sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Alennusmyynnit

Alennusmyynnit pyörii vielä täydellä teholla, varsinkin nettikaupoissa. Nettikaupoissa tarjontaakin tuntuu olevan huomattavasti enemmän kuin kivijalkamyymälöissä. Ja mikä parasta, tuotteet saa sovitettavaksi kotiin ja jos malli tai laatu ei miellytä voi tuotteet palauttaa. Varsinkin tällaiselle heräteostosten tekijälle nettikaupat on huomattavasti turvallisempia kuin kivijalkamyymälät. Nettikauppojen ostosten pitämistä voi harkita pari päivää kotona ja palauttaa sitten jos kokee että ostos olikin ihan turha.

Nettikaupat on mulle ainakin pelastus, sillä Joensuun vaatekauppa tarjonta on tosi pieni. Tai ainakin niiden valikoima on melko suppea, puhumattakaan ale-tuotteista. Name It:stä täällä vielä löytyy vaatteita melko hyvin, mutta Lindexillä oon jo suosiolla siirtynyt nettishoppailijaksi.

Eilen ehdin surffailla normaalia pidempään kun isäni ja veljeni olivat yökyläilemässä meillä ja hoitivat poikien syötöt. Päädyinkin Jesper Juniorin nettikauppaan, jossa oli ihan mahtavat alet! 50-70% kevät ja talvivaatteista. Talveksi meillä pojille on jo kevään alennusmyynneistä ostetut talvivaatteet, enkä sitä seuraavalle talvelle viitsi alkaa vielä hamstraamaan. Mutta ensi keväälle löysin pojille ihanat kuravaatteet tosi halvalla!

 Kuvat http://kauppa.jesperjunior.fi

 Hintaa tälle kaikelle kertyi vajaa 30e/poika. Tavaraa oli vielä hyvin koossa 70, jonka uskon meille vielä menevän kevään loskakeleillä. Alle vuoden ikäinen ei tietysti hirveästi vielä liiku, mutta voipahan istuttaa molemmat märälläkin säällä hiekkalaatikolle ja nurmikolle pelkäämättä että vaatteet kastuu :) Lisäksi tuo turkoosi-harmaa yhdistelmä miellytti silmää. Nämä kotiutuu meille sitten alkuviikosta! Keväällä pitää kirjoitella sitten postausta, miten toimivat käytännössä.

Oon aina ihmetellyt kaikkien innostusta Polarn o Pyretin vaatteisiin. Itse koen ne täysin ylihinnotelluiksi ja ainakin kirppariostoskokemuksen perusteella, ei edes kovin hyvä laatuisiksi. En tiedä onko mulle sattuneet kappaleet vaan olleet jo niin monella lapsella, että käytön jälki alkaa jo näkyvä, vai eikö laatu ja hinta kuljekkaan siellä käsikädessä.

Nyt kuitenkin kun poikien pukemisesta on jo kuukauden kokemus ja tiedän suunnilleen millaista vaatetta haluan niille laittaa, annoin PoP:lle vielä yhden mahdollisuuden. Siellähän on nyt myös alen loppurysäys, joten klikkailin pojille muutamat housut. Bodeja en vielä ala ostaa, varsinkin Aarre nimittäin puklailee vielä niin paljon, että päivän aikana menee ainakin kaksi bodya. Toinen syy miksi päätin hankkia meille muutamat PoP:t oli niiden jälleen myyntiarvo. Varsinkin FB:n polarn o pyret kirpparilla käytetystä ok-kuntoisesta vaatteesta maksetaan vielä lähes uuden hinta. Missä ei kyllä mielestäni ole mitään järkeä.. Käytetty on kuitenkin käytetty. No, katsotaan kunhan saan nämä pöksyt pojille käyttöön, että muuttuuko mielipiteeni ;)

Nämä sai meiltä uuden kodin. 


Kuvat www.polarnopyret.fi

Tänään on tullut myös hinnoteltua kirpparitavaraa. Keräsin aika ronskilla kädellä poikien kaapista kaikki sellaiset vaatteet joita ei ole tullut syystä tai toisesta käytettyä. Enimmäkseen kirpparikasaan päätyi potkuhousuja ja -pukuja. En vaan oikeen osaa pukea niitä poitsuille. Body + kollarit/legginsit/farkut/chinot toimii vaan mun mielestä paremmin. Myös lähes kaikki valkoiset bodyt pääsi kirpparikekoon. Pojille sopii vaan kaikki kirkkaammat värit paremmin :) Lisäksi kaikki 44 senttiset vaatteet piti kerätä jo pois, tosin niitä ei montaa ollutkaan. Myös 50 senttisistä jotkut bodyt alkaa olla pieniä. Varsinkin Name Itin mallit taitaa olla normaalia pienempiä, koska niiden bodyt on jo pojille hihoista lyhyitä :/ Niin ne vaan kasvaa :'/

Ollaan myös alettu miettiä poikien siirtämistä omaan huoneeseen.. Taidetaan katsella vielä tämän flunssan ajan, mutta jos vaikka sen jälkeen sitten omaan huoneeseen :)

Ainiin, ja Onni on oppinut näyttämään kieltä! <3 Siis ei pelkästään muun ähinän ja örinän seassa, vaan matkii jos hänelle näyttää kieltä. Ihana <3

3 kommenttia:

 1. Kivoja vaatteita :) Sun pitää tulla joku kerta meille shoppaa monikkovaatetta. Itse olen ukkojeni tyylistä myös tarkka :)

  Huippua noi teidän yöt! Meillä pojat siirrettiin unikoulun myötä omiin huoneisiinsa (noin 9kk ikäisenä) eikä sitä ennen olisi ollut asiaan mitään mahkuja, koska parhaimmillaan härdelliä oli öisin noin 15min välein (eli ei kerennyt nukahtaakaan edellisen välissä, mie nukuinkin parisängyn jalkopäässä poikitttai ne hetket).. Mutta meilläkin oli kyllä ensimmäinen reilu 1kk rauhallista, mutta ei todellakaan siihen malliin mitä teillä :D Nauti!!! :)

  Ja ihania kuvia on ollut taas ukoistasi! :)

  VastaaPoista
 2. Kivoja vaatteita :) Sun pitää tulla joku kerta meille shoppaa monikkovaatetta. Itse olen ukkojeni tyylistä myös tarkka :)

  Huippua noi teidän yöt! Meillä pojat siirrettiin unikoulun myötä omiin huoneisiinsa (noin 9kk ikäisenä) eikä sitä ennen olisi ollut asiaan mitään mahkuja, koska parhaimmillaan härdelliä oli öisin noin 15min välein (eli ei kerennyt nukahtaakaan edellisen välissä, mie nukuinkin parisängyn jalkopäässä poikitttai ne hetket).. Mutta meilläkin oli kyllä ensimmäinen reilu 1kk rauhallista, mutta ei todellakaan siihen malliin mitä teillä :D Nauti!!! :)

  Ja ihania kuvia on ollut taas ukoistasi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi!
   Joo, tosi mielelläni! Sovitaan vaan milloin. Meillä isi lähti tällä viikolla töihin, joten meille sopii melkein milloin vaan :)

   Nautitaan! Nyt ollut muutama risaisempi yö, varmaan johtuu neuvolassa annetusta rotarokotteesta :/

   Poista

Kiitos kommentistasi!