sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Isin vastaukset!

Julkaisenkin nämä Henkan vastaukset jo nyt, enkä vasta huomenna. Meidän kone sekoilee ja sammuu välillä itsestään.. Ja mulla menee hermot. Halutaan uusi läppäri!!!

Mutta nyt niihin vastauksiin! Lähetän postauksen tabletilla, joten toivottavasti tekstinasettelu ei heitä hirveästi..

Oletko ajatellut viedä Nellin vihille?
Olemme olleet kihloissa 26.11.2010 alkaen, joten olen ajatellut viedä Nellin vihille. Ajankohta tosin on vielä avoin. Tällä hetkellä häät ei ole prioriteeteissa kärjessä. Edelle menee mm. omakotitalo, matkustelu jne.

Kuinka suuren perheen haluaisit?
Juuri tällä hetkellä tuntuu, että 2 poikaa on riittävä määrä. Mieli voi kuitenkin vielä muuttua kunhan pojat tuosta vähän aikaa kasvaa. Nellin kanssa on joskus puhuttu, että 3 lasta olisi sopiva määrä. Minä haluaisin, että meidän perheeseen kuuluisi jossakin vaiheessa myös koira, mutta Nelli on ilmaissut melko selvästi että koiraa ei tule. Eikä mitään muutakaan eläintä. Väsyttäminen on vielä kesken... ;)
Mikä vauva-arjessa on raskainta?
Raskaimmalta tuntuu se, kun välillä unet jää vähiin. Pojat nukkuu pääsääntöisesti hyvin, mutta kipeänä yhtäjaksoista unta tulee vähemmän. Nyt kun on vielä pimeää yöaikaan, niin herääminen ja poikien nukuttaminen tuntuu raskaammalta. Nelli tosin huolehtii arkena poikien hoidosta yöaikaan, että minä jaksan paremmin töissä. Minä valvon sitten viikonloppuisin.

Mitä mieltä olet siitä kun Nelli paljastaa täällä blogissaan niin paljon teidän perheenne asioita?
En ole rehellisesti sanottuna lukenut kaikkia Nellin postauksia, joten en tiedä mitä kaikkea hän on meidän arjesta paljastanut. Luotan kuitenkin siihen, että Nelli ei julkaise blogissaan mitään sellaista mikä voisi loukata minua tai poikia. Nellin postaukset käsittelee kuitenkin melko arkisia asioita. Minulla itselläni on Facebook profiili ja julkaisen sitä kautta itsekin melko paljon meidän elämästä tilapäivitysten ja kuvien muodossa. 

Millaiset oli ensitunnelmat kun sait kuulla kaksosista?
Aluksi tähän kohtaan on todettava, että se aamu kun saimme tietää että meille on tulossa kaksoset, ei varmasti unohdu koskaan. Tunnelmat oli pelonsekaiset ja jännät jo ennen ultraa. Onko siellä mitään? Jos siellä on jotain, onko se elossa? Lisäksi koko tilanne oli molemmille uusi. Kun terveydenhoitaja sitten sanoi: "täältä löytyy yhdet sydänäänet...ja täällä lyö toinen sydän", en varmaan aluksi edes tajunnut, että sieltä on tulossa kaksoset. Ensimmäiset tunteet oli todennäköisesti valtava ilo siitä, että sieltä on kaksi elämänalkua ja minusta tulee isä!! Seuraavaksi tuli varmaan jännitys ja pelko siitä, miten me selvitään kaksosten kanssa? Muistan, että Nelli alkoi ensimmäisenä panikoida sitä, että kaksosille ei löydy kivan näköisiä vaunuja ja vauvanvaatteita on etukäteen hankittu vain yhdelle vauvalle. Minä puolestani aloin ensimmäisenä pohtia, miten molempien lasten nimet saa tatuoitua yhtä lähelle sydäntä! :D Kyllä me ollaan loogisia!
Millainen lapsuudenperhe sulla on?
Minun lapsuudenperheeseen kuuluu minun lisäksi isosisko, äiti ja isä. Meillä oli myös eri vaiheissa paljon lemmikkejä (kaneja, kaloja, liskoja, sammakoita ja koiria).

