sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Suurin Pudottaja !

Tänään starttaa taas uusin Suurin Pudottaja ! -kausi AVA:lla klo. 21.00!
Meinasitteko katsoa?

Mä taidan ainakin hakea tuolta motivaatiota Herkuttomaan Huhtikuuhun !!Ihanaa sunnuntain jatkoa kaikille! <3

8 kommenttia:

 1. Katson ja lähden mukaan herkuttomaan huhtikuuhun, katsotaan kuinka käy! :))

  VastaaPoista
 2. Heips!

  Tää nyt ei liity ko. aiheeseen,mutta muistelen lukeneeni,että kävit varhaisraskauden ultrassa, kun aloit odottamaan poikia. Muistanko oikein? :D Saitko neuvolasta lähetteen ultraan vai pitikö sinun maksaa se kokonaan itse,missä ultraus tehtiin? Asia siis itseäni kiinnostaa,kun olen nyt raskaana ja kuukautiset eivät ole kerinneet alkaa edellisen raskauden ja synnytyksen jälkeen. Joten laskettua aikaa ei voi oikein laskea viimeisistä kuukautisista..

  Asun siis itsekkin täällä Joensuussa ja pähkäilen nyt,että miten täällä toimitaan kyseisessä asiassa. Mietin,että pitääköhän minun omakustanteisesti käydä yksityisellä ultrassa?

  Kiitos jo etukäteen! :)

  P.S.Olen koukussa blogiisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!

   Joo, kävin! Silloin kun soitin ekaa kertaa neuvolaan, joskus viikolla 6 enkä osannut sanoa millä viikolla olen, niin neuvolantäti laittoi mulle lähetteen suoraan Siilaiselle. Meillä ei ole omassa neuvolass aultralaitetta, vaan se ultrakeskus on sitten Siilaisella :) Siellä käytiin, ja ilmaista oli kun oli toi lähete.

   Luulen että kun just soitat neuvolaan ja sanot ettet tiedä millä viikoilla oot, veikkailet vaikka kaikkea 5-10 välillä, niin etköhän säkin pääse! :)

   Koita ainakin tuota! Me käytiin sit omakustanteisesti vielä rv 10 siinä Feminolla, ja se maksoi 80e. Et onhan se melkosta rahanmenoa!

   Poista
  2. Kiitti vinkistä! :)

   Soittelin neuvolaan ja neuvolatäti varasi mulle ajan Siilaiselle :) vajaa 3 viikkoa pitäis jaksaa ootella..toivottavasti aika menis nopsaan!

   Poista
 3. Oliko toi ultra missä kävitte feminolla 3D-ultra?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei se oli iha tavallinen alkuraskauden ultra. ei ne kai noin pienillä viikoilla vielä sitä 3dtä tee..?

   Poista

Kiitos kommentistasi!