keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Hääkuumeilua! Linkkaa hääblogisi!

Tosin ei omien häiden kuume, vaikka sekin on jo vähän nostanut päätään vaan ystävien! Meidän lähipiirissä on paritkin häät ensi kesänä ja syksynä, ja niitä jo malttamattomana odotan!

Molemmat pariskunnant sattuvat olemaan vielä poikien kummeja, eli meille todella läheisiä ihmisiä! Ihan toisellalailla odottelee heidän häitään, kuin muiden tuttujen. Itkulta siis tuskin vältytään tulevissa juhlissa!

Instagram-seuraajille (seuraa @nellienoor) jo vähän vihjailinkin mun ja Rasmuksen parin viikon takaisen Tampereen-reissun sisällöstä. Käytiin nimittäin N:n kanssa sovittelemassa hääpukuja! Tai siis N sovitti ja minä ihailin :D Muutenkin viikonloppuun kuului isosti häälehtien selailu, hääkoristeiden suunnittelu ja muuten vaan häistä jutustelu.

Mä olen ihan täysin maallikko kaiken häihin liittyvän suhteen. Omassa kaveripiirissä hääbuumi on varmaan vasta alkamassa, joten kovin tutusta asiasta ei ole kyse. Kovasti olenkin nyt katsellut itselle ihania juhlamekkoja, keräillyt ideoita hääkoristeisiin ja kutsuihin liittyen. Ja samalla yrittänyt olla suunnittelematta niitä omia häitä! Arvatkaapa oonko onnistunut?! Kaikkein paras ideoiden ja vinkkikuvien löytöpaikka on ollut ehdottomasti blogit! Joten nyt pyydänkin teitä ihania lukijoita linkkaaman oman tai omasta mielestänne huipun hääblogin! Linkin blogiin voi lisätä kommentteihin ja mielellään vähän kuvailla millaisesta blogista on kyse!


Ei ole väliä ovatko häät jo olleet vai vasta tulossa. Jos blogisi sisältää paljon ideakuvia, suunnittelua, tai kuvia toteutuneista häistä, se on juuri sitä mitä etsin! Myös pienten poikien juhlapukeutuminen kiinnostaa kovasti! 

Eli eikun linkittämään!

8 kommenttia:

 1. Oletko kuullut Hey Lookista? Heidän sivuillaan on paljon kuvia toteutuneista häistä ja heidän uusi blogi Best day ever on täynnä ideoita ja kauniita kuvia. Suosittelen lämpimästi katsomaan. Ulkomaalaisista blogeista Style me pretty ja Ruffle on myös tosi hyviä inspiksen lähteitä.

  VastaaPoista
 2. Ei oo oma, mut täältä sain itse tosi paljon ideoita omiin häihin viime kesänä!

  http://palomiehenmorsian.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi o kyllä ihana blogi! Luenkin jo lauran matkablogia! :)

   Poista
 3. Lataa piuhelimeen pintrest, sielä hirveesti vinkkejä kaikkeen tajuut kun lataat ohjelman.. Sellanen kuvaplavelu mis voit "tägätä" mieliusat kuvat :D

  VastaaPoista
 4. http://jotainvaaleanpunaista.blogspot.fi mä tykkäsin aikoinaan lukea tätä :) ei ole siis oma :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!