maanantai 3. kesäkuuta 2013

Kirpparilöytöjä!!

Päädyin aamun mietittyäni siihen, ettei ne eiliset supistuksen tapaiset olleet niitä oikeita. Kiitos teidän ihanien lukijoiden! On se hyvä että apu on oin lähellä! Mä olen just sellanen, että alan vaan ongelmoimaan ja vatvomaan asioita. Miettimään liikaa kaikkea. Silloin on hyvä, että joku palauttaa maanpinnalle! Nyt siis odotellaan siihen torstaihin ja ultraan, niin nähdään missä mennään. 

Tänään tuskastuin taas tähän mahaan sen verran, että päätin lähteä kunnon kirpparikierrokselle. Ei siitä kävelystä varmaan haittaakaan ole. Jospa se vähän lyhentäisi sitä kanavaa.

Jotain jopa löytyi. En vaan ymmärrä, etä mikä siinä on niin vaikeaa, että jos vie vaatetta kirpparille, niin ne kannattaisi pestä ensin?! Tai että rikkinäistä ja likaista ei kukaan osta! Muutenkin tuskastun aina noilla kirppareilla, kun siellä on vauvoille vaan sellasia vauvamaisia vaatteita. Siis sellasta potkupukusettiä. En oo mitenkään potkupukuja vastaan, mutta ärsyttää kun tuntuu ettei siellä muuta olekaan. Kai niitä vauvoja voi muuhunkin pukea kuin vaan potkuhousuihin? Toinen asia, mihin toivoisi muutosta on ne värit. Pojille on aina vaan sinistä. Tytöille löytyy vaatetta paljon laajemmassa väriskaalassa. Poikien värit taas pyörii aika paljon sinisessä ja vihreässä. Ja en tosiaan halua kyllä mitään oranssin ja keltaisen riemunkirjavaa, mutta jotain pientä vaihtelua ois ihan kiva saada.. Eihän niitä vauvoja tietenkään pieniksi aikuisiksikaan tarvi pukea, mutta on se vaan musta söpömpää ku ne iänikuiset potkupuvut.. Trikoot ja farkut näyttää huomattavasti kivemmilta. Poitsujen kaapista taitaakin perinteisiä potkareita löytyä vaan ne äp:stä tulleet..

Millainen filosofia teillä on vauvojenvaatteiden suhteen?

Näistä toiset löytyi meillä jo kaapista. Täti oli bongannut kirppareita kierrellessään. Nyt löytyi samanlainen samassa koossa myös toiselle poitsulle!

Ja vielä parit yöpuvut. Noi tutan yöpuvut on niin hyviä kun niistä sai noi kädet "suljettua". Siis pussiksi, ei pääse vauva raapimaan itseään. Oon oikeastaan hankkinu vaan sukallisia yöpukuja enkä yhtään kaksiosaista. Tuntuu että ne on käytännöllisempiä.. en sitten tiiä kuinka todellisuudessa on.Myös toinen mr. finland -body samassa koossa on jo kaapissa. Voi, poitsut on varmasti niin suloisia! Myös äipälle löytyi jotain pientä. Toi harmaa on ihan vaan hennesin peruspaita, ja toi farkkunen on myös hennesiltä. Kuva vähän hämää, tuo on oikeesti tunika mittanen. Ihana <3 Omaa kroppaa odotellessa!3 kommenttia:

 1. Esikoisen kanssa tykkäsin potkareista, puolipotkareista ja bodyista. Noh ehkä selittää, että esikoinen syntyi joulupäivänä ja sydäntalvi menossa, oli pakko pitää lämpöisenä. Jotenkin tykkäsin velour-housuista ja bodyista kun tyttö kasvoi. Vasta myöhemmin osasin pukea "aikuismaisempia" vaatteita lapselle. Nyt kun tyttö on melkein 1v6kk niin pidän moninaisempia vaatteita; kotivaatteet/hoitovaatteet ja sitten ne siistimmät "aikuisemmat/tyttömäiset vaatteet"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja piti vielä lisäämäni, että mielestäni tärkeintä on puhtaat ja ehjät vaatteet ;) Aikuinen päättää ennen kuin uhmakas kieltäytyy pukemasta; sitten neuvotellaan jne.

   Poista
  2. Joo, puolipotkareita, bodyja ja legginsejä meilläkin on aika paljon. Jotenkin ne henkselilliset potkarit vaan ei miellytä mun silmää :/

   Velourhousut ja kollarit onkin kotioloissa varmasti tosi hyviä! Ihan noille pienille kun ei edes taida paljon muuta kuin noita potkareita ollakaan. Ihana sitten päästä taaperoa pukemaan kun voi jo vähän käyttää asusteita! :)

   Todellakin, sehän se tärkeintä on! Niin ja se et on mukavat päällä eikä kiristä tai purista :)

   Voi, toi uhmaikä voi olla melkonen haaste! Ei varmasti suostu mitään nättiä pukemaan! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!