Eroavatko omat kasvatusperiaatteesi Nellin periaatteista?
Minun ja Nellin kasvatusperiaatteet on samat. Eihän siitä mitään tulisikaan, jos ne eroaisivat paljon toisistaan. Olemme keskustelleet eri asioista paljon ja tehty etukäteen päätöksiä, miten toimitaan. Monta etukäteen päätettyä periaatetta ollaan jouduttu miettimään uudestaan, kun on huomattu ne käytännön myötä epätoimiviksi. Monessa periaatteessa tullaan varmasti joustamaan jatkossakin, kun käytäntö tulee vastaan. Tavoitteena on kuitenkin pitää yhtenäinen linja kasvatusperiaatteissa jatkossakin.
 
Mikä Nellissä on parasta \ huonointa?
Parasta Nellissä on hänen organisointikyky, huumorintaju (vaikka monet minun vitsit ei häntä jostakin syystä naurata), empaattisuus ja ulkonäkö. Arvostan myös Nellin ruuanlaittotaitoja, kykyä suunnitella asioita etukäteen ja sitä, että Nelli pitää huolta itsestään. Huonoja puoliahan Nellissä ei tietenkään ole... ;) Jos tähän kuitenkin jotain on listattava, niin Nellihän ei ole koskaan väärässä.. ainakaan niin kauan, kuin toisin todistetaan ja todisteet on pitävät. Nelli on myös itsepäinen (päättäväinen), samalla tavalla kuin minä itsekin. Ehkä Nellin huonoihin puoliin kuuluu myös tunnesyöminen eli suklaata tai muita herkkuja menee silloin, kun mieli on maassa.

Miten hemmottelet Nelliä?
Hemmottelen Nelliä aivan liian vähän ja saan siitä säännöllisin väliajoin myös palautetta. Yritän kuitenkin tsempata, ettei Nellin tarvitsisi aina pyytää hemmottelua erikseen. Silloin kun hemmottelen Nelliä, niin se on esim. hierontaa, ostan lahjakortin kasvo- tai jalkhoitoon, vien syömään tai teen itse kynttiläillallisen.Monta lasta haluaisit?
Tähän löytyy vastaus ylempää, mutta 2-3 on mielestäni sopiva määrä.

Mitkä olivat ensifiilikset kun sait tietää että teille syntyy kaksoset?
Vastattu ylempänä.


Kauneinta mitä sulle on sanottu?
Ensimmäisenä tulee mieleen Nellin: "Mä rakastan sua" tai "tahdon" kun olin hänen edessään polvillaan ja kosin.

Mihin ihastuit Nellissä?
Nellin huumorintajuun, luonteeseen ja rehellisyyteen. Toki iso painoarvo on varmasti ollut myös sillä miltä Nelli näyttää ja sillä, että Nellillä on terveelliset elämäntavat.


Mikä on suurin haaveesi?
Olen pienestä pitäen halunnut oppia lentämään. :P Se haave tuskin koskaan toteutuu, joten alla listattuna muutama maanläheisempi haave:

- naimisin meneminen Nellin kanssa
- oma ja hieno omakotitalo
- matkustaminen trooppiselle saarelle / maahan, kuten Mauritius, Hawaiji tai Bahamasaaret

Ootko yhtä omistautunut terveellisille elämäntavoille (säännöllinen ja monipuolinen ruoka plus hyvä liikunta) kun nelli?
Kiinnitän paljon huomiota siihen, miten paljon ja mitä suuhuni laitan. Meistä kuitenkin Nelli panostaa vielä enemmän säännölliseen ja monipuoliseen ruokavalioon. Se voi johtua siitäkin, että minulla on aina ollut melko vilkas aineenvaihdunta ja minun ei ole koskaan tarvinnut olla kovin tarkka ruokavalion suhteen. Muutama ylimääräinen kilo on kyllä parin viime vuoden aikana päässyt kertymään, joten niistä olisi tavoitteena päästä eroon ennen kesää (taas kerran) ;) Minä puolestani panostan Nelliä enemmän liikuntaan. Olen koko ikäni harrastanut liikuntaa jossakin muodossa ja liikunta on minulle myös "henkireikä" silloin, kun on stressiä tai ärsyttää. Minun on suorastaan pakko päästä lenkille tai salille säännöllisesti tai muuten olen jatkuvasti stressaantunut tai pienemmätkin asiat alkaa ärsyttää helpommin.

