lauantai 3. elokuuta 2013

Poikien ristiäislahjatoiveita

Poikien (äidin) ristiäislahjatoiveita on kyselty paljon, joten kasailin tähän kollaasia tarpeellisista lahjoista. 

Ensin vähän perinteisempää:


Eli kaikenlaiset muumilautaset ja -kulhot ovat keräilynkohteena pojille. Myös pentikin peittoa ja lautasia toivotaan. Finlaysonin Aappa-lakanatkin olisi kivat poikien sänkyihin. Brion puulelut on kivoja ja varmasti kelpaavat poikienkin leikkeihin. Itkuhälytin tarvitaan ja Baby's first year -taulu miellyttää äidin sisustussilmää. Löytyy muuten HB-homesta (vink vink).

Sitten enemmän peruskäyttötavaraa.


Mami haluaa pojille baby converset tai ensiaskel converset. Pojat tykkää Ainun ja Pentikin pehmoleluista. Mam:n pullot on olleet poikien mieleen, joten jatkossa varmaan myös Mam:n nokkamukin, lautaset ja aterimet. Bumbo-tuolit on kivat kunhan pojat oppii kannattelemaan päätään, näkee paremmin! Lämpöpussit vaunuihin talveksi! Stokken syöttötuoleissa käyttöikä on 6kk- eteenpäin. Kestää myös aikuista! Väritoive valkoinen. Pingviini ilmankostutin Lastentarvikkeesta on vain hauska ja äidin mielestä sopii poikien huoneen sisustukseen ;) Ikean puulelutkin on kivoja. Ruokalaputkin puuttuu.
Ja jos vaatteilla haluaa muistaa, pojat tykkää ko. merkkien vaatteista. (tai äiti ja isi tykkää..)

Eli, perus käyttötavaraa toivotaan mielummin kuin hopeaa tai kultasepänliikkeiden koriste-esineitä :)

 

8 kommenttia:

 1. Meillä on kaikki kolme poikaa saaneet ristiäislahjaksi tuon stokken tuolin. Esikoiselle otettiin pähkinän värinen, juniorille valkoinen ja kuopus taitaa saada sinisen. On tosi kätevä tuoli, kun menee syöttötuolina aluksi ja siitä kasvaa lasten mukana. Esikoisen tuoli meillä oli tietokonetuolina siihen asti että esikoinen oppi istumaan :)

  VastaaPoista
 2. onko kaksosten kanssa hirveä kiire koko ajan? kerkeääkö itse tekemään mitään? joutuuko koko ajan vaihtaan vaippaa ja syöttämään toista vuoron perään? jotenki ei osaa yhtään ajatella että olisi kaksi pientä hoidettavana kun tuntuu välilä että yhdessäkin on kova homma :D saatko paljon apua? onko miehesi isyyslomalla? kauhea utelu mutta kiinnostaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on niiden kanssa tekemistä! :D Mutta, meillä nuo ovat aika helppohoitoisia tapauksia, syö ja nukkuu hyvin. En varmaan ehtisi tehdä mitään jos imettäisin poikia, tai muuten syöttäisin ne aina itse. Nyt syötän yksin kotona niin, että yksi syöttö sylissä, muuten joko niin, että molemmat sitterissä ja istun niiden edessä ja toista syötän toisella ja toista toisella kädellä. Tai sitten molemmat omissa sittereissään ja pullot tuettuna suuhun. Yhden syötön päivässä syötän molempia sylissä. Monesti pojat herää myös päikkäreiltä vähän eri aikaa. Ensin toinen, jonka ehtii jo syöttää ennen kuin toinen herää vartin päästä. Varmaan ratkasevaa on myös se, että pojat nukkuu ja syö samaan aikaan. Jos olisivat eri rytmissä, niin en varmasti saisi mitään tehtyä. :)

   Nytkin jos sattuvat kitisemään tai olemaan muuten kiukkuisia niin huomaan että kun sylittelee niitä paljon useammin kuin muuten niin jää sitten kotityöt tekemättä.

   Toisaalta on tosi harmi, että joutuu karsimaan tosta sylissä pitämisestä :/ Oon monesti miettinyt että kärsiikö pojat siitä ettei saa läheisyyttä yhtä paljon kuin kenties yksi vauva :/ Mutta näillä on mentävä nyt.

   Mun sisko on ollut nyt pari päivää täällä, joten oon vähän saanut apua poikien hoitoon. Muutenkin reissattiin kesän aikana aika paljon mun vanhempien mökillä, jossa hoitoapua oli paljon. Nyt vasta oikeastaan näkee millaista tästä meidän arjesta tulee..

   Henkka oli isyyslomalla seittemän viikkoa poikien syntymän jälkeen ja palasi töihin alkuviikosta.

   Ja saa kysellä! En aina itse tiedä mikä ihmisiä kiinnostaa. Aikeissa on kirjoittaa postaus meidän peruspäivästä, kunhan arki vaan tasoittuu tästä vähän! :)

   Poista
 3. Ihania toiveita! Nuo kaikki kelpais kyllä tällekin tulevalle tuplamammalle. :) Pidättekö isot ristiäiset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei me kauheen isoja, kolmisenkymmentä vierasta tulossa, lähisuku ja kummit. Innostuin vaan vähän tossa listassa. Mutta toisaalta kun piti vähän kaikenhintaista laittaa niin ompahan ainakin kattava :D

   Poista
 4. älkää pyytäkö tota brion boxia mihin laitetaan palikoita sisään! siinä on vaan kolme aukkoa ! kannattaa pyytää sellain missä on joka sivussa aukkoja niin on pitemmäksi aikaa haastetta :) samaten bumbo meillä jäi käyttämättä kun E ei siinä viihtynyt enkä väkisin pitänyt. toivottavasti teiän pojat viihtyis bumbossa ni tulis käytettyö sitte :)

  Muut toiveet näytti hyvältä:) Saako pojat esim lusikkaa/korua kummeilta?

  -Heidi

  VastaaPoista
 5. Aijaa! Hyvä tietää! Nää kuvat oli ihan yleisesti brion leluista. Kaikki kelpaavat :)
  Bumbot kuulostaa niin toimivilta, et pakko niitä on ainakin koittaa jos vaikka viihtyisivät. Kylvettäminenkin olis niin helppoa kun voisi vaan niihin laittaa kököttämään :)

  Sanottiin kaikille kummeille ettei mielellään lusikkaa, mun mielestä se on jotenkin turha.. Koruista meinattiin että nekään ei oikeen pojalla toimisi. Tosin en edes tiedä millasia niitä on :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!