perjantai 30. toukokuuta 2014

Kesänjuhliin

Meillä on kesä yhtä juhlaa. 
Juhlakausi starttaa lauantaina useammilla valmistujaisilla ja ylppäreillä. Jatkuu poikien synttäreillä ja huipentuu kesän ja syksyn aikana muutamiin häihin ja polttareihin. 
Juhlavaatetta siis tarvitaan!

Ylppäreihin alkaa kaikille olla vaatteet hankittuina. Chino ja kotelomekko -linjalla mennään! Mun mielestä ne on riittävän siistejä mutta silti rentoja ylioppilasjuhliin! Ylppäreihin pojille kauluspaitaa ja synttäreille sitten pikeetä. Äipän synttärivaatetus on vielä vähän hakusessa.. Kuitenkin jotain paljon arkisempaa kuin kotelomekko.


Häävaatesuunnitelmat onkin sitten enemmän hakusessa. Omasta mekosta en tiedä vielä mitään.. Uusi, vanha, pitkä, lyhyt?
Henkka on toisissa häissä bestman, ja sieltä ainoa vaatetoive oli, että kraka olisi viininpunainen. Toisissa häissä Henkan krakan ja paidan väri on sitten vapaavalintainen.. Veikkaan valkoista paitaa ja pinkkiä krakaa.
Pojat ei toisiin häihin tule ollenkaan, mutta toisissa edustavat sitten senkin edestä. Suoraa housua, kauluspaitaa ja rusettia pikkupojille!


Uuu, Henkka näyttää kyllä niin hyvältä puvussa! Can't wait ;)
Ja mitähän sitä omille hiuksille tekisi..?
Ja millaisia koruja?

2 kommenttia:

  1. Yläkuvassa ehdottomasti toi vasemmanpuoleinen mekko ja alakuvassa ylärivin oikeanpuolimmainen mekko :) Aivan älyttömän kivan näkösiä kaikki, mut noi iski heti omaankin silmään! Meillä myös huomenna kahdet lakkiaiset, tyttöjen täti kirjotti ylioppilaaksi ja yksi entinen "hoitolapsi" myös, joten sielläkin pitää poiketa :)

    VastaaPoista
  2. Haastetta pukkaa - mun blogista löytyy :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!