maanantai 7. huhtikuuta 2014

ARVONTA: Joko sinulla on liput viikonlopun Lapsimessuille?

Niinkuin jokatoinen muukin blogi, myös Mistä on pienet pojat tehty? arpoo kaksi messulippua viikonlopun Lapsimessuille!!


Täältä!! voit käydä kurkkimassa messujen ohjelmaa sekä muuta infoa mm. paikalle saapumisesta ja aukioloajoista.

Messut ovat MESSUKESKUKSESSA 11-14.4 eli jo ensi viikonloppuna! Arvontaan pääset mukaan jättämällä postauksen alle kommentin, jossa perustelet miksi juuri SINÄ ansaitsisit KAKSI lippua messuille! Osallistumisaikaa on keskiviikkoiltaan asti, eli 9.4 klo. 20.00 asti! Eli hop hop! Liput voi noutaa Messukeskukselta, joten postinkulkemisaikoja ei tarvitse huomioida!! Onnea arvontaan! <3

Messuilla on kaikkea kivaa niin lapsille, äideille kuin odottajillekin, eli sinne vaan kaikki kynnelle kykenevät!


41 kommenttia:

 1. Ansaitsen tän kaiken paskan alkuvuden jälkeen jotain piristystä voittamalla liput, että pääsen pojan serkkutytön 3v ja hänen äitinsä katsomaan niitä iki ihania titinalleja, jota tyttö kovasti odottaa! <3 Lauantaina tarkoitus mennä :)

  VastaaPoista
 2. Olispa kiva saada liput, ihan ekat lapsimessut olis mun osalta!! :-))

  VastaaPoista
 3. Ansaitsisin liput messuille, sillä meidän perheellä on ollut tosi rankkaa viimeiset pari kuukautta. Kaksi läheistä ihmistä sairastui vakavasti, ja arki on ollut ravaamista kodin ja sairaalan välillä. Meidän perhe tarvitsisi kipeästi jonkun pienen irtioton ja mukavaa tekemistä kaikille.
  -Ansku

  VastaaPoista
 4. En ole koskaan ollut Lapsimessuilla. Halusin mennä jo viime vuonna, kun olin raskaana mutta jäi haaveeksi. Nyt esikoinen on 7kk ja olisi kiva lähteä kaveriäidin kanssa pyörähtämään messuilla :)

  -heirii

  VastaaPoista
 5. Ilmaiset liput mahdollistavat opiskelijaädille matkan messuille :) rijoke@utu.fi

  VastaaPoista
 6. Minä ansaitsen kaksi lippua lapsi messuille koska, odotamme mieheni kanssa ensimmäistä lasta (LA 13.6) ja odottaville järjestetään messuilla ihania seminaareja johon on vaan pakko päästä kuuntelemaan. Ja tietysti messuilla on aina ihania tarjouksia johon on pakko tarttua kun on ensimmäinen lapsi eikä mitään tavaraa ole ennestään. :-) Ihana blogi sulla, btw.

  VastaaPoista
 7. Oujee, tarvisin niin kipeästi näitä lippuja, sillä olen haaveillut messuista koko kevään...

  VastaaPoista
 8. Oujee, tarvisin nämä liput, olen haaveillut koko kevään messuista...

  VastaaPoista
 9. Oujee , tarvisin kipeästi näitä lippuja, sillä olen haaveillut messuista koko kevään... Työttömänä ei ole aina niin itsestään selvää, raskiiko käydä.. Liput tulisivat siis enemmän ku tarpeeseen 😀

  VastaaPoista
 10. Osallistun! Olis kiva päästä ilman näitä pieniä vesirokkopotilaita lastenvaatteita ym. kivaa hypistelemään.

  VastaaPoista
 11. Kahdella lipulla lähtisin 7-vuotiaan tyttäreni kanssa messuille.
  Tyttäreni ansaitsisi ihanan päivän kaksin äidin kanssa messuilemassa.
  Meillä on aina syystä tai toisesta messuille meno peruuntunut ja nyt oltaisi kyllä innokkaasti menossa mutta liput puuttuu. ;)

  ankka0613@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Mä ansaitsen liput, sillä olen lapsimessu- neitsyt! Ja nyt vuoden vanhan esikoisen kanssa messut olisivat varmasti juuri meidän juttu!

