tiistai 6. elokuuta 2013

Beautiful body -haaste

Pitkään mietin uskallanko, mutta tässä se nyt on. Minä, 25 vuotta ja kaksospojat alakautta synnyttänyt seitsemän viikkoa sitten.  Ei se ole täydellinen, eikä edes kovin kaunis, mutta se on maha ja keho josta on tullut maailman ihanimmat kaksospojat <3


On ylimääräisiä kiloja ja on raskausarpia. Mutta voisi olla pahemminkin. Lähtöpaino on saavutettu ja tavoitepainoon kiloja on kuusi. Löysää on mutta se on poistettavissa treenillä. Mahan arvet ovat vain pinnallisia ja näyttävät olevan vaalenemaan päin. Olen melko tyytyväinen, vaikka välillä iskee epätoivo ja masis kun farkut eivät istu. Mutta ehkä vielä jonain päivänä. Kaikenkaikkiaan kuitenkin raskaus muutti kehoa hyvin vähän. Olihan maha kuitenkin ihan valtava! Sf-mitta lähenteli jo viittäkymmentä eli siihen nähden palautuminen on ollut huimaa! Vaikuttaa että lanteilla ja reisissä olevat löysät on tulleet karkki- ja sipsipusseista. Eli treeniä!

Nyt haastankin teidät kaikki muutkin ihanat äidit! Olkaa ylpeitä itsestänne ja siitä mihin kehonne on pystynyt! Ei ole miehistä tähän ;) Te olette kauniita ja ihania! Itsevarmuus se pukee parhaiten! 

Ristiäiskutsut tehty ja postitettu viimein! Postausta niistä, kunhan posti on vienyt kutsut perille!

15 kommenttia:

 1. Näytät upealta!! :) Ole oikein tyytyväinen. Ihanat pojat ♥

  VastaaPoista
 2. Mä en kestä, oot upea ilmestys kyllä! :) Olisipa munkin kroppa tuollaisessa kunnossa tuplien synnyttyä. Miten olet voinut selvitä valtavan sf-mitan kanssa lähes rasukausarvetta ;) Mun maha alkaa nyt jo revetä reippaasti... Toivotaan että haalenee nopsaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauheasti! :) Tuli kyllä taas päivän piristysruiske näistä kommenteista :) <3

   Paljon mä sitä masua rasvailin vauvaöljyllä, rasvalla, avokadoöljyllä yms. mutta kai se on enempi geeneissä tuleeko niitä vai ei. Mutta eiköhän ne arvet ainakin ajan kanssa vaalene! :)

   Huomasin vasta nyt sen sun kommentin tonne synnytyskertomukseen. Oli menny mulla roskapostiin o.O laittelen nyt sen vastauksen sinne :)

   Poista
  2. Paitsi että eipä se näy siellä.. o.O Oonkohan nähnyt unta ko. kommentista? :DD

   Poista
 3. Siis WAU!! Näytät todellakin upealta, itse en todella ollut lähelläkään tuota 7 viikkoa synnytyksestä - vaikka vauvojakin oli vain yksi. ;)

  VastaaPoista
 4. Hyvä Nelli <3 Söpö toi poitsujen kuva :p

  VastaaPoista
 5. Kaunis ja rohkea nainen! <3

  -Mirjam

  VastaaPoista
 6. Olet hyvässä kunnossa, minulla on yhden jälkeen enempi arpia. Kyllä siitä saa jäädäkkin jälkiä, kun kasvattaa sydämmen alla pienen ihmeen tai sinä sait kaksi <3
  Taru ja Nöttönen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän se on <3
   Sitä on itse vaan niin kriittinen :)

   Poista
 7. Niin älyttömän rohkea nainen olet! Upea :) arvostan suuresti <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!