maanantai 19. toukokuuta 2014

Kesä !

Kesä tulikin sitten kerralla ja kunnolla. Olitteko ehtineet valmistautua?
Meillä onneksi kesävaatteet odotti jo kaapissa ja aurinkorasvat kylppärissä.
Vähän mun omaa kesäiloa latisti se, että ihanan kuuma kesäpäivä kului aurinkotuolin sijasta toimistossa näytön ääressä. Shortsejaan sinne ei viitsi laittaa, joten legginseillä mennään.. Iltapäivällä onneksi sai vaihtaa kevyempää päälle!


Pojat olivat selvästi vähän ihmeissään kuumuudesta. Täällä on mittari heilunut kolmessakympissä ja vieläkin mittari näyttää ulkona kahtakasia. Huh! Mutta ihanaa silti!! <3

Vähän vaan pelottaa noin pienten kanssa olla ulkona. Miten kauan niitä voi pitää auringossa ja millä varustuksella? Tänään vietettiin koko perhe aikaa terassilla, pojilta lenteli hatut ja aurinkolasit jatkuvasti pois ja nurmikko vähän pelotti. Aurinkorasva onneksi pysyi ihossa! Meillä on apteekista ostettu Avenen 50 kertoiminen rasva, ja ainakin tällä käyttökokemuksella oli ihan hyvää! Ei tahmannut ja levittyi helposti!Juomisen kanssa ei onneksi tarvitse huolehtia poikien kanssa! Muistaa vaan tarjota riittävän usein, niin pojat kyllä juo! :D Varsinkin mukista tykkäävät hörppiä!

Nauttikaahan vielä hetki tästä lämmöstä, kohta tulee taas vettä ja on kylmä! 
Kivaa alkanutta viikkoa kaikille!! <3

15 kommenttia:

 1. Mä en ollu varautunu! Piti lähtee vaatteista- rasvoihin kaikkea ostamaan. Mäki oon vähä hukassa et kui kauan uskaltaa olla ulkosalla.. Mut aina yritin kyll varjosaa paikkaa metsästää mirolle..:) mukavaa viikkoa teille!

  VastaaPoista
 2. Alle 2-vuotiaalle ei saa edes laittaa aurinkorasvaa,kinkkinen juttu kyllä. Mielenkiinnosta,että onko apteekissa farmaseutti suositellut tätä avenen?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. alle kaksivuotiaalle ei sa alaittaa aurinkorasvaa jossa on kemiallinen suoja. Fysikaalinen, kuten tossa meidän on, on ihan suotava. Parempi tietysti ilman, mutta silloin ei ulkona voi olla ollenkaa ilman pitkiä vaatteita. Pieni palaa nopeasti jopa varjossa.

   Ja kyllä, farmaseutti suositteli tuota avenea. Varmasti hänellä kuitenkin hanskassa suositukset.

   Poista
 3. Voi mikä hurmuri! :) Kivan oloinen blogi sulla. Itselläni on vajaa 2.v tyttö, niin on hauska katsella pienen pojan touhujakin välillä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Oonkin lueskellut sun blogia aina silloin tällöin! Kivalta vaikuttaa sekin! :)

   Poista
 4. Me hankittiin reissuun uv-puku ja oli kyllä hyvä sijoitus, suosittelen. Materiaali on ohutta ja hengittävää, mutta samalla pitää polttavan auringon vaarat poissa. Rasvaa ei tarvitse levitellä koko ajan ja itseasiassa laitoimmekin vain kasvoihin, käsiin ja nilkkoihin, puku kun tuli aika pitkälle, niin ei paljasta ihoa kovin paljoa ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se olis varmaan tosi hyvä!
   Toi on kyllä aina yhtä tappelua toi rasvan levittäminen! :D

   Poista
 5. Ihania kuvia poitsuista! <3 Ikävä on kova.. :(

  VastaaPoista
 6. Mä oon pitäny Atella ohutta pitkähihasta ja pitkiä housuja...ja ollaan ajoitettu ulkoilut aamupalan jälkeen ja niin että olla 10-11 aikaa sisällä syödään ja nukutaan. Sitten 2 aikoihin ois välipalaa ollaan sisällä ja 4 aikaan syyää ja sitten painutaan ulos uudelleen. Ja mä en oo käyttäny aurinkorasvaa, ku joskus luin että sitä ei sais käyttää alle 2 vuotiaille. Mutta voi olla että sitten keski kesällä en raaski pitää sitä pitkähihaisissa/-lahkeisissa tamineissa. Mut koitan olla pahimpaan uv aikaan aina sisällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kemiallisella suojalla olevia ei saakaan, mut apteekin tuotteista suurimmassa osassa on fysikaalinen suoja, ja se soveltuu myös alle kaksivuotiaille. Parempi tietysti tolleen ilman, mut mä koen pienempänä pahana sen aurinkorasvan kuin hikoilun tai sisällä istumisen. Varjossa tietysti pyritään olemaan! :)

   Poista
 7. On sulla kyllä älyttömän söpöt poikaset !:)

  VastaaPoista
 8. Meillä oli kyllä aika tuskasia vauvoja, muuten oli ihanaa kun oli niiiin lämmintä, maksimekot päälle! Mua kans pelotti voiko tälläsen pienen kanssa olla ulkona varjossa, palaako ne varjossakin saako kylmää pienestä tuulenvireestä? Ostin pojille kans 50 kertoimen aurinkorasvaa marketista ja toiselle sitä vähän jo laitettiinkin (pitäshän aikusillakin olla varjossa aurinkorasvaa) kunnes luin netistä et allle 6kk ikäselle ei saisi laittaa aurinkorasvaa! Paska mutsi taas :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi pieniä! Voin kuvitella! Onneksi nyt vähän viileni!

   Hahah, hupsis! Pikkuvikoja!!

   Poista

Kiitos kommentistasi!