lauantai 3. elokuuta 2013

Uudet sohvatyynyt

Meillä on ollut sohvalla kahdet turkoosit ja kahdet valkoiset sohvatyynyt jo reilun vuoden. JOuluksi laitoin hetkeksi punaiset, mutta muuten on sisustuksen tehostevärinä ollut turkoosi. Ja turkoosi onkin ihana. Tuo kivasti lisäväriä, muttei ole vaaleaan makuuni liian räikeä. Nyt kuitenkin viime aikoina on tuo turkoosikin alkanut tökkiä, ja olen kaivannut olohuoneeseen jotain uutta. Sisustuskärpäsen purema ei ainakaan helpota asiaa. 

Nyt sitten Askon alesta löytyi juuri sopivat tyynyt tuota meidän sohvaa koristamaan. En aiemmin ole ollut mikään suuri tähtien ystävä, mutta nyt ne oli vaan pakko saada meille. 


 Kuvassa vilahtaa myös mamin uusi lelu. Galaxy S III <3
Muutenkin tuntuu, että olohuonetta pitäisi uudistaa jotenkin muutenkin kuin vaan pelkillä tekstiileillä ja kynttilöillä. Meillä on aika massiivinen tumman wengen värinen kirjahylly/tv-taso/vitriini, joka on muuttanut eri asunnoista meidän mukana jo kuuden vuoden ajan ja säilyttänyt aina vaan paikkansa olohuoneen katseenvangitsijana. Nyt on alkanut turkoosin ohella tumma puukin nyppiä, joten tasolle olisi aika löytää uusi koti ja hankkia tilalle jotain uutta ja vaaleaa. Ikeaa kenties?

Ikean Bestå, ovet vaan sinisen sijaan valkoisina.

Ikean malm.


Sain myös eilisellä ostosreissulla viimein mietittyä ristiäiskoristeita tuleviin ristiäisiin. Olin jo päättänyt, että teema väri tulee olemaan vauvan vaaleansininen, mutta juteltuani floristin kanssa, mieli muuttui ja teemaväri onkin vihreä. En malta odottaa, että näen meille tulevan kukka-asetelman. Tekemämme suunnitelmat ainakin kuulostavat upeilta! Tarjoilupöytää koristamaan tulee Finnmarin lasia, koristekiveä ja kynttilöitä ;) Ja ne ristiäiskutsut! Ne on vieläkin tekemättä. Voi minua :/

Tässä sneak peak ristiäiskoristeisiin.

 

2 kommenttia:

  1. Kivat tyynyt! Ei mene aikaakaan kun tuikkukipot saa siirtyä parempaan turvaan.;) nimim. Poika 10 kk ja tyhjät sohvapöydät.

    VastaaPoista
  2. Taitaa meillä myös tuo lasipöytä saada häädön kunhan pojat lähtee liikkeelle :/ No pitää nauttia nyt! :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!