maanantai 2. kesäkuuta 2014

Esittelyssä Koti ! -Terassi

Terassi- ja grillikausi on startannut käyntiin tältä vuodelta jo jokin aika sitten, joten taitaa olla paikallaan kurkistaa meidän sivu- ja takaterassille!


Saunan sivuterassilla on vilvoittelua varten kaksi Ikean muovituolia. Harvoin nämä ovat kuitenkaan siinä käytössä, vaan useimmiten nämä raahataan takapihalle avuksi auringonottoon!Patio on uritettua terassilautaa, joka kyllästettiin ruskealla puuöljyllä viimekesänä! Pinta on hyvä edelleen, joten tänä vuonna säästyttiin käsittelyltä!


Aurinkotuoli hankittiin pari vuotta sitten Askosta ja voin suositella ihan jokaiselle, joka haluaa säänkestävän ja helppohoitoisen aurinkotuolin! Joka vieläpä näyttää hyvältä!


Polyrottinkinen pöytäryhmä on sekin hankittu pari vuotta sitten, muistaakseni Iskusta. Pöydän pinta on lasinen, joten puhtaanapito on helppoa. Lisäksi polyrottingin vuoksi pöytäryhmä on täysin huoltovapaa! Ihanan helppoa!! (ai mitenniin olen laiska?)

Grillin merkistä ei ole tietoa, mutta joku perusgrilli se on. Juuri hyvä meidän grillailuihin. Kun grilli pari kesää sitten ostettiin, olivat puuosat männynvärisiä (yök!). Viime keväänä kyllästyin rumaan grilliin ja maalasin sen mustaksi! Grilli on nyt paljon tyylikkäämpi ja mikä parasta, sopii terassin sisustukseen!

Valkoinen sivupöytä on puuta, eikä tosiaan tarkoitettu ulkokäyttöön.. Se oli meillä eteisessä edellisessä kodissa, mutta tässä uudessa sille ei ollut paikkaa, joten se jäi muutossa ulos. Grillatessa Henkka koki sen hyväksi apupöydäksi, joten se maalattiin ruskeasta valkoiseksi ja on ainakin tostaiseksi säilynyt homehtumatta!

Pöydällä Askon muovipunostabletit, Pentikin lasiruukku ja Espanjasta tuodut kävyt.


Kesäkukat puuttuvat ruukuista.. Ups.. Tarkoitus oli se viime viikonloppuna hoitaa pois To Do -listalta, mutten millään jaksanut muistanut. Nooo, vielä ehtii!
Esitellään terassi ja piha sitten uudestaan, kun kukat ovat laatikoissa ja hiekkalaatikko rakennettuna!
Kiitos hyvstä vinkeistä! Päädyttiin tosiaan rakentamaan hiekkalaatikko itse (tai Henkka rakentaa)!


 Meidän kodista on esittelemättä enää vanhempien makuuhuone, kodinhoitohuone sekä kylppäri ja sauna. Niin ja WC! Minne kurkistetaan seuraavaksi?

Kurkkaa näistä linkeistä, miltä meidän muissa huoneissa näyttää!10 kommenttia:

 1. Onpas kivan näköistä :) mullakin odottaa julkaisua meidän terassiesittely. Taidan kuitenki viel odottaa sen julkaisua, koska näyttää aikas samalta kuin teillä, niin säästytään taas kopiointikommenteilta ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Julkaise vaan!! Oishan se hauska nähdä tulisko siitäkin kommentti! :DD

   Poista
 2. kodinhoitohuone,kylppäri ja sauna kiinnostais :)

  VastaaPoista
 3. Onpa kivan näköistä :) meilläkin edessä hiekkalaatikon hankinta.. vielä ei vaan tiedetä mikä olis hyvä! Millaisen rakennatte ja kuinka paljon tulee hintaa itse tehdylle?

  VastaaPoista
 4. Ihanan näköinen terassi! Me saatiin juuri myös oma terassinrakennusprojekti valmiiksi. Nyt voi nauttia kesästä lasten kanssa omalla pihalla! :) Kylppärin ja saunan esittely kiinnostaa ainakin minua!

  Tervetuloa kurkkaamaan myös uuteen blogiini: http://www.espoonviisikko.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!