Tykkäätkö viettää " isä-poika-aikaa" poikien kanssa kolmestaan?
Tykkään viettää poikien kanssa "isä-pojat-aikaa" ja uskon, että tulen pitämään siitä vielä enemmän sitten kun pojat alkaa osata leikkiä monipuolisemmin ja oppivat pelaamaan esim. jalkapalloa. On todella mielenkiintoista seurata poikien touhuja ja huomata, kun he oppivat uusia asioita.


Haluaisitko lisää lapsia?
Tähän jo vastasinkin aikaisemmin eli tällä hetkellä en, mutta mieli voi tietysti vielä muuttua ;)

Onko kaksi vauvaa samaan aikaan tuntunut raskaalta?
Kun en tiedä miten raskasta arki yhden vauvan kanssa on, en osaa sanoa. Voisin kuitenkin kuvitella, että yhden vauvan kanssa on puolet helpompaa, jos se yksi lapsi olisi samanlainen kuin toinen meidän pojista.

Kuinka tutustuitte Nellin kanssa?
Bongasin Nellin kuvan kuvake.net -sivustolta ja kommentoin hänen kuvaa. Nelli puolestaan kommentoi takaisin. Sen jälkeen chättäiltiin messengerillä ja myöhemmin tekstailtiin toisillemme. Kului n. 3 kk kun ajoin Joensuusta ensimmäistä kertaa Lahteen tapaamaan Nelliä. Sillä reissulla Nelli taisi tehdä lähtemättömän vaikutuksen, kun nyt ollaan jo näinkin monta vuotta yhdessä oltu ja kaksi pojanpalleroakin on jo siunaantunut.

Miten suhtaudut siihen,että kuvasi näkyvät blogissa?
Minun kuvat ovat näkyvissä myös Facebookissa, joten ei haittaa. Yritän kuitenkin vaikuttaa siihen, millaisia kuvia minusta laitetaan julkisesti näkyviin ja nettiin.

Miltä tuntui kun saitte tietää että vauva on tulossa? 
Vuorineuvos Tuuran sanoin "elämäni onnellisin päivä". Vauva oli meillä tilauksessa, joten tieto Nellin raskaudesta ei tullut ihan "puun takaa". Kyllähän sitä jännitettiin, että joko tällä kertaa tärppäsi. Taisi Nelli melko monta testiä tehdä, ennen kuin asia varmistui ja tikussa näkyi selvästi kaksi viivaa. Oli kyllä hyvä fiilis!
Ja miten suhtauduit uutiseen kaksosista? 
Ylempää löytyy vastaus.


Oliko jonkinlaisia ennakko odotuksia tulevasta kaksos arjesta? 
Totta kai oli kaikenlaisia ennakko odotuksia ja pelkoja, miten arki tulee poikien syntymän jälkeen muuttumaan ja miten me selvitään? Käytäntö on kuitenkin osoittanut suurimman osan peloista turhiksi, koska olemme selvinneet ainakin minun mielestä hyvin.

Miltä tuntui olla mukana synnytyksessä? 
Kuuluuhan se sarjaan "pakko jokaisen miehen kokeilla". En ymmärrä niitä, miehiä jotka eivät osallistu oman lapsensa synnytykseen ja ole mukana oman lapsensa ensimmäisissä hetkissä mahan ulkopuolella. Myös se tuleva äiti tarvitsee synnytyksessä tukea ja apua. Ei se niin kauheaa ollut ainakaan meidän tapauksessa, kun kaikki meni niin hyvin. Turhaan tulevia isejä pelotellaan mielikuvilla veren ja muiden eritteiden roiskumisesta pitkin seiniä tai kaoottisella paniikilla huutavan puolison ja kätilöiden käskytyksen ristitulessa.


