maanantai 14. heinäkuuta 2014

Linkitä blogisi!Työssäkäyvän äidin päivät alkaa mun osalta olla taputeltu ja parin viikon päässä siintää rauhallinen kotiäitiarki! NOT. Rauhasta ja hiljaisuudesta ei ehkä ole tietoakaan noiden kahden hulivilin kanssa, eikä vapaa-aikaakaan välttämättä jää sen enempää kuin töissä käydessäkään.. Luulen kuitenkin, että aikaa saa enemmän irrotettua rakkaalle harrastukselle, bloggaamiselle.

Joten, työpätkäni aikana moni lukulistani blogeista on hiljentynyt tai sulkeutunut kokonaan. Edessä on siis lukulistan siivous ja karsiminen! Lisää luettavaa kaipaisin sinne siis kovasti, joten nyt te voisitte linkittää omia blogejanne minulle!Laita postauksen kommenttikenttään linkki blogiisi sekä pieni esittely siitä! Ajan salliessa tulen sitten kurkistelemaan blogiasi! Tutustuttuani kaikkiin linkitettyihin blogeihin, teen postauksen uusista suosikeista, sekä nykyisen lukulistani TOP 5-10 blogeista! Huomioithan, että linkkaamalla blogisi postauksen perään, annat minulle luvan käyttää blogisi banneria tulevassa esittelypostauksessa! 

Lukulistani koostuu tällä hetkellä pääosin äitiys- ja perheblogeista ja muutamista sisustusblogeista. Eniten pidän blogeista, jotka päivittyvät ainakin paristi viikossa, sisältävät laadukkaita kuvia ja ovat muutakin kuin söpöstelevää pintaliitoa. Arvostan siistiä ulkoasua sekä sujuvaa tekstiä. Mikään pilkunviilaaja tai yhdyssanavirheiden syynääjä en ole, ja niissä virheitä tulee itselläkin paljon. Odotan kuitenkin teksteiltä riittävän huoliteltua ja lauserakenteiltaan järkevää tekstiä. Kuvat ovat monesti postausten suola, joten niitä olisi kiva löytyä reilusti. Liika on kuitenkin liikaa, ja moni postaus toimii myös ihan ilman kuvia. Enimmäkseen luen blogeja joissa kirjoittaja on avoin. Kaikkea itsestään ja elämästään ei tietenkään tarvitse eikä pidäkään paljastaa, mutten oikeastaan seuraa blogeja joita kirjoitetaan täysin anonyymisti ja ilman omia kuvia.

                                           Eli nyt vaan niitä blogilinkkejä tulemaan! ! 

60 kommenttia:

 1. Ainiin esittäytyäkin voisi. 23v nainen, urheilija, vaimo ja opiskelija Kuopiosta :) terveelliset elämäntavat kiinnostaa sekä matkustelu, valokuvaus ja kaikki spontaanius :D http://jumpppu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. http://hiekkaleikkeja.blogspot.fi/

  Raskausblogi, joka olettavasti syyskuun aikana päivittyy äitiysblogiksi. :) Aiheet pyörivät toistaiseksi pitkälti raskauden ympärillä, mutta elämään mahtuu raskauden ja rakkauden lisäksi mm. koira, käsityöt, ystävät, koti, elokuvat, Turku, hyvä ruoka ja ennen raskautta aloitetun balettiharrastuksen perään haikailu.

  Tykkään kirjoittaa postaukset ja kuvata kuvat aina tietyistä aiheista, ja ns. kuulumisten jakaminen yleisemmällä tasolla jää melko pieneksi tässä blogissa. Asioiden pohtiminen ja analysointi on lähellä sydäntä, kuten myös kaikenlaiset uudet projektit, mitä koko ajan tulee haalittua lisää. :)

  VastaaPoista
 3. Vau, kahden pikkuisen kanssa on varmasti aivan hirveä homma. Sivusta olen seurannut montaa jotka tuskastelevat jo yhden kanssa, saati sitten kahden... Menoa ja meininkiä ei ainakaan puutu :D

