tiistai 5. marraskuuta 2013

Toivepostaus: Meidän perheen talvimuoti

Talvi tekee kovaa vauhtia tuloaan. Vaikka maassa ei ole vielä lunta ja mittarikin pysyy vielä nollan yläpuolella, veikkaa että kunhan se talvi tulee, niin se rysähtääkin sitten kerralla päälle, kylmänä ja märkänä. No, meillä on oneksi osattu valmistautua tähän.

Talvivarusteet on koko perheelle hankittu jo hyvissä ajoin, eikä niistä puutu kuin kengät mulle ja Henkalle. Mä tiedän jo millaiset hankin, mutta Henkka on niin valikoiva, että on ihan mahdollista että se kulkee vielä tämänKIN talven niissä iänikuisissa Puman talvitennareissa... Sitä kun on niin vaikea saada kaupoille. Tai kun sen saa, niin se haluaisi hyvät, käytännölliset, lämpimät, kevyet, halvat ja laadukkaat kengät. Adjektiivejä jotka kyllä sulkee toisensa pois. Kengissä oon vähän sitä mieltä, että hyvää ei saa halvalla. Ainakaan Henkalle, joka sitten tosiaan käyttää niitä kenkiä ne kerran ostettuaan ainakin pari vuotta. Ite suosin halvempia, esim H&M:n tennareita. Kyllästyn niin nopeasti, ettei kenkiin kannata sijoittaa. Muutamia poikkeuksia lukuunottamatta ;)

Mutta nyt niihin vaatteisiin. Kuvat tulee valitettavasti koruttomasti lattialta otettuina, päällä näitä sitten varmaan nähdään talven mittaan!

Pojille ostettiin jo kevään alennusmyynneistä siistimmiksi haalareiksi Remun vauvahaalari. Hintalapussa luki -70% joka ehdottomasti vaikutti ostopäätökseen. Vielä kun pojat ei vaunuvauvoina tarvitse niin laadukkaita pukuja, ajavat nämä ihan varmasti asiansa. Pipoina Lassien traktorihatut. Siistimpinä takkeina pojilla on Lindexin kuoritakki, joka hyvällä tuurilla menee vielä keväälläkin. Pipona H&M:n tupsuhatut. Kenkiä pojille ei talveksi ole kuin ÄP:n tossut ja H&M:n uggit. Kevään keleille on sitten ihan kengät, tosin veikkaan että jäävät käyttämättä.. Pojat tuskin silloin vielä kävelee. Vaunupukuna on äitiyspakkauksen haalari.
 
Oma talvivaaterepertuaari täydentyi untuva(n kaltaisella) takilla syksyn alennusmyynneissä. Tämä varmaan käytössä vasta niillä yli kymmenen asteen pakkasilla. Takki ja huivi on Stadiumista, vaaleanpunainen pipo Lindexiltä ja harmaa Sokoksesta.Tällaisella kelillä mitä ulkona nytkin on, puen päälle H&M:n kevyt toppatakin, vuorena lämmittää karva, joten se ei ole yhtä kylmä viimalla kuin alapuolella oleva villakangastakki, joka on myös H&M:stä. Harmaa tuubihuivi Pieces ja vaaleanpunainen H&M. Raita pipo myös H&M ja valkoinen pipo Piecessiltä.


Kakkostoppatakkina on VeroModan jo kaksi talvea palvellut parka. Takki oli nappiostos raskautta ajatellen, sillä M-kokoisena, kiristysnyörejä avaamalla, se mahtui päälleni melkein koko talven. Maaliskuussa jouduin siirtymään Henkan takkeihin. Huivi pieces ja pipo Seppälästä.

Henkan talvella lämpinä pitää Superdryn untuvaparka. Kaulus tossa on aika ongelmainen, joten huiviksi kelpaa vaan tuollaiset tuubit. Ilman huiviakaan ei voi olla, sillä se on niin avonainen. Henkan mielestä toi huivi on liian neitimäinen, niin sanokaa nyt tekin ettei ole.. Muuten joudutaan kaulaliina ostoksillekin.. Pipona peak tai puma.


Mulla kenkinä on valeuggit ja crocsin saappaat, jotka muuten loskakeleillä on ihan huiput!


7 kommenttia:

 1. Nuo Remun haalarit on kyllä ihan laadukkaita ;)

  T: neljällä lapsella paljon Remua käyttänyt

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On varmasti :) Mutta tarkoitinkin sitä ettei tarvitsisi vaunuvauvalla niin kiinnittää laatuun, äp:n puku varmasti toimii hyvin vaunussakin vaikkei sillä yhtä hyviä tuulen- ja vedensuojakankaita olekaan.

   Ja kiva kuulla, että Remu on ollut hyvä merkki! Muutamista markettimerkeistä on vaan kuullut vähän huonoa palautetta, että lämmön- ja kosteudensietokyky ei ole yhtä hyvää "merkkihaalareiden" kanssa..

   Poista
 2. Talvesta en kauheasti tykkää, mutta talvivaatteita on kyllä tosi kiva ostella :)
  Kivoja vaatteita teidän perheellä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Niiden käyttäminen tulipalopakkasilla ei vaan ole yhtään kivaa.. Sellaiset aurinkoiset pikkupakkaset on kyllä talvella parhaat kelit! :)

   Poista
 3. Ihania noi sun takit! Jos myyt pois niin voin ostaa ;)

  Meillä on kans remun puku tytöllä!
  Tosi laadukas merkki eikä hinnallakaan pilattu :)
  Ade ei varmaan vaan mahdu enää kohta haalariinsa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Pidän mielessä ;)

   Muistelinkin, että olitte kans raskausaikana bonganneet sellaisen! Muakin pelottaa, että jos pojat vetäisee kunnon kasvuspurtin niin haalari on talvella jo pieni.. Mut toivotaan että on reilua mitoitusta! Meillä se on 68cm, mites teillä?

   Poista
  2. 68!! Lahkeista melkeimpä sopiva, hihoissa vielä kasvunvaraa.. Todennäköisesti joudun ostaa vielä 74! :/

   Poista

Kiitos kommentistasi!