Mitkä on sun periaatteet kasvattajana/onko teillä Nellin kanssa siinä joku eriävä mielipide joka vaatii neuvottelun kuinka sitten toimitaan? 
Ylempänä kerroinkin, että meillä on Nellin kanssa samat näkemykset poikien kasvatuksesta. Tiivistetysti tavoitteena on asettaa rajoja ja antaa rakkautta. Poikien on hyvä pienestä pitäen oppia mitä voi tehdä ja mitä ei saa tehdä. Poikien pitää myös pienestä pitäen tietää, että heitä rakastetaan juuri sellaisina kuin he ovat. En ala tässä tarkemmin eri kasvatusperiaatteita listaamaan, koska muuten tästä tulee erittäin pitkä vastaus! :D
Miten koet parisuhteenne muuttuneen poikien syntymän myötä, vai onko muuttunut mihinkään?
Luonnollisesti pojat vie hereillä olleessan meidän molempien huomion, joten pelkästään toistemme huomioimiseen jää aikaa vähemmän kuin aikaisemmin. Arkena valitettavasti molemmat on  monesti myös niin väsyneitä poikien nukkahdettua, että toisen huomioimiseen ei jaksa käyttää paljon energiaa. On niin helppo vaan linnoittautua sohvan nurkkaan ja alkaa tuijottaa passiivisesti, sylki suupielestä valuen telkkaria. Sitten kun alkaa väsyttää, raahautua sänkyyn ja painaa pää tyynyyn. Paljon parempi olisi tietysti himmentää valoja, sytyttää kynttilöitä, laittaa soimaan rauhallista musiikkia ja kaivaa esiin hierontaöljy...

Mitä kaipaat ajasta ennen lapsia?
Eniten kaipaan varmasti vapaa-aikaa, jolloin voin keskittyä pelkästään itseeni tai pelkästään Nelliin. Olin jo ennen poikien syntymää huono pitämään yhteyttä omiin kavereihin ja liian harvoin tuli käytyä kavereiden kanssa esim. penkkiurheilemassa. Poikien syntymän jälkeen tilanne ei ole ainakaan parantunut.

Note to my self, keep in touch with friends!


Koetko jääväsi paitsi poikien "kehityksen seuraamisesta", kun olet päivät töissä?
Kieltämättä olisin mieluummin enemmän kotona seuraamassa poikien kehitystä ja viettämässä aikaa enemmän poikien sekä Nellin kanssa.


Onko pojista vielä ilmennyt piirteitä, että toinen olisi esimerkiksi enemmän äidinpoika ja toinen isänpoika?
Ei olla vielä huomattu, että kumpikaan olisi selvästi mammanpoika tai isänpoika. Kasper on pojista huomiohakuisempi, mutta huomio kelpaa sekä isältä, että äidiltä.


Minkälainen isä olet mielestäsi pojille ja minkälainen isä haluaisit olla sitten, kun pojat ovat isompia ja osaavat jo paljon asioita?
Pyrin ottamaan poikia mahdollisimman paljon huomioon, hoitamaan heitä kotona ollessani yhtä paljon kuin Nelli ja auttamaan poikien hoitamisesta. Haluan jatkossakin olla poikien kanssa mahdollisimman paljon, leikkiä heidän kanssa, harrastaa heidän kanssaan ja tarjota heille mahdollisuuksia kerätä kivoja ja hauskoja lapsuusmuistoja, mitä voi sitten vanhempana muistella. Ainakin itselleni on jäänyt lapsuudesta mieleen isän ja muun perheen kanssa puuhastelut, kuten auton renkaiden vaihtamisessa avustaminen, ruohon leikkaaminen jne. Myös kaikki lomareissut, hiihtoreissut, tivolikäynnit jne. on jäänyt hyvin mieleen. Lyhyesti sanottuna haluan olla läsnä omien lasteni ilonhetkinä, silloin kun joku pelottaa tai joku harmittaa.