  Oma blogini, hannamaria, on keskisuomalaisen pikkukylän kasvatin lifestyle-kategorian alle sijoittuva kauneus / ruoka / sisustus -blogi, jossa aika usein mennään aiheen vierestä ja hiukan enemmänkin. Kuvat ovat oikeasti hyvälaatuisia ja kauniita, sillä niihin on panostettu. Teksti on huoliteltua, mutta pienestä sarkasmista ei ole luovuttu. :)

  Ja osoitehan oli www.hannamariav.com

  VastaaPoista
 4. http://maikkulii.blogspot.fi/

  Minua voisi kai kutsua herkäksi. Tai ei ehkä sittenkään, nauran varmaan liian kovaa ja pidän muutenkin liian kovaa meteliä semmoiseen. Rakastan elämää.

  Maija/14/Fiilistely

  -Maija

  VastaaPoista
 5. ❤: Lotta / My Happybubble

  22-vuotiaan disneyprinsessan ja kävelevän katastrofin juttuja arjen iloista :)

  VastaaPoista
 6. http://mutsihei.blogspot.fi/

  Aluksi ajattelin kopioda suoraan blogista pikkuesittelyn, mutta päätin kertoa ihan itse :).

  21 vuotias kihloissa oleva äiti. Poikamme Rasmus syntyi 18.3.2014. Olen shoppailu friikki ja instagramnarkkari. Toden puhumista eikä minkäänlaista liioittelua tai pilvilinnojen rakentamista. Haaveilu silti on kova juttu.

  Tervetuloa tsekkailemaan!

  VastaaPoista
 7. www.pintapuolta.blogspot.fi

  Pintapuolta blogia raapustaa pian 16-vuotta täyttävä, tuleva lähihoitaja opiskelija. Kirjoitan blogiini laajasti eri aiheista ja tykkään kirjoittaa mielipide postauksia. Rakastan valokuvausta ja kuvia näkyy lähes jokaisessa postauksessa :)
  Bloggaamisen ja kuvauksen lisäksi sydäntä lähellä on ystävät, vauvat ja koirat.

  VastaaPoista
 8. Booberry 22 v, naisenalku, äiti 02/14 ja vaimo. Ikuinen inttileski ja hölmö haaveilija, jolle kofeiini on elämän eliksiiri. Blogi on avautumispaikka joka käsittelee äitiyttä, inttileskeyttä, parisuhdetta ja kaikkea mitä mieleen juolahtaakin.

  booberrys.blogspot.com

  VastaaPoista
 9. http://aitijaisijakaksilasta.blogspot.fi/

  Pian 23-vuotias kotiäiti lapset poika 01/12 ja tyttö 12/13, pari viikkoa sitten muutuin neidistä rouvaksi. :) Käyhän kurkkaamassa!

  VastaaPoista
 10. Heippa! :) Blogini on eräänlainen lifestyleblogi, jota kirjoittaa kauneudenhoitoon hurahtanut nainen ja jossa on mukana ripaus perhe-elämää, äitiyttä, sisustusta ja remontointia. Blogini postauksia ei koristele se, mitä minulla on päälläni tänään, vaan aiheet muodostuvat meidän perhettämme ja minun elämääni kohdistuvista asioista ja mielenkiinnon kohteista. :) Postaustahtini on hyvin epäsäännöllisen säännöllinen ja postaukset toteutan fiilispohjalta kellonaikaan katsomatta. :D

  http://projektinavaimo.blogspot.fi/

  Tervetuloa kurkistamaan ja toivottavasti viihdyt!

  VastaaPoista
 11. http://aitijamelukylanlapset.blogspot.fi/

  Blogi äidistä ja neljästä ihanasta lapsesta. Arkea, haaveita, äitiyttä, valokuvia, "sekalaista" höpinää ja välillä sisustusta pienellä budjetilla. Tervetuloa seuraamaan meitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://nuorenodottajanajatuksia.blogspot.fi

   Minime -blogi on sekametelisoppa 04/14 syntyneen tytön kanssa. Arkea iloineen ja kiukkuineen, ostoksia, neuvoloita ja milloin mitäkin höpötyksiä. Tervetuloa kurkkaamaan! :)

