keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Valoa syysiltoihin

Ihan hävettää, että blogilistalla olen listannut blogini vauva- ja äitiysblogien lisäksi sisustusblogiksi. Ja viimeisin sisustuspostaus on hymmm.. kuukauden takaa..? No, on vaan myönnettävä, että  viime aikoina meidän asunto ei ole kokenut suurtakaan muutosta sisustusrintamalla. Tänään siihen tuli pieni muutos.

Olen pitkään ihastellut siskoni ikkunalaudalla olevia metallisia lyhtyjä. Keväällä jo melkein ostin Jyskistä oman, mut päätin kuitenkin odottaa vielä syksyyn. Mitäpä kesällä lyhdyllä tekisi.. Suoraansanoen, olin unohtanut koko lyhdyn, kun sitten tänään appiukon 60-v juhlien kutsutarpeita ostaessani, bongasin Tiimarista juuri oikeanlaisen lyhdyn. Ja vieläpä tarjouksesta. Hintaa lyhdylle jäi vain 15e. Lyhty on vähän pienempi kuin Jyskin lyhty, joten nyt onkin harkinnassa, hankinko vielä Jyskin lyhdyn rinnalle, vai onko tämä lyhty täydellinen yksinään. Sisäänsä lyhty sai Ikean vaniljatuoksukynttilän ja pentikin mansetin. Mitä mieltä olette, onko mansetti liikaa? Tai pitäisikö kynttilän olla puhtaan valkoinen? 

Kynttilälaatikkoa penkoessani, huomasin myös, että viime talvi on kummasti verottanut kynttilöitä. Lähiviikkoina pitää siis tehdä Ikeareissu! Nämä isot Ikean kynttilät ovat ihan parhaita, mutta tuikkuja en sieltä enää osta. Ne kun palavat loppuun parissa tunnissa :/


Lyhdyn paikalla ollut kukkaruukku kukkineen sai uuden paikan, joten myös kukkaruukun uudella paikalla ollut Amanda B:n sydän siirtyi eteisen peilin reunaan. Värit käy hyvin yhteen ainakin sisustustarran kanssa!


Tästä postauksesta tulikin blogin sadas postaus!! Vuosi on kohta blogin kirjoittelua takana, ja ainakin toistaiseksi vaikuttaa että intoa ja aikaa riittää vielä toiseenkin samanlaiseen. Blogi on historiansa aikana muuttunut omien ajatusten salaisesta kaatopaikasta, julkisen odotusblogin kautta suloisen kirjavaksi lifestyle/sisustus/vauva/sitäsuntätä/ruoka -blogiksi. Ihanaa, että teitä julkisia lukijoita on jo huikeat 60 kpl! Kiitos pitkäaikaisille lukijoilleni ja tervetuloa uusille! kun 70 lukijaa tulee täyteen, saattaisi olla blogihistorian ensimmäisen arvonnan paikka! Myös ensimmäinen Kysy!-postaus voisi olla paikallaan. Eli nyt kaikki anonyymitkin profiilin luontiin! Blogia voi seurata bloggerin, blogilistan tai bloglovinin kautta. Älkääkä unohtako seurailla meitä Instagramissa @nellienoor !!!


9 kommenttia:

 1. ihana toi lyhyt homma! minulle kanssa tuollanen kiitos!::)

  VastaaPoista
 2. Kaunis tuo lyhty! mutta minusta se on hyvä noin yksinään :) jyskin isommalle lyhdylle varmasti voisi löytyä toinen paikka? :) mansetti sopii juuri hyvin lyhtyyn :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kyllä se menisi liian täydeksi kahdella lyhdyllä. Katsotaan jos jyskin lyhty menisi muualle, tai jäisi kokonaan kauppaan. :)

   Poista
 3. On tosi kiva lyhty! Mie kans tykkään tosi paljon lyhdyistä, ja ennen ukkojen räpeltämisvaihdetta mulla oli pari olkkarin lattialla.. Kannattaa siis just nyt nauttia siitä, kun voi mitä vain laittaa mihin vain, ja kaikki pysyy paikallaan ja juuri niin sommiteltuna kuin itse haluaa :) Mulle (tiedän, oon kummallinen näissä asioissa, mut sie oot samaa sarjaa.. heh heh :D) oli jotenkin iso juttu, kun sisustusta piti muuttaa kahden räpeltäjän kestäväksi. Tiedän joo, että tääkin on vaihe, ja kohta voiton puolella.. Mut siis ihana lyhty, hyvin käy kauniiseen kotiisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää ottaa nyt ilo irti, kun eivät koske mihinkään :D

   Poista
 4. Minen muuten jostain syystä pysty rekisteröitymään tänne vaikka yritin. Vai pitääköhän mun rekkautuu johonkin muuhun palveluun ensin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jotta tuohon "liity tähän sivustoon"-juttuun voi liittyä, pitää olla gmail-osoite. Sen luomalla saa profiilin, johon sitten voi linkittää kaikki seuraamansa blogit, jolloin kun blogit päivittyvät, päivitykset ilmestyvät sinne etusivulle. Ei tarvitse selata kaikkia blogiosoitteita läpi, vaan ajantasalla pysyminen on helpompaa. Myös bloglovin ja blogilista vaativat käyttäjätunnukset. :)

   Poista
 5. Sinulla on aivan ihana blogi ja jaksat ahkerasti päivitellä sitä. :) Seuraan sitä päivittäin, kun aiheet ovat niin ajankohtaisia, nimittäin esikoispoikamme syntyi 14.7. Yksi aamu huomasin, että blogisi lukeminen on jo osa aamurutiinia, kun kahvikupposen ääressä tsekkaa mitä kivaa oot taas kirjoitellut! :) Toivottavasti jaksat ylläpitää blogiasi jatkossakin! Oikein hyvää syksyn alkua teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana kuulla! Myös omiin aamuihin kuuluu blogien selailu kahvikupin kanssa :)
   Yritetään ainakin! :) Ihanaa syksyn jatkoa myös sinne! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!