Minkälainen äiti Nelli on mielestäsi?
En osaa kuvitella pojille parempaa äitiä. Hän osaa ja jaksaa tehdä pojille terveellistä ruokaa, huolehtii että pojilla on aina riittävästi vaatteita ja vaatteet on laadukkaita. Nelli myös käyttää paljon aikaa siihen, että osaa hoitaa poikia mahdollisimman hyvin. Jos hän ei jotakin asiaa tiedä tai ei ole ihan varma jostakin asiasta, hän ottaa asioista selvää. Hän osaa ottaa huomioon sellaisia asioita, mitä minä en välttämättä tule edes ajatelleeksi ja osaa suunnitella, mitä pojat tarvitsevat tulevaisuudessa. Kaikessa toiminnassa on aina mukana maalaisjärki ja Nelli osaa hyvin arvioida, mikä sopii juuri meidän pojille ja mikä ei välttämättä sovi.

Mitkä ovat Nellin kolme parasta ja kolme huonointa piirrettä?
Tähän kysymykseen löytyy vastaus ylempää.


Mitkä ovat mielestäsi omat parhaat ja huonoimmat piirteesi?
Olen ainakin omasta mielestäni huumorintajuinen, empaattinen ja elämänasenteeltani positiivinen. Yritän löytää joka asiasta aina sen positiivisen puolen eli minun lasi on aina puoliksi täynnä. Minun huonoja puolia on ehdottomasti itsepäisyys ja se että en pysty keskittymään moneen asiaan yhtä aikaa. Olen myös huono luomaan uusia ihmissuhteita ja pitämään huolta nykyisistä ihmissuhteista.Minkälaisista asioista teille tulee eniten kinaa?
Nelli ei oikein tykkää siitä, jos hän selittää minulle omasta mielestään tärkeää / mielenkiintoista asiaa ja minä en kuuntele häntä, vaan keskityn johonkin toiseen asiaan enemmän. Äsken jo tunnustinkin, että en vain yksinkertaisesti pysty keskittymään moneen asiaan yhtäaikaa. Toinen asia mikä joskus aiheuttaa kinaa, on raha. Joskus minä ja Nelli ollaan eri mieltä siitä, mihin meidän kannattaa rahamme käyttää, mitä on tärkeää hankkia ja mikä on tarpeetonta.

Millä alalla työskentelet?
Olen töissä kaupallisella alalla.


Harrastatko jotain?
Käyn kuntosalilla 1-3 kertaa viikossa. Tykkään myös lenkkeillä juosten, hiihtäen, pyöräillen tai rullaluistimilla.


Onko sinulla sisaruksia ja onko teillä hyvät välit?
Minulla on yksi sisko, joka on minua vuoden ja 5 kk vanhempi. Välit siskoon päin on kunnossa.


Miten olet muuttunut poikien saamisen myötä?
En usko, että olen ihmisenä muuttunut yhtään tai en tiedosta sitä. Ehkä osaan paremmin asettua muiden perheellisen ihmisten, erityisesti muiden monikkoperheellisten asemaan. Ehkä pojat on tehneet minusta vastuuntuntoisemman miehen?

Onko Nelli ihana? (tiedän jo vastauksen, TOTTAKAI on)
On
Mikä on hauskinta, mitä pojat on tehnyt/sanonut?
Pojat tekee jatkuvasti kaikenlaista, mikä tuntuu ainakin meistä vanhempina hauskalta. Esimerkiksi poikien mielestä on hirrrrmu mukavaa levitellä mustikkapuuroa pitkin naamaa. Erityisesti Kasper on kunnostautunut tekemään erilaisia hauskoja ilmeitä, joista Nellin blogin lukijat on varmasti parhaita jo nähneetkin.

Mikä on ihaninta mitä Nelli on sanonut?
Ensimmäisenä tulee mieleen Nellin postaus: http://pienenhiirulaisenodotus.blogspot.fi/2013/10/ma-tykkaan-susta-niin-etta-halkeen.html <3

Meneekö pojat joskus päivähoitoon?
Tavoitteena on pitää pojat niin kauan kotona, kuin vaan mahdollista. Jos meidän talous kestää ja kaikki menee kuin elokuvissa, niin pidetään pojat kotona n. 3 vuotiaiksi asti. Helpommin sanottu, kuin järjestetty!

