sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Vähän hemmottelua mamalle.

Mulla oli viime perjantaina ihan mielettömän ihana aamupäivä.

Kasperin kummitäti soitteli alkuviikosta, ja käski varata perjantaiaamun kymmenestä eteenpäin vapaaksi. Ja tulla niille ilman meikkiä. Vähän osasin arvailla mistä ehkä olisi kyse, sillä Riikka on koulutukseltaan kosmetologi ;)

 Paikalle saavuttuani, selvisi että veikkaukset oli osuneet oikeaan. Riikalla oli suunniteltuna jalkahoito, pedikyyri, säärien sokerointi, kulmien- ja ripsienvärjäys, kulmien nyppinen, kasvohoito ja kasvohieronta. Ja kaikki tämä vain mulle! Itkuhan siinä meinasi tulla! 

Riikka oli huomannut viimeksi nähdessämme, että olin vähän väsyneennäköinen (enkai? :D), joten se oli ajatellut, että koska Kasper on vielä niin pieni, sille ei välttämättä tarvi isoa lahjaa hankkia, vaan Riikka mielummin hemmottelee vähän äippää! Oliko pikkasen ihanasti ajateltu? Ja ettei pelkkää äitiä hemmoteltaisi (mikä olisi mun mielestä ollut ihan riittävä :D) myös isi sai osansa, kun Tuomo (Riikan mies) vei isin jääkiekkopeliin. Voisinpa väittää, että meillä on aika ihania ystäviä <3

Eli perjantaiaamupäivä kului rentoutuessa, jutellessa Riikan kanssa ja kaunistautuessa joulua varten. 


  Lopuksi hörpittiin vielä teetä ja vaihdeltiin kuulumisia. Tummatsilmänalusetkaan ei haittaa, kun ripset ja kulmat on kunnossa!Eli kaikki muutkin mammat, muistakaahan ottaa välillä laatuaikaa ihan vaan itsellenne sen vauva-arjen keskellä! Parituntinenkin piristää taas kummasti!

10 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!