  VastaaPoista
 13. Mieheni on tämän viikon työreissussa, niin tämä kotiäiti vois ansaita messujen muodossa omaa aikaa ystävänsä kanssa :)
  jantune@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Liput mahdollistaisivat työttömän yksinhuoltajaäidin ja lapsen pääsyn näille messuille, joka taas toisi vaihtelua arkeen.
  ricor66@luukku.com

  VastaaPoista
 15. Meillä esikoinen on 2kk ja toinen on suunnitteilla, joten olisi mukava päästä messuille saamaan tietoa lisää kun on vielä niin paljon uutta tässä lapsien maailmassa :)

  VastaaPoista
 16. Itse olin ensimmäistä kertaa Lapsimessuilla 2012 ja nyt olen lähdössä kolmen hyvän ystävän kanssa tyttöporukalla sinne. Eli luvassa on kivaa aikaa, pari ilmaista lippua kruunaisi kaiken! :)

  -Katri

  VastaaPoista
 17. Haluaisin viettää laatuaikaa 4v. tyttäreni kanssa :) Pikkuveikka jäisi mummille hoitoon.
  t. Marika

  VastaaPoista
 18. Mukana arvonnassa! Ilmainen lippu kelpaa aina, joten siinäpä mun lyhyet ja ytimekkäät perustelut ;)

  VastaaPoista
 19. Moikka :) Toivoisin kovasti lippuja messuille! Tiedossa yh-viikonloppu ja kaipaisin puuhaa lapseni kanssa. Mikäs sen parempaa olisi kuin viettää aikaa messuilla. Mukaan pyytäisin ystävän lapsineen. Mahtava arvonta. Nyt sormet ja varpaat pystyssä, että onni suosii :) Sähköpostiosoitteeni riina.m.hanninen@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Olisi mahtava voittaa liput messuille, sillä emme ole siellä aiemmin käyneet ja haluaisin sinne kovasti. Jos voittaisin 2 lippua saisin hyvän syyn houkutella myös miehen mukaan viettämään messuille perhepäivää ;) Nimim. AnskuM

  VastaaPoista
 21. Minun tulisi saada liput, koska tämänhetkinen rahatilanne on tiukka (mies opiskelija), joten muuten ei olisi mahdollisuutta päästä messuille.

  VastaaPoista
 22. Minun pitäisi saada liput, koska perheemme rahatilanne ei ole tällä hetkellä sellainen, että pystyisimme itse liput hankkimaan. Mies opiskelee ja itse olen äitislomalla, joten tulot ovat pienet kaikkiin "ylimäräisiin" menoihin.

  VastaaPoista
 23. Hei! Osallistun arvontaan! Miksi minun/meidän perheen pitäisi päästä messuille? Koska tyttäreni tahtoo nähdä Satu Sopasen ja tuttiorkesterin,se on hänen lempparinsa. Sekä mielellään katson kevään uutuuksia ja messutarjouksia. -Suvi-
  suvikalaoja@hotmail.com p.s täytyy kyllä myöntää että äiti myös odottaa messuja kovasti kun tietää että tytär nauttii ja viihtyy :)

  VastaaPoista
 24. Hei,
  Minä haluaisin mennä poikani kanssa viettämään hauskaa päivää Lapsimessuille viikonloppuna.
  Terveisin: Niina

  VastaaPoista
 25. Saadut liput olisi loistava tekosyy lähteä kaverin kanssa (ilman kaksosia!) messuille! :)

  -WillHill-

  VastaaPoista
 26. Minusta olisi mahtava saada messuille liput, sillä mulla on ollut harvinaisen huono viikko takana ja tämä olisi niin loistava piristys. Ja tottakai saisi viettää aikaa siellä rakkaan siskon kanssa <3 ! : ) roosahytonen@luukku.com

  VastaaPoista
 27. Ihanaa olisi saada liput, ensimmäistä kertaa olen menossa ja ensimmäistä kertaa myös pikkumiehen kanssa. Ensimmäistä kertaa myös junamatka edessä, jännää! Varmasti hieno päivä tulossa, vaihtelua tähän vaativaan arkeen. Terveisin Ninnukka :)

  VastaaPoista
 28. Siskon ja lastemme kanssa menemme messuille. Ja mikäs olisi sen mukavampaa kuin ilmaiset liput! Toivottavasti tärppää :)
  -Maadi-

  VastaaPoista
 29. Liput olisi ihana piristys päivään! Lähtisin messuilemaan kaverin kanssa ja jättäsin pikku neidin isin hellään huomaan ;)

  VastaaPoista
 30. En ole koskaan messuilla käynyt ja nyt tuo pieni mies olisi syy lähteä koko perheen voimin. Päästäisiin oikeasti perheenä liikkumaan ja tekemään jotain kivaa :)
  henriikkasusannablog@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Ihana olisi päästä yhdessä tulevan mummin kanssa hypistelemään kaikkea pientä esikoiselle. Kaikki vauvanurkkauksessa järjestettävät luennot kuulostivat hyvältä lähestyvää synnytystä ja vauva-arkea ajatellen.

  askeleita.hiekassa@gmail.com

  VastaaPoista
 32. Yllättäisin messukäynnillä loppuraskaudessa olevan läheiseni. Mattamattomana vauvaa sylliin odottavalla alkaa aika käymään pitkäksi ja lapsimessut olisi ihana paikka tehdä viime hetken vauvatarvikehankintoja, Odottajaa askarruttaviin asioihin löytyisi myös vastauksia messuilla odottajan olohuoneen luennoilta.

