torstai 15. elokuuta 2013

Ristiäiskutsut

Nyt on posti viimein vienyt kutsut kaikille kutsutuille ja jos ei ole niin ei taida olla tulossakaan. Kaikki kutsutut onneksi tietää muutenkin ajankohdan ja paikan, niin ei mun osoitemokailut ole vaikuttaneet tiedonkulkuun kovin pahasti. Jää vaan sitten hieno kutsu näkemättä. ;) Eli pahoittelut niille (jos sellaisia on) joiden kutsu ei postin tai mun mokan vuoksi saapunutkaan perille. 

Alunperin ristiäisten teemavärin piti olla sininen. Sellainen vauvansininen. Kukkakaupassa totesin kuitenkin että kastepöydän kimppu näyttää kivemmalta vihreillä kukilla, joten teemaväri meni vaihtoon. Limenvihreä. Idea sinisistä kutsuistakin lensi siis osittain romukoppaan, eikä kutsut lopulta olleet mitään siihen suuntaan, mitä raskausaikana olin miettinyt. Kortit nimittäin lopulta koostuivat oman askartelulaatikon jämistä ja ylijäämistä, sekä sokoksen alekorin löydöistä. Mukaan pääsi pahvia isyyspakkausaskarteluista (isyyspakkauspostaus täältä), nauhaa Babyshowereiden vaippakakusta (Babyshowerpostaus täältä), koristepaperia sokoksen alekorista ja  raskausaikana tiimarista hankitut koristeet. 

Kutsuihin sisäkanteen tuli runo, joka taitaa löytyä jokatoisesta ristiäiskutsusta. Muttakun se vaan toimii niin hyvin! Runo aiheutti varsinkin mun puolen suvussa arvuutteluja siitä, että se sisältäisi jonkun jujun. Varsinkin veljeni onnistui kehittelemään aikamoisen salaliittoteorian! Semeni näin; Ulla toisinpäin on Allu, eli Aleksi. Veikkaus oli Aleksi Aarre Juhani. Mutta metsään meni, valitettavasti ;) Sisko taas veikkasi, että Tervetuloa tekstissä olevat isot T ja E-kirjaimet ovat poikien etukirjaimet. Metsään meni sekin. Kumpikaan nimi ei ala T:llä tai E:llä. Virhe johtui siitä, että tein tekstit wordpad-ohjelmalla ja Henkka tulosti ne wordillä. Fontit siis meni väärin, ja mun kirjottamasta fontista ei huomannut, että e:kin oli isolla. Ei siis mitään vinkkiä sielläkään. Kaikille siis tiedoksi, kutsuissa EI ole vihjeitä poikien nimistä! :D Hauska idea se kyllä olisi ollut! :D Pitääkin pitää mielessä seuraavaa mahdollista kutsua silmälläpitäen!

Toisella sivulla oli sitten itse kutsu. Kutsut tein leikkaa-liimaa-lähetä periaatteella, eli mitään kovin upeaa ei ole tulossa. :D Ite olen kuitenkin tyytyväinen. Vauvamaiset mutta tyylikkäät. Teemavärikin mukana kivasti. Aikaa kului ehkä tunti. Olisi mennyt varmaan enemmän, jos sisko ei olisi ollut mukana leikkaamassa ja liimaamassa.

Askartelutarvikkeet. Alunperin piti käyttää tuota sinistä juuttia, mutta se ei sitten tuntunutkaan enää hyvältä idealta.

poikien täti oli apuna

Valmis kortti
Taustalla oli myös tällaista kuviopaperia raidallisen lisäksi.

Kun nallet loppui, otettiin vauvakakun koristeet käyttöön ;)

Postitusta vaille valmiit kutsut

 
Paint vähän sotki tarkkuutta, mutta eiköhän tästä selvän saa!


Huomenna sitten leivotaan! Katsotaan ehdinkö postailla ennen ristiäisiä enää.. 

Ainiin! H&M:n paketti saapui eilen, kiinnostaako sen sisältö?

Nyt takaisin siivoamaan! Kivaa sadepäivää kaikille! :)

7 kommenttia:

 1. juu kuvia siitä mitä tuli

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Nätit kutsut! Nopeasti olitte ne saaneet väsättyä. :) Kyllä kiinnostaa h&m paketin sisältö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tykkäsin itsekin! :) huomenna tulee!

   Poista
 4. Nyt mä oon ihan varma poikien nimistä! Ne on Aaron - joku - juhani ja Oliver - joku - juhani.

  VastaaPoista
 5. Ihanan vauvamaiset kutsut <3 Ja joo postausta kehii HM paketin sisällöstä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!