keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Haasteeseen vastailuja

Meeri Tilauslakko-blogista haastoi mut, mutta koska tämän haasteen olen jo kertaalleen tehnyt, niin vastaan vaan näihin kysymyksiin. Halukkaat voi vastailla niihin mun laittamiin kysymyksiin. Tai vaikka näihin Meerin keksimiin! :)

1. Omistatko autoa/ajokorttia? Mikä olisi sun unelma-auto?
Meillä on yhteinen auto, joka tosin on Henkan. Mulla on ajokortti ja jos kakksoauto otettaisiin niin mä haluaisin valkoisen Audi A3:n. Se olisi niin nätti <3 Tosin varmaan tosi epäkäytännöllinen poikien ja tuplavaunujen kanssa..  Mutta ehkä sitten kun ei enää tarvita vaunuja.
2. Mitä teit yläasteella/lukiossa/ammattikoulussa aina välitunneilla? (:D)
Istuttiin sellaisilla penkeillä lukiossa, eikä taidettu kovin íhmeitä tehdä.
3. Missä toivoisit olevasi 20 vuoden päästä? Kenen kanssa?
Omassa omakotitalossa Henkan kainalossa, pojat olisi toivottavasti jo muuttaneet kotoa pois, tai ainakin muuttamassa. Tai ehkä niistä tulee sellasia peräkammarin mammanpoikia :D
4. Oletko kertaakaan harkinnut poistavasi omaa blogiasi? Miksi näin? Uskotko, että pystyisit sitä ikinä täysin tekemään?
En ole. Ja tuskin sitä koskaan pystyisin poistamaan, ainakaan kopioimatta sitä jonnekin itselle talteen. Ja varmaan jotain blogia mun olisi silti pakko kirjoittaa. Vaikka sitten salattua. Oon jo niin koukussa tähän.
5.  Kuinka paljon olet joutunut sensuroimaan/poistamaan blogiisi saamia kommentteja?

Mulla ei ole sitä tarkistusta käytössä, koska vielä ei ole ollut tarvetta. Anonyymitkin on antaneet tähän mennessä vaan rakentavaa palautetta. Ja onhan jokaisella oikeus mielipiteeseensä. Ehkä jos alkaisi tulla puhtaita haukkumiskommentteja, saattaisin sensuroida.
6. Oletko nyt kevyempi vai painavempi kuin tasan kaksi vuotta sitten tähän aikaan? 
 Painavampi
7. Mitä pelkäät?
Pimeää ja vakavia sairauksia. Sitä että jollekin rakkaalle tapahtuisi jotain pahaa.
8. Kuinka pinnallinen olet?
Melkoisen.
9. Uskotko, että kaikella on tarkoitus? Vai onko koko elämä vain pelkkä sattumien summa? 
Kyllä mä uskon että kaikella on tarkoitus. Tai ainakin, että ihminen voi itse vaikuttaa elämänsä kulkuun. Ainakin joissain asioissa.
10. Mitä ostaisit aivan ensimmäisenä, jos tilillesi tulisi nyt miljoona euroa?
Omakotitalon.
11. Mikä olisi ihanne perheesi & kotisi? Montako lasta? Eläimiä? Puoliso? Talo? Omistus? Jne?
 Se omakotitalo, Henkka ja pojat sekä ehkä se kolmas lapsi. Ei eläimiä. Häätkin olisi joskus ihan kivat.

4 kommenttia:

 1. Hyvää nimipäivää Rasmukselle!:)

  VastaaPoista
 2. Selailin kuvia poikien ristiäisistä,ajattelin kysäistä,että mistä hommasit kastepöydän ja pitopöydän kukkakoristeet? Entä maljakot? Oli tosi kivan ja näyttävän näköiset :) Meillä on pikku prinsessan ristiäiset tulossa ja suunnittelen tässä koristeluja :)
  T:Mamma Joensuusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukkaasetelma on sama sekä kaste- että pitopöydässä. Siirrettiin se vaan kasteen jälkeen ruokapöytään. Tilasin sen Avalancesta, se on siinä Siltakadulla bussikaistan vieressä. Oisko toi maksanut jonkun 40e? Muut kukat on sitten samasta kukkakaupasta ja k-supermarketista :)

   Se malja joka tossa asetelmassa on, löytyi Sokoksesta, ja ulkona olleiden asetelmien maljakot on ikeasta. Pitkä maljakko on myös Sokoksesta joskus aikaa sitten ostettu :)

   Nauhat ruukkuihin ostin suomalaisesta kirjakaupasta ja tiimarista.

   Tsemppiä suunnitteluun! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!