   Poista
  2. Äää ei mun tähän sitä pitänyt kommentoida vaan tuonne alemmaksi. Hehe, anteeksi! :D

   Poista
 12. Vielä kotona oleva 23-vuotias mamma ja kirjotan enimmäkseen pojastani Nickystä (9kk) joskus saattaa mieheni J vilahtaa mukana, postauksiin eksyy satunnaisesti ostoksia ja aikeissa onkin tehdä postaus meidän kodista. Kuvia blogistani löytyy yleensä joka postauksesta. Lyhyt ja ytimekäs esittely.

  http://rakkaudella-aiti.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 13. Aatunarkea.blogspot.fi

  blogia kirjottaa 25 äiti ja vaimo. Toinen tulossa. Blogi kertoo lähinnä esikoisesta mutta mukaan sekottuu vähän muutakin. Teksti rehellistä sensuroimatonta perhe-elämästä.

  VastaaPoista
 14. Heippa! Maaseudun rauhassa asustelevan sateenkaariuusioperheen arkea. Lapsiperhe -arkea, tekemisiä, lemmikkejä, sisustusta, töitä, tyyliä ja sensemmoista :) Toisinsanoen kaikenlaista meidän arjesta ja minun omista ajatuksista :D

  http://holictolife.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 15. Olen 28 vuotias kotiäiti, joka yrittää selvitä arjen kaaoksessa kahden vilkkaan pojan, rekkakuski miehen ja viiden kissan kanssa. Tällä hetkellä blogissa on aika paljon valmistautumista syyskuussa syntyvää vauvaa varten. Blogi päivittyy 1-7 kertaa viikossa aina ideoiden mukaan. http://satukoheltaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 16. Montapolkua.blogspot.fi

  Blogi joka kostuu,kuvista ja vähäisestä tekstistä. Pyrin,että kuvat olisivat tarkkoja! :)

  VastaaPoista
 17. Oot kyllä meikäläisen lukija jo mutta linkkaanpa silti! :D Turkulainen pian 28-vee 06/2013 syntyneen ihanan hymypojan äiti. Elämään kuuluu isosti juoksutreenit, ruoanlaitto ja jonkinsortin kehon hyvinvoinnin tarkastelu, kuvia otan paljon mutta laatu usein kännykkää kun tilanteet on niin nopeasti ohimeneviä että ei ehdi järkkäriä hakea. Kirjoitan epäsäännöisen säännöllisesti ja milloin mistäkin. Tervetuloa uudet lukijat!:)

  Newmaam.blogspot.fi

  VastaaPoista
 18. http://littlemoregirlythings.blogspot.fi/

  Nuori kahden pikku prinsessan äiti & tuore vaimo kirjoittelee elämästään, arjesta lasten kanssa, höpöttää turhia & sanoo mielipiteensä kun siltä tuntuu! Tervetuloa lukemaan! (suoraan esittely palkista)

  VastaaPoista
 19. http://leveamminhymyilevaperhe.blogspot.fi/

  Elämää halkiolapsen kanssa. Poitsulla on huuli-ien-suulakihalkio ja alunperin blogin piti toimia vain vertaistukena muille vastaavassa tilanteessa oleville vanhemmille, mutta nyt kirjoittelen perhe-elämästä ylipäätään, sisustajan opinnoistani ja vähän kaikesta mahdollisesta. Ehkä se toisaalta on vertaistukea parhaimmillaan, kun pääsee näkemään ettei maailma kaadu siihen kun lapsella on halkio. ;)

  VastaaPoista
 20. "Elämän pienet ihmeet" kertoo valmistautumisesta kahden vauvan tuloon :) Vauvojen LA on 27.9 eli heitä odotellaan maailmaan syyskuun alusta kuun puoleenväliin jos sinne asti viikoissa päästään. Kirjoittelen siitä, mitä mieleen juolahtaa: ostoksista, neuvola- ja ultrakäynneistä, fiiliksistä, sekalaisista kuulumisista yms. Kirjoitustyyli on huoleton ja kuvia laittelen joskus enemmän, joskus vähemmän :) Syksyllä jatkan blogia meidän arjesta jos siihen on aikaa ja jaksamista :) Kirjoittajana vm. 1984 nainen Keski-Suomesta.