  VastaaPoista
 33. Ikinä en ole missään messuilla käynyt joten olisi kiva ensimmäisen lapsen myötä käydä näillä messuilla. :)

  VastaaPoista
 34. Kuten tuolla alussa totesitkin, messuilla on kaikkea kivaa niin lapsille, äideille kuin odottajillekin :) Ja meidän messuporukassa täyttyy nuo kaikki ja mukaan lähtee vielä mummikin. :) Poikani odottaa niiiiin jo messuja että pääsee touhuumaan kaikkiin huveihin ja vähän herkuttelemaankin, me lähdetään pienen ehsoilla viihtymään ja otetaan kaikki irti näistä messuista, kun pieni saa vielä äidin jakamattoman huomion ennen pikkusiskon tuloa :) Pahakseni en pistä jos jotain ostoksiakin tulisi pienille tehtyä, tarpeeseen tulisivat! Ihanaa kevättä sinulle ja kiitos arvonnasta! johanna.juvonen@ovi.com

  VastaaPoista
 35. Olisi mukava päästä messuille viettämään laatuaikaa esikoispojan kohta 3v.n kanssa ilman pikkusisaruksia! Usein poika jää pienelle huomiolle arjen myllerryksessä, olisi mukava tehdä hänen kanssa jotain huippukivaa!
  -heidu

  VastaaPoista
 36. Olimme ystäväni kanssa lähdössä molempien ekoille lapsimessuille, mutta ystäväni totesikin tänään ettei hänellä ikävä kyllä ole yhtään ylimääräistä rahaa lähteäkään. Olemme molemmat hoitovapaalla tällä hetkellä, joten rahat ovat myös meillä sen verran tiukilla, etten pysty ilahduttaa ystävääni tarjoamalla hänelle pääsylippua. Jos voittaisin liput niin tulisimme molemmat tosi onnellisiksi eikä messut jäisi vain haaveeksi ensi vuoteen. :) T. Suvi

  VastaaPoista
 37. Tuplia (esikoisia) odotellaan täällä kesällä syntyviksi ja olisipa kiva tehdä ennen sitä vielä keväinen retki Helsinkiin. Jos liput voittaisin, sanoisin miehelle vaan, että nyt auton nokka kohti isoa kirkkoa... lopullinen määränpää (lapsimessut) olisi varmasti erilainen yllätys, sillä emme ole aiemmin käyneet kyseisillä messuilla. :)
  -Laura

  VastaaPoista
 38. Heipä hei! Täällä on hoitovapaalla oleva äiti, jolla kotona 1v 4 kk ikäiset kaksoset. =) Lapsimessut olisivat meille ensimmäiset, ja se olisikin meille iloinen ja tapahtumarikas piristysruiske tähän vilkkaaseen kaksosarkeen. On ollut muuten hauskaa seurata teidän arjen olemisia, vain kaksosten äidit tietävät mitä arki kaksosperheessä on. "Kaksi ei mene siinä missä yksikin!" =) T. Katri

  VastaaPoista
 39. Osallistun! Haluaisin saada liput niiiin niin monesta syystä, mutta ei omat syyni todellisuudessa ole sen tärkeämpi, kuin muidenkaan! Ehkä tärkeintä minulle olisi viettää aikaa pitkästä aikaa lukioaikojen parhaan ystäväni kanssa. Meidän lapset menee sitten isona naimisiin <3 ;)

  VastaaPoista
 40. Moi! Osallistuisin arvontaan näin viime minuuteilla :)

  Mielestäni ansaitsisin liput lapsimessuille, koska olen niin hienosti pärjännyt raskauden ja ykköstyypin diabetekseni kanssa tähän raskauden puoliväliin asti! Tämä aika on ollut yhtä taistelua verensokereiden kanssa, mutta taistelu on ollut kaiken tämän arvoista, ja se jatkuu! Lapsemessuille pääsy tulisi mukavana puolivälipalkintona ja irtiottona :) Sekä myös tsemppipiristyksenä jatkoa ajatellen!

  Löysin ihan just tämän sun ihanan blogin, alanpa lueskelemaan vanhempiakin juttuja! Taisin jäädä koukkuun :)

  -neitie-

  VastaaPoista
 41. Malttamaton täällä jo odottaa arvonnan voittajan julkaisemista! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!