sunnuntai 25. elokuuta 2013

HAASTE!!

Nyt vihdoin saan aikaiseksi vastata haasteeseen, jonka Hilma laittoi jo melkein kuukausi sitten. Saamatonko?

Kiitos Hilmalle haasteesta!

1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään
2. Pitää myös vastata haastajan 11 kysymykseen
3. Haastetun pitää tehdä 11 kysymystä uusille haastetuille
4. Pitää haastaa 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa
5. Sinun pitää kertoa, kenet olet haastanut
6. Ei takaisin haastamista

11 asiaa minusta:

1. En osaa meikata. Meikkivoiteen ja ripsarinlaitto onnistuu, mutta heti jos pitäisi jotain haastavampaa yrittää, kuten luomiväriä niin en osaa :D Pari kertaa oon yrittänyt tehdä itselleni savusilmät (mulla on varmaan viisi luomiväripalettia tähän) mutta lopputulos on näyttänyt aina enemmän ja vähemmän siltä, että olen saanut nyrkistä.

2. En omista tällä hetkellä yhtiäkään korkokenkiä. Ihailen aina kuvastoissa ja kaupoissa erilaisia ja eri korkuisia korkkareita  ja saatan silloin tällöin ostaakin jonkin parin. Jalkaan ne eivät kuitenkaan juuri koskaan päädy. Rakastan ballerinoja ja tennareita. Mukavuus ennen kaikkea!

3. Olen vilukissa. Kesäisinkin reissuilla on aina villasukat mukana. Henkan kanssa ulos lähtiessa nappaan mukaan aina yhden vaatekerroksen enemmän kuin Henkalla on. Meillä on sisällä aina ainakin 22 astetta lämmintä, koska muuten hytisisin vaan peiton alla. Talvisin kotivarustukseen kuuluu villasukat, kollarit ja huppari. Kesällä selviän leggareissa ja t-paidassa.

4. Kuumeilen aina jostain. Asuntokuume, vauvakuume, hääkuume, omakotitalokuume, matkakuume... Tällä hetkellä hää- ja omakotikuume taitaa olla vallitsevia.

5. En tykkää me&i:n vaatteista. En tajua miksi kaikki on niin innoissaan niistä? Mulle tulee vaan joku 50-60-luku niistä mieleen.. :D Ens sunnuntaina olisi mun elämäni ensimmäiset kutsut.. Monet on kehuneet niitä farkkuja, joten kai joudun ne itselleni hankkimaan?

6. Olen mainostenuhri. Aina on testattava uusi ripsari/meikkivoide/hiusväri. Löytyy sieltä onneksi joskus uusia suosikkejakin!

7. Rakastan pakkaamista. Teen aina listan mitä pitää ottaa mukaan ja ruksailen siitä jo pakatut. Yleensä mitään ei unohdu kotiin. Rakastan myös listoja ja powerpoint-esityksiä!

8. Tavaroiden purkamista vihaan. Reissusta palattua kassi saattaa olla viikonkin purkamatta. En vaan saa aikaiseksi.

9. Olen vaateaddikti. Lastenvaatteet, omat vaatteet, misten vaatteet.. Shoppailen aina ihan liikaa ja visioin mikä olisi kivannäköistä. Aina visiot ei kohtaa kropan tai lompakon kanssa yhteen ja kirpparipöytä pursuaakin parin kuukauden välein vaatteita. Nettikaupat on pahimpia, yritän pysyä poissa niistä. Tän hetken metsästetty vaate on collegemekko. Tiedän mitä haluan mutta mikää kauppa ei tunnu tarjoavan sitä! Nyt odottelen Booztin paketti, jos siellä olisi se juuri oikea mekko <3

10. Suunnittelen asioita jo tosi ajoissa. Nytkin oon jo miettinyt miten poikia kasvatetaan, karkkipolitiikkaa, ruuat, välipalat.. Mulla on jo visio miten poikien ruokailut rakennetaan esim. kolmevuotiaana. Meidän kodin sisustus mulla oli suunniteltuna vuosi ennen kuin muutettiin, ja haluamani lasten nimet varmaan jo viisi vuotta sitten..

