lauantai 12. lokakuuta 2013

Esittelyssä koti! -eteinen

 Tässä näkymä meidän eteiseen. Kuva on otettu tulikaapin ovelta. Lattiat meillä on koko asunnossa, märkätiloja lukuunottamatta, mattapintaista vaaleaa koivuparkettia. Lattian sävy yläkuvassa on melko lähellä luonnollista. Todellisuudessa väri taittaa hieman enemmän harmaaseen, kun se yläkuvassa näyttää taittavan keltaiseen. Aiemmin olin vannoutunut tummien lattioiden ja ennen kaikkea laminaattien ystävä. Kun kuitenkin näin tämän parketin, rakastuin heti. Mattapinnassa on vain yksi huonopuoli. Kaikki lika näkyy. Varsinkin kun aurinko paistaa terassin oven ikkunasta, se paljastaa joka tahran, läikän ja maitoroiskeen. Lattiat pitää siis pyyhkiä kostealla aika usein. Mutta pöly ei onneksi näy yhtä selvästi.

Ja kuva toiseen suuntaan. Tuulikaapissa on K-raudassa metritavarana myytävä kuramatto. Nukka matossa on kiinteää ja kovaa, joten se kerää kenkien mukana tulevat hiekat ja kivet. Meillä tämä on ihan ehdoton, pihassa on pientä tuhka(?)soraa joka kulkeutuu harmittavan hyvin sisälle rappuralleista ja piikkimatosta huolimatta. Jos jotain saisi asunnossa muuttaa ottaisin isomman tuulikaapin, johon saisi kunnolla mahtumaan vaunut ja kaikki ulkovaatteet ja -kengät. Nykyisessä tuulikaapissa on vain kaksi kaappia, joista toisessa on sähkökaappi, koneellisen ilmanvaihdos keskus ja lattialämmityksen ohjauskeskus(?) ei siis hajuakaan miksi sitä sanotaan, mutta joka tapauksessa se on kasa putkia joiden päällä on vesimittarit. Tähän kaappiin mahtuu siis vaan puutarhavälineet (joita ei montaa kyllä ole :D) ja Henkan työkalupakki. Oven sisäpuolella roikkuu myös poikien haalarit. Toinen kaappi on sitten pyhitetty ulkoasusteille. Pipoja, hanskoja, huiveja. Kauppakasseja, treenikassit ja sateenvarjoja.

Peilikaapissa on sitten kengät ja takit. Peilikaapit on ihan huiput, niiden taakse saa kauheasti tavaraa piiloon. Lisäksi peilit on vaan puolesta välistä ylöspäin, joten pojat ei ihan heti pääse lääppimään niitä :)


Ovesta sisään tullessa on peilikaappia vastapäätä poikien huoneen ovi, jonka vieressä on wc.
Vessan oven vieressä Ikean iso lasimaljakko, jonka pohjalla on koristekiviä. Biltemasta muistaakseni. Peikonpähkinä on kukkakauppa Avalancesta ja sydämet Amanda B:stä.

Ruukun yläpuolella oleva News-laatikko on Wihoselta. Siellä säilytetään poikien neuvolakortteja ja joitain alennuskuponkeja. Muutama kelan palautuskuori sieltä myös löytyy.Vessan ovea vastapäätä on ovi vieras-/työhuoneeseen, jonka vieressä kokovartalopeili ja hyllyt. Mail-postiteline Amanda B:stä, ruukku sokoksesta, Luhtakorit Tampereen asuntomessuilta ja Sentit-laatikko Anttilasta. Hyllyt Stemmasta.

Peilin yläpuolella on sisustustarra Wallpaper.com -nettikaupasta. Sydän Finnmarilta. Ja rottinkisydän Amanda B:stä.Peiliä vastapäätä olevalla seinällä on asemankello. Jyskistä.


Siinä taas pikaista katsausta meille.
Tuliko kysymyksiä? Mihin haluasitte kurkistaa seuraavaksi? Keittiöön, olohuoneeseen, päämakkariin, poikien huoneeseen vai kylppäriin? Vai ehkä ulos?

16 kommenttia:

 1. Näyttää kyllä hyvältä!! :-) Ja sain monta ideaa ;-D En suoranaisesti mitään samaa mutta tuli mieleen muutama jutska, esim. vois itekin kehitellä neuvola ja alennusjutskille jonkun tollasen oman paikan :D kun aina alennuskupongit unohtuu laatikoihin ''pilaantumaan'' ja neuvolakortteja saa taas aina kaivella sieltä laatikosta hetken aikaa.. :D Kuinkas monta neliötä teillä on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! Mä poimin myös ideani aina toisten blogeista! Näkee aina konkreettisemmin mikä näyttää miltäkin ja tavarat ja somisteet on monesti kohtuuhintaisia, kun sisustuslehdissä yksi maljakko voi maksaa monia satoja euroja.. :)

   Joo, meillä toi on toiminu tosi hyvin! On aina käden ulottuvilla!

   Meillä on 88neliötä.

   Poista
 2. Ihanan (ja ihan mun) näköinen koti :)

  VastaaPoista
 3. Kivalta näyttää :) Tyylikästä! Silmissäni nään, mitkä tavarat.. ööh, saavat uuden sijoituksen jostain kumman syystä reilun puolen vuoden päästä ;) :D

  VastaaPoista
 4. no joo, pojat ei ehkä osaa arvostaa äidin näkemystä siitä, ettei äidin oksaan kosketa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakaan meillä ei äitin lamput ja lyhdyt saa yhtään arvostusta osakseen :D

   Poista
 5. Milloin olet ostanut Wihoselta tuon NEWS lootan? Olen etsinyt tuon tyyppistä lokeroa tuloksetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus vuosi sitten muistaakseni. :) käyppä kurkkaamassa siitä Wihosen pop up -kaupasta Iso Myyssä, saatoin nähdä ton tyylisiä siellä pari viikkoa sitten!

   Poista

Kiitos kommentistasi!