maanantai 7. lokakuuta 2013

Pitkästä aikaa!

Tai no ei nyt niin pitkästä aikaa, mutta viikon tauko tuntuu silti pitkältä. Syy näinkin pitkään postaustaukoon oli meidän Lahden reissu. Siellä kun oli niin paljon muuta tekemistä, niin postailut jäi vähemmälle. Ja tietokoneen puuttuminen vaikutti tähän myös omalta osaltaan. Toisaalta oli myös ihan kiva pitää pientä taukoa ja lomaa. Nyt pää pursuaa uusia postausideoita!

Mutta. Tänään tulossa lisätietoa siitä viikko sitten lupaamastani arvonnasta. Sekä viimein se Kysy!-postaus! Lisäksi, koska niin moni on toivonut lisää sisustuspostauksia, aloittelen sen tänään avaamalla ovet meidän vieras/työhuoneeseen. Eli pysykäähän kuulolla!

Lähdettiin poikien kanssa siis maanataina kolmestaan junalla Lahteen. Vähän hirvitti, miten selviän kahden pienen kanssa junan pienissä tiloissa. Matkaa oli kuitenkin yli kolme tuntia, eli mukaan tulisi mahtumaan vaipanvaihtoa ja muutama ruokailu. Kuitenkin, kiitos VR:n hyvien lapsiperhetilojen, matka sujui hienosti! Pojat nukkuivat vuoronperää, joten syli oli vapaa aina toiselle. Mennessä meillä oli paikka perhehytissä, joten saatiin myös oma rauha, joten nukkumiset ja syömiset oli helppo hoitaa. Maidot sai lämmitettyä hoitohuoneessa. Siellä sujui myös vaippojen vaihdot. Ravintolavaunu oli viereisessä vaunussa, joten myös ruuan lämmitys onnistui. Ainoa vaikeus oli kaikkien tavaroiden ja vauvojen saaminen ulos junasta. Onneksi on avuliaat kanssamatkustajat!

Lahdessa meidän ohjelmaan kuului vain läheisten kanssa oloa. Pojat nautti huomiosta ja äiti apukäsistä. On se vaan silti niin, että vaikka apukäsiä oli käytettävissä, oli moni asia paljon vaikeampaa ilman kotoa löytyviä helpotuksia. Lisäksi pojat nukkuivat vieraassa paikassa vähän huonosti, joten omat unet jäivät muutamana yönä vähiin. Oli siis ihana palata jälleen perjantaina kotiin.

Torstaina pääsin PT:n vetämälle salitreenille. PT oli siskoni Netta, jolla ei kyllä ihan PT:n pätevyyttä vielä ole, mutta kokemusta kuntosalitreenistä ja itse PT:n kanssa treenaamisesta löytyy, joten uskaltauduin Netan rääkättäväksi. Treeni toteutettiin Lahden K&M-salilla, joka Lahden seudulla on saanut bodarisali-maineen, joten voitte kuvitella että siellä tunsi kyllä itsensä pieneksi ja pulleaksi :D Treeni osui ja upposi, siitä muistuttaa vieläkin kiristävät takareidet. Lauantai oli päivistä pahin, silloin otin jopa särkylääkkeen(!). Takareidet olivat niin kipeät, ettei kävelystä ja kumartelusta meinannut tulla mitään. Eilinen lenkki ja venyttely+hieronta helpottivat tilannetta vähän, mutta vieläkin tuntuu että jotain tuli tehtyä! :D Kerron tuosta treenistä tarkemmin myöhemmin tällä viikolla.

Nyt keskityn vastailemaan edelliseen postaukseen jättämiinne kommentteihin! Kiitoa ihanat! Oli aivan ihana lukea noin kannustavaa palautetta <3 Ihanaa etten ole ainoa "huono" äiti, joka välillä kaipaa omaa aikaa. :) Olette kyllä aivan ihania, ja suuri voimavara minulle! Kiitos <3

1 kommentti:

 1. Hei Nelli!

  Olipa kiva lukea kirjoituksesi, erityisesti kokemuksesi VR:n junista. Mukavaa, että matkanteko sujui hyvin kaikkien osalta. Tiedän itse isänä millaista matkustaminen pienten kanssa joskus voi olla. Toivottavasti jatkossakin näemme sinut ja muut matkalaisesi junissamme.

  terveisin

  Mika Heijari
  viestintäpäällikkö
  VR Group

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!