lauantai 12. lokakuuta 2013

Haasteisiin vastailuja

Viime päivinä on tullut muutama uusi haaste. Chabsukalta ja Bettyltä. Tein tämän saman jo jokin aika sitten täällä 11 faktaa minusta. Siellä on myös kysymykset, joten jokainen joka tahtoo tämän haasteen tehdä, voi vastailla niihin! :) Vastailen siis nyt vain haasteiden kysymyksiin!


 Chabsukan kysymykset

Kysymykset haastetuille:

Mitä kadut kaikkein eniten?En kadu mitään. Voi kuulostaa kliseeltä, mutta mielestäni elämässään ei pidä katua mitään. Virheitä on tullut tehtyä, mutta niistä opitaan. Kaikki eletty on tehnyt minusta sen joka nyt olen.

3 tärkeintä asiaa elämässäsi?Perhe, ystävät ja terveys. Klisee jälleen, mutta niin se vain on.
 
Jos asuisit ulkomailla, niin missä asuisit?

Jenkeissä olisi mielenkiintoista asua.
 
Jos muuttaisit kehossasi jotain, mitä muuttaisit?

Lyhentäisin itseäni 5cm, jotta voisin käyttää korkkareita. Nyt ollessani 172cm pitkää, tuntuu korkkarit jalassa ihan liian pitkältä :D Jos en muuttasi pituutta, vähentäisin vyötäröltä ja reisistä 10 kiloa.
 
Jos saisit valita yhden herkuruuan, joka kävelisi eteesi NYT, mikä se olisi? 
 
Lontoonrae suklaalevy
 
Menet ravintolaan, mitä tilaisit?
 
Todennäköisesti jotain missä on vuohenjuustoa. Mahdollisesti kanaa.
 
Suurin haaveesi?
 
Omakotitalo
 
Tavoitteesi?


Saada gradu tehtyä, ja kasvatettua pojista hyviä ihmisiä.
 
3 rakkainta henkilöä?

Henkka, Rasmus ja Kasper
 
Minkä vuodenajan poistaisit?

En mitään. Lyhentäisin talvea.
 
Missä näet itsesi 5 vuoden kuluttua?

Omakotitalomme takkahuoneessa lukemassa ja siemailemassa punkkua lasista. Taidan olla taas äitiyslomalla ja toivottavasti olen saanut sen gradun tehtyä. Muutamia työvuosiakin saisi olla takana. 

 
Sitten Bettyn kysymykset

 1. Miksi alotit bloggaamisen? Raskaaksi tulo tuntui hyvältä aiheelta blogata. Halusin tallettaa myös raskauden aikaiset muistoni, jotta niitä voisi jatkossa lukea. Halusin myös muiston tulevalle lapselle lapsille.
 2. Mikä on lempiruokasi? Tykkään monista ruuista, mutta kana-feta salaatti ja kotitekoinen pitsa taitavat olla suosikkeja.
 3. Kun tulit raskaaksi kumpaa sukupuolta oisit halunnut vauvasi olevan? Toivoi tyttöä ja poikaa, kun kuulin kaksosista. Kun luulin odottavani yhtä, en muista osanneeni toivoa oikein kumpaakaan.
 4. Käytätkö paljon rahaa vaatteisiin? Vähän liikaa. Lisäksi mulla on huono tapa ostaa vaatteita, joita en edes käytä. Taas vein kirpparille kassillisen vaatetta. Monia olin käyttänyt ehkä kerran tai kaksi.
 5. Missä maassa haluaisit asua? (suomea ei saa valita) Siellä jenkkilässä voisi olla mielenkiintoista.
 6. Kuinka monta lasta sinulla on? Tahdotko lisää? Kaksi, haluan ehkä joskus tulevaisuudessa yhden. Katsotaan nyt.
 7. Mikä olet ammatiltasi? Yhteiskuntatieteiden kandidaatti.. :D
 8. Mitä kieliä osaat ja mitä haluaisit osata? Osaan suomea, englantia, ruotsia ja saksaa. Espanja ja venäjä voisi olla mielenkiintoista ja hyödyllistä.
 9. Mikä on lempiblogisi? Niitä on aika paljon.. Tykkään Hennan Newbiestä. Magikpoksia tykkäsin ennen lukea myös, nyt siitä on tullut aikamoista mainostusta.. Myös kaksosblogi Täyttä elämää puolikkaassa talossa on nyt yksi suosikeistani. On ihana nähdä millaista elämä parin kuukauden päästä saattaa olla. :) Kivoja blogeja on lukemattomia, mutta nuo kaksi taitavat olla suosikkeja.
 10. Parhaat puolet bloggaamisessa? Vertaistuki. Lukijoiden kokemukset ja mielipiteet ovat korvaamattomia.
 11. Huonot puolet bloggaamisessa? Ihmiset jotka kateuttaan tahtovat loukata. Harmittavan moni tekee sen vielä anonyymisti. Omalla nimellä jaettu mielipide on mielestäni aina oikeutettu, vaikka se olisikin eri kuin omani. Nimettömästi annettuja arvosteluja en oikein osaa arvostaa. Pitää voida seist sanojensa takan :)

8 kommenttia:

 1. Oi kiitos :) ihanaa että tykkäät!

  VastaaPoista
 2. Hei, korkkarit on tehty korostaan pitkiä sääriä ei kasvattaan pituutta :) no joo, en kyllä itsekään käytä 176 kun olen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän ne on. Mutta kun ne kasvattaa pituuttakin niin en tykkää yhtään :D
   Ehkä joskus pääsisi vielä yli tästä. Korkkareita kun on niin paljon kaikkia ihania! Toisaalta, täästetään ainakin rahaa ;)

   Poista
 3. Mun mies on yhteiskuntatieteiden maisteri :)) mie oon huono vastailee haasteisiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt huijasin! Kansantaloustieteen maisteri se olikin :)) aina sekoitan nuo :)) nyt se opiskelee taas jotain ympäristojuttuja lisää vaikka on jo insinööri ja maisteri tutkinnot alla :D mut en oo ihan varma oliko mun isoveli yhteiskuntatieteiden maisteri :p

   Poista
  2. Hahah, hupsis! No, maisteri kuin maisteri! :D Sittenhän ne on Henkan kanssa melkein samalla alalla, Henkka on kauppatieteiden maisteri :)

   Hui, sun mies on sitten aikamoinen lukija! Mä en kyllä opiskele enää ikinä yhtään mitään, kunhan saan ton tutkinnon tehtyä..

   Poista

Kiitos kommentistasi!