keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

KESÄLOMA: Pikkukili Lieksa

Viime viikonloppuna tehtiin reissu pieneläinpuisto Pikkukiliin Lieksaan!
Meistä kumpikaan ei ollut Henkan kanssa siellä koskaa käynyt, mutta muilta oltiin kuultu kovasti kehuja. Mietittiin pitkään Kiteen eläinpuiston ja Pikkukilin välillä, mutta tällä kertaa päädyttiin vähän pienempään paikkaan.

Mamma ei ollut ihan freeseimmästä päästä, johtuen edellisillan tyttöjen piknikistä, mutta haitanneeko tuo? Oltiinhan kuitenkin landella ! ;)

Pojat olivat taas niin innoissaan elukuista! En ymmärrä mikä niissä niin viehättää!? Kalkkuna tai koira, kumpikin aiheuttaa ihanan naurunremakan vaunuissa. Ihanat! :D

Päivä oli ihan mielettömän kuuma ja pienoinen dagen efter jomotteli mulla ohimoilla, joten ehkä paras valinta reissulle tuo päivä ei ollut. Mutta kivaa meillä oli siitä huolimatta! Korkeasaari tai Kiteen eläinpuisto taidetaan kuitenkin jättää ensi kesälle, sillä tuntuu että pojat ovat ehkä ihan vähän liian pieniä vielä isompiin puistoihin!

Olettekos te lukijat käyneet Pikkukilissä? Mitä tykkäsitte?

17 kommenttia:

 1. Henrihän on käynyt siellä, mutta ei muista. Oli sen verran "pikkukilli" silloin :D

  VastaaPoista
 2. Moikka! Aiheesta poiketen, veläkö sulla on blogi kirppiksen vaatteet myynnissä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heips! Osa on, laita vaan viestiä jos joku kiinnostaa! Monet on jo menneet siellä tai peruskirpparilla :)

   Poista
 3. Ai te kävitte jo! :D no hyvä että pojat viihty, me mennään varmaan ens viikolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tää oli vähän ekstembore-reissu.. Rasmuksen kummit halusi viedä Rasmuksen, mut eivät uskaltaneet lähteä sen kanssa yksin :)

   Poista
 4. Ai te kävitte jo! :D no hyvä että pojat viihty, me mennään varmaan ens viikolla :)

  VastaaPoista
 5. Me käytiin korkeasaaressa tässä hiljan. Siellä alkoi yhtäkkiä ihan mieletön eläinten karjunta, "leijona on heränny" ihmiset huusi ja kaikki juoksi täysiä leijonan häkille. Se ääni oli ihan mieletön, hetken itsekkin ajattelin että onko se karannu! Huikea kokemus täytyy sanoa. Meidän neiti itki "äiti se tulee puremaan mua!" :( Kaksi seuraavaa yötä näki painajaisia ja huusi. Ei ihme että nyt on sitä mieltä että eläintarhaan ei lähde enää koskaan. Jäi varmaan ikuiset traumat..

  Anjuska

  VastaaPoista
 6. Pikkukilissä ei oo käyty, mut Kiteen eläinpuistossa kyllä joskus aikoinaan! Se on ihan mukava paikka kanssa, suosittelen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Pitää ehdottomasti käydä joskus sielläkin!

   Poista
 7. Ite kävin pari kesää sitten pikkukilissä, oli ihana kokemus ja eläimissä riitti katselemista niin perheen pienimmillä ja isommillakin! Päivän päätteeksi pidettiin evästauko ja samaan aikaan tuli paikan pitäjä meidän luokse ja kysyi onko pientä kissanpentua näkyny, luultavasti oppinu juuri silloin kävelemään ja karannu.

  VastaaPoista
 8. Hei! Mistä nuo teidän vaunuverhot on ostettu? Kivan näköset:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on saatu yhteistyön kautta Raila Designilta. Postausta tulossa ihan piakkoin! :)

   Poista
 9. Korkeasaari on kyllä aikuisellekin kiva,että suosittelen :) teillä on sinne kyllä hieman matkaa,mutta samalla reissulla sitten yöksi hotelliin:) glo hotellit on ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! Käytiin pari vuotta sitten ilman lapsia viimeksi. Mutta tälle kesälle ei enää korkeasaaren reissua taideta kuitenkaan tehdä :) Kiitos vinkistä!

   Poista

Kiitos kommentistasi!