon ollut vähän kummissani, että no miks en saisi, ei vauvat kuitenkaan niin kovia potkuja anna, että se herättäisi, tai ei maha nyt niin hankala ole. No, ihmettelin näihin päiviin asti. Nyt en ihmettele enää yhtään. Muutamat viime yöt on menneet puolentoista tunnin unipätkillä (joo, joo hyvää harjotusta.. No empä halua harjoitella vielä!!) Lähinnä taitaa johtua siitä, että Aarre on sellasessa asennossa, että monottaa mua suoraan rakkoon. Eli vessassa on rampattava ihan koko ajan. Vielä kun tähän ottaa mukaan vähän liian lämpimän huoneilman, ärsyttävästi pihapuussa piipittävän linnun ja allergian takia nenän tukkoisuudesta kärsivän ja sen seurauksena kuorsaavan miehen niin paletti alkaakin olla koossa. Ei siis nukuta. Kaiken lisäksi kun kyljen kääntäminen on vielä yhtä tuskien taivalta niin vähemmästäkin alkaa hermo kiristyä. ONNEKSI, viime yönä nukuin jopa yhden neljän tunnin pätkän. Eli tänään on ollut jo paljon virkeempi olo. :)

Meidän pihan ja terassin laittaminen on vähän lykkääntynyt tämän mun sairasloman takia. En oo uskaltautunu kaikkien kypsymisten ja lyhentymisten takia kyykkimään kukkapenkkien ääreen. Tänään kuitenkin, koska viikot on jo niin hyvät (33.) ja Aarteenkaan pää ei paina kohdunkaulaa, uskaltauduin pienen shoppailukirroksen päätteeksi laittamaan muutamat kesäkukat ja maalaamaan sen ikuisuusprojektina olleen pöydän. Jouduin maalaamaan myös toisen pöydän, koska kaupassa ei ollut haluamaani kukkatasoa valkoisena vaan pelkästään ruskeana. No samallahan se meni. Kiltisti kuitenkin maalailin oikein rauhassa. Makuuasento ei ihan onnistunut mutta en myöskään kyykkinyt. Ei se maalaaminen ehkä ihan kaikkien taiteen sääntöjen mukaan mennyt, ja ammatilaisella saattaisi olla sanansa sanottavana, mutta itse olen tyytyväinen joten se kai se riittää.

Poitsut alkaa selvästi olla jo isompia, koska potkut alkaa jo vähän tuntua. Tähän asti oon voinut ihan rehellisesti sanoa että potkut ei oo sattuneet. Vähän inhottavalta tietysti välillä tuntuu kylkiluussa kun Onni venyttelee ja kohtu supistelee.. Tuntuu ettei tila riitä. Mutta potkut ei varsinaisesti oo sattuneet. Nyt on kuitenki tullut jo muutama aika terävä muljahdus, ei se nyt vieläkään ihan satu, mutta ei kyllä tunnu kivaltakaan.. Jospa ne sieltä parin viikon päästä ulkoistautuisivat potkimaan tänne, niin saisi mun sisuskalut olla rauhassa :) 

Tänään taistelin taas itseäni vastaan etten olisi laittanut poikien sänkyjä valmiiksi. Maltoin vielä, mutten kyllä tiiä kauan tämä vielä onnistuu :D

Nyt vähän kuvia terassiprojektista. Tuo tervetuloa-kori-kukka-teline -juttu on meillä etuovella ja siihen ostin callunan joskus viime lokakuussa. Kastelematta se on ollut siinä koko talven ja ihmeen hyvältä näytti edelleen kun aloin sitä ottaa pois. Kuivahan se oli kuin mikä, mutta kuitenkin! :D

 Tuon Flower-korin oli alunperin tarkoitus päädtä meidän saunaterassille, mutta koska se jotenkin vaan löysi paikkansa tuon kukkapöydän vierestä, pitää saunateressille keksiä jotain muuta. :)
Juuttiköyttä onneksi löytyi, ei vaan metritavarana niinkuin osisin halunnut vaan kymmenen metrin pätkänä. Nyt on köyttä vaikka kuinka, eli jos jollain on hyviä ideoita mihin sitä laittaisin niin antaa tulla vaan!! :)


 Tässä on nyt se ikuisuusprojekti. Tuo apupöytä on siis alunperin sellainen Ikean koivunvärinen käsittelemätön pöytä. Ostettiin se meille eteiseen joskus viitisen vuotta sitten ja käsiteltiin jollain ruskealla sävytteellä. Aiemmissa asunnoissa sille löytyi aina paikka, mutta vuosi sitten kun muutettiin tähän niin meinasin jo lahjottaa sen Kontille. Viime kesän se oli ruskeana tossa samaisessa nurkassa kun terassin värimaailma muutenkin haki vähän paikkaansa. Talven mietittyä päädyin musta-valkoinen-turkoosiin, joten ruskea sai lähteä. Valkoisena se onkin paljon siistimpi ja tulee kivasti esiin vaikka nurkassa seisookin! :) Nyt kelpaa kyllä miehen grillailla!
 Vanha talouspaperitelinekin sai vähän uutta ilmettä ylijääneestä juuttiköydestä ja maalista. Vielä kun keksisi jotain täytettä tuonne pulloon..?

 Ainiin! Ja blogiani lukee jo kymmenen! Ihanaa! Huomattavasti kivempi kirjoitella, kun tietää että joku sitä lukee joltain toiselta ruudulta! Tervetuloa kaikille mukaan! :)

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. aina parempi ;) Mutta rekisteröityneitä mulle näkyy 10. sitten ootte te anonyymit ;)

   Poista
 2. Mäkin haluun terassin! tää kerrostaloasuminen on p******stä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kieltämättä tuo terassi tuntuu aika luksukselta monien kerrostalovuosien jälkeen. :) Eli eikun vaan hankkimaan ;)

   Poista
 3. Täällä ilmoittautuu yksi uusista lukijoista! Vauvakuumeilessa on ihana lukea toisten odotusblogeja :) Meillä siis tyttö jo 11kk. Sulla on ihana blogi. Oon kateellinen tosta terassista ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan! Toivottavasti viihdyt!
   Sulla on kyllä tyttö ihanassa iässä! Varmasti uusia oivalluksia tulee päivittäin ja oma persoona puskee jo kummasti esiin! :)

   Poista
 4. Sama täällä, oon ihmetellyt kun on kysytty että nukutko hyvin ym. Viime viikolla en enää ihmetellyt, ainoa asento jossa on jotenkin siedettävä olla on kyljellään. Ja siitäkin täytyy vaihtaa tunnin välein ainakin asentoa mikä on kans kovin vaikeaa!:D eikä nukuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no niimpä. ei ole helppoa! Mulla vielä kohtu jotenkin painaa jotain hermoa oikealla lonkalla, niin en pysty käytännössä nukkumaan sillä puolella. Valittavana siis noin tasan yksi asento! :D

   Poista
 5. Täällä seurataan myös päivittäin! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!