Ostaako Nelli liikaa vaatteita pojille? :D
Jos minulta kysytään ja kun kysytään, niin kyllä tuolla laatikoissa ja vaatekomerossa varmaan ylimääräisiä vaatteita on ja osa ostetuista/saaduista vaatteista on jäänyt käyttämättä, kun ovat ehtineet jäädä pieneksi.Lempivaatteesi pojilla?
Vaikea valita yhtä vaatetta. Hyvältä näyttää esim. kummien ostamat Adidaksen tarralenkkarit, farkut ja huppari.

lempivärisi?
Sininen

Minkävärinen auto teillä on?
Tumman harmaa

Kummasta päästä avaat banaanin? 
Siitä päästä, mistä banaani on kiinni tertussa


Millaisia tulevaisuuden haaveita sinulla on?
Osittain vastasin tähän jo aikaisemmin. Haluaisin siis asua tulevaisuudessa Nellin ja poikien kanssa omassa hienossa omakotitalossa. Haluaisin edetä uralla ja päästä sellaiseen tehtävään, missä viihdyn hyvin ja palkalla tulisi hyvin toimeen. Haluaisin myös matkustaa jollekin trooppiselle saarelle, kuten Mauritius.

Mitä asioita pidät vanhemmuudessa tärkeimpänä?
Rajojen asettamista, rakastamista, välittämistä, läsnäoloa ja osallistumista lapsen elämään.

Onko jokin asia, josta et kasvatuksessa suostu joustamaan?
Oli kyseessä asia mikä tahansa, lapsi ei tee päätöksiä vanhempien puolesta. Katsotaan asiaa uudelleen sitten, kun lapsi alkaa olla teini tai täysi-ikäinen. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että lapsen mielipiteet ja ideat jätettäisiin huomioimatta, vaan sitä että me vanhempina sanomme viimeisen sanan.

Millaisia ensimmäiset päivät vauvojen kanssa oli?
Jänniä ja opettavaisia. Paljon opittiin uutta ensimmäisinä päivinä ja jännitettiin poikien terveyden puolesta, kun syntyivät keskosina ja Kasper otti vauhtia lastentehon kautta. Jännää oli myös harjoitella vauvan syöttämistä, pukemista ja vaippojen vaihtoa.
Miten paljon osallistut arkena ja viikonloppuna lastenhoitoon?
Arkena Nelli hoitaa poikien hoitamisen yöllä ja päivällä, kun olen töissä. Kun olen kotona, osallistun poikien hoitamiseen. Viikonloppuisin minä herään yöllä hoitamaan poikia, että Nelli saa nukkua.

Haluaisitko jäädä koti-isäksi?
On se ollut harkinnassa ja toivottavasti on joskus vielä mahdollista.

Haluaisitko mieluummin tienata paljon rahaa vai viettää aikaa kotona enemmän?
Haluaisin viettää aikaa kotona enemmän, mutta rahaa ei toistaiseksi ole tulossa mitään tekemättä.

Millainen isä haluat olla?
Tähän vastasin jo aikaisemmin.

Millaisia miehiä haluaisit pojistasi kasvavan?
Toivottavasti pojista kasvaa isäänsä komeampia, fiksumpia ja rikkaampia. Mikäli näin käy, toivottavasti heistä tulee myös anteliaita, että muistavat vanhaa isäukkoa! :D


Millainen kasvattaja olet? 
Tähän vastasin jo aikaisemmin.


Mitä kasvatusperjaatteita sulla on? 
Tähän vastasin jo aikaisemmin.


Miten sut on kasvatettu?
Minulla ja sisarellani on ollut selvät rajat, vanhemmat ovat pyrkineet opettamaan meille hyviä käytöstapoja ja toisten huomioon ottamista. Meille on myös pienestä pitäen opetettu, että raha ei kasva puussa ja rahaa on hyvä säästää (nm. jäi pienenä monen viikon ajan karkit ostamatta kioskilta, kun piti saada Gameboy ja olen ollut kesätöissä jo ala-asteikäisenä).