11. Haluaisin ottaa blogiin asukuvia. Mun tyyli vaan on niin loputtoman tylsä, että kaikki kyllästyisi jatkuviin leggensit + t-paita, farkut +neule/trikoopaita  -yhdistelmiin. Plus Henkka ei tajua miten otetaan hyviä asukuvia ja se nauraa mun ah niin hienoille ilmeille! Ehkä toteutan ne asukuvat pojilla, niillä ainakin on hyvä tyyli <3


Haastajan 11 kysymystä minulle:

1. Jos sinulle annettaisiin mahdollisuus saada jotain mitä olet aina halunnut, mitä/ mikä se olisi? Varmaankin omakotitalo. Lottovoitto voisi olla myös kiva. Ennen kaikkea toivoisin kuitenkin terveyttä ja pitkää ikää itselleni ja läheisilleni.

2. Mikä tekee perjantaipäivästä perjantai? Varmaan pitsa ja leffa. Oon tällänen kotihiiri :D

3. Mikä on tämän kesän paras kesämuisto? ja miksi? Poikien syntymä varmasti. Sitä ei varmaan tarvitse sen enempää selitellä.

4. Millaista työtä haluaisit tehdä tulevaisuudessa? Unelmatyöni olisi varmaan jonkun yrityksen joku suunnittelija. En ihan tarkkaan tiedä mikä se nimike sitten olisi, mutta voisin vastata kaikesta yrityksen suunnittelusta. TYövuorot, juhlat, tapahtumat yms. Kai jonkinlainen koordinaattori?

5. Mitkä on sisustuksen viisi lempiasiaasi? Kynttilät, valkoinen, kromi, karvamatot ja valaistus

6. Jos olisit vastakkaista, miten pukeutuisit? Rennosti. Magicpoks-blogin Main miehellä on mielestäni ihana tyyli. Yritän sitä aina Henkallekin tuputtaa :D

7. Milloin olet viimeksi harrastanut liikuntaa? Eilen kävin juoksulenkillä.

8. Minkä merkkisiä vaatteita sinulla on eniten? H&M ja ginatricot

9. Mitä mieltä olet julkisilla paikoilla imettämisestä? Ihan vapaasti. Hienoihin ravintoloihin eivät kuitenkaan mielestäni lapset kuulu, joten siellä katsoisi ehkä imettämistä niin hyvällä.

10.  Mitä pukisit päällesi Tallinnan shoppailumatkalle jos säätiedotus näyttää 25 astetta pakkasta? Pipon ja untuvatakin, legginsit ja farkut. Leggarit kävisin sitten vessassa ottamassa pois välistä. :)

11. Mihinkä maahan haluaisit matkustaa jouluna?  Jenkkeihin. New York olisi varmasti upea jouluna.11 kysymystä haastetuille:

1. Mitä ruokaa ilman et voisi elää?
2. Millainen on unelmiesi koti?
3. Ikea vai Artek?
4. Mitä pelkäät kaikista eniten?
5. Millainen on viiden kohdan listasi asioista, jotka on tehtävä ennen kuolemaa?
6. Maaseutu vai kaupunki?
7. Mitä tilaat yleensä ravintolassa?
8. Mitä teet jos yöllä et saa nukuttua?
9. Minne matkustaisit, jos matka maksettaisiin sinulle puolestasi? Ketä ottaisit mukaan?
10. Mitä ruokaa et voisi kuvitella syöväsi?
11. Miltä luulet elämäsi näyttävän viiden vuoden päästä? MIssä olet ja mitä olet saavuttanut?

11 haastettavaa:

Emmi &somethingdaily.blogspot.fi
Netta netanjakallentreenit.blogspot.fi
Nanna mamalovesyoutwo.blogspot.fi
Essi piecesofmiracles.blogspot.fi
Veera mammavaara.blogspot.fi
Henna nnnewbie.blogspot.fi
Tyttöankka pikkuankanodotusta2.blogspot.fi
Charlotta c-duracell.blogspot.fi
Niina allaboutniin.blogspot.fi
Janika meidanpienin.blogspot.fi
Eveliina myyfirstbaby.blogspot.fi

ja kaikki muutkin jotka haluaa tehdä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!