lauantai 7. syyskuuta 2013

Haaste

Koska olen tähän samaiseen haasteeseen jo kerran vastannut, ja sinne kysymykset laittanut, niin vastaan nyt pelkkiin kysymyksiin :)

Eli kiitos Diana haasteesta! 1. Mikä on lempivaatekauppasi? Pari viikkoa sitten olisin vastannut Vero Moda, Vila ja Gina Tricot mutta nyt vastaan BikBok ja Vila. Oon viime aikoina ihastunut BikBokkiin aika isosti.
 1. Missä maassa kävit viimeksi? Oltiin Henkan kanssa viime syksynä Espanjassa. Barcelonassa ja Fuengirolassa. Sieltä nää poitsut tulikin tuliaisina.
 1. Onko sinulla lapsia? Minkä ikäisiä? Rasmus ja Kasper, kaksospojat melkein 3kk.
 1. Mikä kännykkä sinulla on? Samsungin Galaxy S III ?? Oon niin huono noissa merkeissä, joten en oo nyt varma menikö oikein. Valkoinen ja ihana se on ainakin <3
 1. Missä kuussa olet syntynyt? Kesäkuussa
 1. Mikä limu on lempparisi? kokis light. Tykkään enemmän halppis colista kuin siitä aidosta.
 1. Tykkäätkö popcorneista? Kaupan mikropoppareista joo. Leffateatterin poppareista en oikeastaan.
 1. Lempi tv-sarja? Greyn anatomia
 1. Lempi leffa? Hym.. hyviä leffoja on paljon mutta lempileffa.. Sanon Disneyn leffat, koska niitä voi katsoa kyllästymättä uudelleen ja uudelleen. Leijonakuningas erityisesti on yksi suosikeista.
 1. Mitä teet vapaa-ajallasi? Oon koneella, käyn lenkillä tai jumpalla.
 1. Mitä ostaisit juuri nyt jos sinun pitäisi jtn ostaa? Jos pakko olisi jotain ostaa niin ostaisin varmaan mitä vastaan eka tulisi. Jos saisin ostaa ihan mitä vaan haluaisin, niin ostasin Tabletin tai pojille Britax B-dual -vaunut.
Siinäpä niitä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!