keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Baby style -ostokset

Tampereen reissulla pysähdyttiin myös Baby Stylessa. Verkkokaupassa olen vieraillut useasti, mitään kuitenkaan tilaamatta. Vaikka tilaus olisi kyllä ilmeisesti aika helppoa, sillä toimituskulut ovat ilmaiset kaikissa, olikohan yli 50e ostoksissa? Mutta ostokset on silti jääneet tekemättä.

Himoitsin jo raskausaikana pojille bumbo-tuoleja. Ne ovat vaan jotenkin niin söpönnäköisiä. Vauvalla ja ilman. Erityisesti vauvalla. Ristiäislahjatoivelistallakin ne oli mutta jäivät sillä kertaa saamatta. Nyt kuitenkin kun kerran Tampereelle mentiin muutenkin niin haettiin bumbot meille. Ongelmia aiheutti vaan värin valinta. Sinistä, vihreää, keltaista, punaista?! Päädyttiin sinisiin. Ei tule pojille ainakaan riitaa isompina, että toisell on hienompi tuoli.


Kasper pääsikin jo kokeilemaan näitä. Ja viihtyi hienosti! Vähän ihmetteli uutta pysty asentoa. :D Rasmuskin kokeili, mutta Rasmuksen mielestä nämä oli vielä vähän liian pelottavat. Pääkin huojui vielä vähän.


Tällaiset kotiutui meille myös Baby stylesta. Oon oikeastaan aika ylpeä itsestäni, kun ostin vaan sitä mitä meninkin hakemaan. (jos yhtä pakettia ensilusikoita ei lasketa..) Olisihan sieltä löytynyt pojille vaikka mitä! Vaunut ohitin laput silmillä, etten vaan löytäisi mitään uusia hienoja. Me nimittäin tarvittaisiin yksösten vaunut, mutta oon päättänyt hankkia ne käytettynä ja tosi halvalla, joten turha ottaa mitään riskejä ja jäädä ihastelemaan uusia hienoja vaunuja! Myös pingu-tuotteet oli tosi söpöjä!

Väreissä löytyi onneksi vielä kaksi pakettia näitä musta-valko-harmaita. Värillisetkin olisi ehkä sopineet nyt, mutta silmälläpitäen poikien tulevaan lastenhuonetta, nämä sopii sävyihin paljon paremmin! Ja hyvin ovat toimineet. Pojat nukkuivat viime yönä 6,5h putkeen!! Enpä ole ennen herännyt yhtä iloisena puoli neljältä! :D Jospa tästä tulisi nyt tapa!

Niin ja jalkojenkorotukset siksi, että pojat on vieläkin nuhaisia. Rasmusta käytettiin vielä eilen lääkärissä ja virusperäinen nielutulehdushan sieltä löytyi. :/ Ihme ettei tarttunut Kasperiin.. Kasper on vaan tukossa, mutta suolasumute ja nenäfriida onneksi auttaa. Rasmuksenkin olo helpottui selvästi kipulääkkeen avulla ja ruokahalukin palautui heti normaaliksi.

Toivotaan, että molemmat tervehtyisi tästä pian, eikä kummallakaan flunssa aiheuttaisi korvatulehdusta tai muuta ikävämpää..

9 kommenttia:

 1. Näitä sun postauksia on ihana lukea :) Asutteko missä päin Joensuuta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Valitettavasti mieheni pyynnöstä en sen tarkempaa asumispaikkaa voi paljastaa. JOku anonymiteetti pitää sentäs säilyttää ;)

   Poista
 2. Hei, ihania postauksia pojista ja teidän arjesta. Mutta nyt särähti korvaan valitettavasti bumbo tuolien kokeilukin.. Tiesithän että ,vaikka valmistaja suosittelee istuinta heti kun vauva kannattelee päätä se EI TODELLAKAAN OLE VIELÄ SOPIVA IKÄ ISTUTTAA LASTA.

  Jos ehdoin tahdoin haluatte riskeerata lapsenne selkärankan optimaalisen kehityksen niin laittakaa lapsenne siihen vasta kun kaikki seuraavat kohdat täyttyvät. Ja lapsen täytyy antaa harjoitella liikkumista ja korkeampiin alkuasentoihin nousua itse lattialla mahdollisimman paljon.

  1.hyvät selkälihakset (ilmenee lentokone asentona)
  2. Hyvät vatsalihakset (vie varpaansa suuhun)
  3. Hyvät kiertäjälihakset (kääntyy molempien kylkien kautta selältä vatsalle ja takaisin)

  VastaaPoista
 3. Ymmärrän huolesi ja tämä asia on otettu huomioon silloin kun tuolin hankintaa mietittiin. Emmehän halua riskeerata kummankaan lapsemme terveyttä.

  Bumbotuoli tuntuisi jakavan mielipiteitä aika vahvasti. Suurin syy varmaan tämä selkärankaa kuormittava tekijä, mistä sinäkin puhut. Tosin, bumbotuoli on suunniteltu nimenomaan niin ettei se kuormita selkärankaa. Jalat peppua ylempänä ja lonkat oikeassa asennossa. Tuolissa lapsen selkä myös nojaa selkänojaan. Eli itse en ihan lähtisi allekirjoittamaan kaikkea kritiikkiä jota bumbotuoli on saanut.

  Ja kuten kaikissa istuimissa, sitteri, turvakaukalo, kävelytuoli, hyppykeinu... yms. myöskään bumbossa ei ole suositeltavaa istuttaa vauvaa ja lasta pitkiä aikoja. Näin tarkoitus ei ole meilläkään. Turvakaukalossa lapsi on hyvin samankaltaisessa asennossa kuin bumbossa, tosin hieman makaavammassa.

  Eikä poikia tuolissa istuteta ennen kuin ovat kypsiä siihen. Nyt kun molemmat vielä huojuu eivätkä istu tukevasti

  Kannattaa tutustua itse tuotteeseen eikä copy/pastata mielipiteitä kirjoitusvirheineen kaksplussan keskustelupalstalta.. Siellä kun kaikki kirjoitettu ei ole faktaa.. :)

  VastaaPoista
 4. Hyvä Nelli ;) Meiltä muuten vapautusi Brion keinutassut pinniksiin (valkeat x 2), mitä luulet, onko teille tarvetta niille? Meille oli aarre silloin, kun hetkutusta tarvittiin illalla.. :)

  VastaaPoista
 5. Hyvä Nelli ;) Meiltä muuten vapautusi Brion keinutassut pinniksiin (valkeat x 2), mitä luulet, onko teille tarvetta niille? Meille oli aarre silloin, kun hetkutusta tarvittiin illalla.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Periaatteessa ehkä.. En oo ihan varma, kun ainakin nyt vaikuttaa et pojat käy nukkumaan kun ne vaan jätetään sängyyn.. Mut en tiiä tulisko niille vielä käyttöä.. Paljon pyydät niistä?

   Poista
 6. Vaikka 30e yhteensä? Jos halaut miettiä/katsoa teidän vauveleiden tarvetta, niin ei oo siis mikään kiire. Eli en ole laittamassa näitä vielä esim. kirpparille myyntiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep seuraillaan vielä niin ei jää turhaan meillä kaappiin lojumaan! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!