perjantai 6. syyskuuta 2013

Julkkis Big Brother

Katsoin äsken torstain BB-jakson.. Ja voi apua! Jos joku lukija on nyt vannoutunut bb-fani, niin kannattaa lopettaa lukeminen tähän. Teksti sisältää vahvoja mielipiteitä..

Aiempina vuosina oon seurannut BB:tä jonkin verran. Kaudet on ollu vaihtelevan hyviä ja huonoja ja viihdearvon kanssa on ollut vähän niin ja näin.. Mutta aina sitä on tullut jonkin verran katsottuna, ainakin niin, että on suunnilleen tiennyt kilpailijoiden nimet.

Ajatuksena julkkis-BB ei oikein kiinnostanut alunperinkään. Aloitusjaksoa ei tullut katsottua, mutta jotenkin sitä silti sai tietää ne kilpailijat. Mun mielipide siitä, etten aio BB:tä tänä vuonna katsoa vaan vahvistui kun selvisi ketä nämä "julkkikset" on. Tottakai on selvää, että oikeat julkkikset ei päädy BB:hen. Niillä riittää sitä viestiä muutenkin. JOten ei pitäisi yllättää että julkkisten joukosta löytyy povipommi (josta en oo ikinä kuullutkaan), mr. gay finland, mr finland ja laidasta laitaan muuta turhaketta. Ainoat tuolla talossa jotka mun silmään on julkkiksia, on Andy, Frederik ja Sara Sieppi. Niin ja se taikuri, jonka nimestä ei ole hajuakaan. Kuka on Claudia ja kuka Kai? Ja mitä sille salkkari-Susannalle on tapahtunut?! Onkohan hieman botoxia?? Ja ne sen Tepon kulmakarvat..?! Hei oikeasti! Ja se Aleks.. en edes aloita :D Ihania persoonia varmasti jokainen, mutta on taas ainakin tossa Aleksissa osuttu stereotypian suhteen aika nappiin. "putkesta tuli joku tuliainen. hihihii.." Mutta se Teppo.. onko ilkeästi sanottu että se on kyllä täys vitsi?

Eli voiko tästä nyt tulkita, että viihdearvon hakemisen kannalta asukasvalinnoissa on osuttu aika nappiin? On se pakollinen homo, pakollinen povipommi, pakollinen rokkari, pakollinen kiiltokuvapoika ja joukko muita hölmöjä.

Ja ne Andyn kommentit on vaan niin hyviä! Kalkkuna..

Eli tulipahan sekava teksti. Tiivistettynä mun mielestä toi BB on kyllä yhtä tyhjän kanssa, täynnä taas ei niin kovin fiksuja ihmisiä, jotka nolaa itsensä taas ihan totaalisesti telkkarissa. Mutta saa tosta ainakin hyvät naurut ja omanarvontunne nousee kohisten.. Voikun sitä on normaali.. Eli varmaan tulee ainakin viikonloppuisin seurattua. :D Voi apua. En kestä.

Mitenkäs te muut? Ootteko seuranneet tai meinaatteko seurata?

12 kommenttia:

 1. Totta,samaa mieltä! Ja tosiaan se Teppo!:D Jotenki niin limanen ja ne kulmakarvat on tosi huvittavat :D Ei miehen pidä näyttää semmoiselta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, joo.. On kyllä varsinainen metroseksuaali.. Enkä nyt oikein lämmennyt niille sen tiukoille paidoillekaan.. :D

   Poista
 2. Uhhuh.. Veit jalat suustani. Hirveaa skeidaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no on. Tosin oliko se nyt joku yllätys?

   Poista
 3. Ootko lukenut Essin blogia "Pieces of miracles" se aleks on sen veli;)!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon lukenut, on vaan mennyt tällainen tieto ohi.. :)

   Poista
 4. Andyn ja frederikin mieki tunnistin. Muut on ihan outoa porukkaa. En oo yhtään jaksoa kattonu. Katoin alotusjaksoa vuorptellen Remontoijien kanssa, että näin ketä taloon menee. Olis ees BB-Niko (Saarinen, ei todellakaan se visto-Hunks) menny taloon, niin olis ollu hauska kattoa. Mutta jää tuo bb kyllä tuolla sakilla kattomatta. Ei vaan kiinnosta.
  Aikasempina vuosina olen seurannut bb aika tiiviisti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niko olis kyllä aika huippu. Tosin sekin alkaa olla aika nähty. Olis ollut kiva kun taloon olisi mennyt joitain koomikkoja.. Aku Hirviniemi, Sami Hedberg yms.

   Poista
 5. Minä katson vain Andyn takia :D.

  Andya löytyy levyhyllystä <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Andy on kyllä huippu. Harmi kun niitä kaikkia sen juttuja ei luule, kun muut puhuu päälle :/

   Poista
 6. Sulla on haaste mun blogissa :)

  http://helmissa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vastailen tässä lähiaikoina. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!