Kuinka vanha oot? 
Olen vanha kuin taivas. Ikä on kuitenkin vain numero. Tunnen itseni kuitenkin nuoreksi, joten teidän pitäisi kysyä "kuinka nuori olen"? :D

Mitä teet työkses?
Titteli töissä on Team Supervisor

Tykkäätkö shoppailla? 
En


Mistä ostat sun vaatteet? 
Ei ole tiettyä paikkaa, mistä ostan vaatteita. Useimmat minun vaatteista on ostettu Jack&Jones:n myymälästä, urheiluliikkeestä tai jostakin nettikaupasta.


Sun lempimerkki?
Vaatemerkeistä arvostan eniten Peakkia ja WESCiä. Molempien brändien vaatteet ovat kohtuullisen hintaisia, mutta kuitenkin laadukkaita. Lisäksi ne näyttävät hyviltä ja tuntuvat mukavilta päällä.

Herkutteletko? 
Herkuttelen


Lempiherkku? 
Pitsat, kebabit, hampurilaiset sekä muut suolaiset roskaruuat. Tykkään joskus syödä myös karkkeja, mutta minulla tekee harvoin mieli makeaa.


Lempiruoka?
Edellä mainittujen lisäksi esim. pippuripihvi konjakkikastikkeen kera + lohkoperunat.

Missä olet mielestäsi hyvä? 
Positiivisessa ajattelussa ja omien taitojeni väheksymisessä


Entä Nelli?
Nelli on hyvä laittamaan ruokaa ja hän on mutenkin kätevä käsistään. Nelli on myös taitava hoitamaan lapsia ja sisustamaan.

Jos saisit miljoona euroa mitä tekisit niillä?
Lähtisin perheen kanssa matkalle sinne trooppiselle saarelle, ostaisin meille sen hienon omakotitalon, hemmottelisin Nelliä ja loput sijoittaisin tuottamaan lisää rahaa. 

Isin kanssa kylvyssä on kivaa!


Siinä ne oli! Kiitos kysymyksistä, toivottavasti vastaukset tyydytti tiedonjanon! ;) Isi kirjoitti tekstit ja äiti lisäsi kuvat.


 

17 kommenttia:

 1. Olipa ihana postaus! :) Pointsit miehellesi, kun jaksoi vastata noin moniin kysymyksiin, oli kiva lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! Kyllä se pari kertaa ihmetteli kysymysten määrää, mutta jaksoi kuitenkin! Mun mielestä oli kans kiva lukea! Ei aina tuu kyseltyä ite noin tarkasti asioita! :)

   Poista
 2. Siis aivan loistavia vastauksia :D Täytyy myöntää, että nauroin tuon Millaiset oli ensitunnelmat kun sait kuulla kaksosista kysymyksen lopun luettuani ääneen : Muistan, että Nelli alkoi ensimmäisenä panikoida sitä, että kaksosille ei löydy kivan näköisiä vaunuja ja vauvanvaatteita on etukäteen hankittu vain yhdelle vauvalle. Minä puolestani aloin ensimmäisenä pohtia, miten molempien lasten nimet saa tatuoitua yhtä lähelle sydäntä! :D Kyllä me ollaan loogisia!

  Aivan loistavaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh :D Se tilanne oli kyllä niin absurdi, että olisi ollut kiva olla kärpäsenä katossa seuraamassa niitä reaktioita! :D

   Poista
 3. Hahah ihana toi viimenen kuva! :D ja on sulla kyllä aivan huippu mies!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh joo :D Niin se on. Pitäisi itekin muistaa se useammin!

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Aika usein jää minulta lukematta nämä kysy isiltä postaukset, mutta tämän jaksoin lukea! :) Aivan mahtava tuo toinen syöttökuva! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vähän sama juttu, mutta usein näistä löytyy niitä helmiä! Kiva kun jaksoit :) Joo, siinä kyllä ilmeet meni aika yksiin!

   Poista
 6. Onpas mukavan olonen isiukkomies siellä sulla! Aivan mahtavia yhteiskuvia :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!