maanantai 19. elokuuta 2013

H&M -ostoksia

Nettishoppailu on vaan niin helppoa. Kotona selailee vaatteita ja klikkailee ne ostoskoriin. Parin päivän päästä tulee sitten tekstari, että ne on saapuneet lähipostiin.. Ehkä jopa vähän liian helppoa. Vielä kun ostoksilla on kuukausi maksuaikaa, ehtii kotona miettiä mitä haluaa ja mitä ei.

Vähän yllätyksenä on tullut myös hennesin lastenvaatteiden laatu. Omia vaatteita tulee aika paljon hankittua Hennesiltä ja sitten pesun jlkeen huomaa, että ne on taas kulahtaneet ja virttyneet. Tai kutistuneet. Eihän ne tietysti kalliita ole, mutta jos käyttöikä on kaksi pesua, niin kummasti alkaa niillekin vaatteille hintaa kertyä. 

Lastenvaatteet (tai ainakin ne mitä pojille oon tähän mennessä ostanut) on pysyneet ihmeen hyvässä kunnossa useista pesuista ja kuivausrummussa käyttämisestä huolimatta. Varsinkin ne keskihintaiset H&M-vaatteet on pysyneet yhtä hyvässä kunnossa kuin Lindexin vastaavat. En tiedä onko meille sattunut vaan hyviä yksilöitä, vai onko lastenvaatteissa vähän aikuisten vaatteita parempi laatu..

Pojille tekoUggit talveksi. Ehkä vähän tyttömäiset, mutta menee vaunuvauvalla hyvin!

Kuolalaput ja ruokalaput. Sekä äidin sisustussilmää miellyttävät henkarit.

Terättömiä yöpukuja molemmille kahdet. Ovat 68cm mutta yöpuvussa reiluus ei haittaa. Oletteko muuten huomanneet, että nämä on kaupoissa 18€/2 kpl ja nettikaupassa 15€/2kpl?


..ja keltaiset chinot <3
 

8 kommenttia:

 1. Aivan ihania vaatteita! :)

  Minullakin kauhea shoppailuhimo. Kävin tyydyttämässä sitä tänään kirppareilla ja ostin parillakympillä kauhean kasan bodeja ja housuja. <3

  Kiva kuulla, että H&M:n lastenvaatteet tuntuu laadukkailta. Omat vaatteet nimittäin käyttäytyy just noin, että parin pesun jälkeen ovat ihan riepuja ja nukkaisia.

  - tyttöankka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirpparilla saakin hyvin tyydytettyä shoppailuhimot. Eikä tule kalliiksi!
   H&M:llä kannattaa kyllä niitä perusbodeja vältellä.. Menevät ihan muutamassa pesussa huonoksi. Mutta ainakin hm velourit on meillä kestänyt tosi hyvin! Niin ja yökkärit sekä farkut! :)

   Poista
 2. Ihania ostoksia :) Mulla on ollut viimeaikoina liiankin huonoja kokemuksia noista babyjen hm vaatteista. kestää sen 5 pesua max!

  VastaaPoista
 3. Mä oon huomannut että hm:n vaatteissa on ne virttyvät ja paremmat kankaat. Itse oon oppinut tunnistamaan eron kokeilemalla kangasta kaupassa. . Onneksi lastenvaatteet on pääasiassa hyvää materiaalia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Mä olen huomannut että H&M yöpuvut on paljon parempi laatuisia kuin vaikka name it. Hinta tietysti on aika sama, mutta kuitenkin :)

   Ja olisihan niillä tietysti se palautusoikeus jos pesussa virttyy.. Mutta en mä ainakaan enää silloin jaksa lähteä valittamaan..

   Poista
 4. Pakko kommentoida tota h&m:n perus bodejen kestävyyttä.. Itelläni on 12/2010 syntynyt poika jolle osstin silloin niitä 4,95e maksavia bodeja ja mielestäni eivät menneet mikskään pesuissa + kuivausrummussa. Aion niitä käyttää edelleen nuoremmalle 7/2013 syntyneelle veljelle. Ehkä kangas laatu on vaihtunut sitten ajan myötä.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meillä myös pysyi uutena ostetut bodyt hyvinä, eihän tollainen pieni kauaa niitä päällään pidä.. Mutta sitten kun jostain sai käytettynä, niin jo oli nukkaa ja kulahtanutta :/ Mutta voi tosiaan olla myös kankaanlaatu muuttunut ajan myötä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!