  http://elaman-pienet-ihmeet.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 21. http://golden-sequins.blogspot.fi/

  26-vuotiaan opiskelijan tuore lifestyleblogi, jossa juttua mm. kauneudesta, muodista ja hevosista. :)

  VastaaPoista
 22. Mä kirjoittelen arkielämästä kolmen pienen lapsen (4v,2v,3kk) äitinä. Blogini on mun julkinen päiväkirjani, sisältää siis juttua laidasta laitaan: perusarjesta sisustukseen ja leivontaan.

  www.arkirallia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 23. "22-vuotias kaikenlaiseen ekoiluun hurahtanut äiti (3/13) ja vaimo. Blogissa kirjoitan meidän elämästä, omista ajatuksista ja mielenkiinnonkohteista, kuten kestovaipoista, kantamisesta, sisustuksesta tai vaikkapa ulkonäköasioista. Tervetuloa mukaan seuraamaan meidän elämää!"

  http://mina-sina-ja-han.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 24. → http://therealmofmaria.blogspot.fi/

  Blogia kirjoittaa 23-vuotias helsinkiläinen tekstinkäsittelijä, vaimo ja tuleva äiti. Kirjoitan positiivisella otteella elämäni tapahtumista, raskaudesta ja sisustuksesta. Ajoittain syvällisempää pohdintaa mieltä askarruttavista asioista. :)

  VastaaPoista
 25. helmissa.blogspot.fi

  Kirjoitan arjesta kahden tytön kanssa ja vähän muustakin niinku; sisustuksesta, vaatteista jne :)

  VastaaPoista
 26. 23-vuotias 2/13 syntyneen pojan äiti ja miehen vaimo kirjoittelee meidän perheen arjesta. Paljon sisustamista ja shoppailua, pieniä reissuja yms. Ihan rehellistä perhe-elämää. Kuvia riittää ja tekstiä syntyy lähes päivittäin :) Tervetuloa siis kurkkaamaan ja lukijaksikin :)

  http://thebabystepp.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 27. http://aitijamelukylanlapset.blogspot.fi/

  Blogi (juuri 30 täyttäneestä) äidistä ja neljästä ihanasta lapsesta (2005, 2009, 2010 ja 2013). Arkea, haaveita, äitiyttä, valokuvia, "sekalaista" höpinää ja välillä sisustusta pienellä budjetilla. Tervetuloa seuraamaan meitä! :)

  (kommentoinkin jo kerran, mutta bloggeri pätkinyt sen verran tänään etten tiedä tuliko ensimmäinen perille) :)

  VastaaPoista
 28. http://piecesofmiracles.blogspot.fi/

  Mä tiedän että käyt kurkkimassa jo meidän juttuja mutta linkitimpä silti ;)

  Blogi on 23-vuotiaan äidin, se on täynnä perhelifestyleä jossa suloisimpana tähtenä häärää pieni 1-vuotias prinsessa ja mukana myös ihana isukki. Meillä sisustetaan, treenataan, haaveillaan paljon, rakastetaan vaatteita etenkin lasten ja kaikki kaunis on myös pinnalla aina ! :)

  VastaaPoista

 29. Olen yhden lapsen äiti, Helsingissä asuva sambialainen kirjailija, sukupuoli- ja kehitysasiantuntija. Blogissani kerron minun pikku peanutista, mielipiteistä ja elämästä.

  VastaaPoista
 30. Linkataan nyt tännekin :)

  Palasin blogimaailmaan jonkinmoisen tauon jälkeen. Sinä aikana on myös omat tutut hyvät bloggarit häipyneet ja hiukkasen ollut itselläkin hakusessa löytää niitä "sydänblogeja", joita on pakko lukea ja pakko kommentoida. Toki omakin postaus tahti on ollut vähän ailahteleva. Kahden pienen lapsen ja kevään eurovaalikiertuun kanssa aikaa ja voimia ei enää ollut bloggailuun, vaikka ajatuksia olisikin ollut jaettavaksi. Asiaa ei tietenkään bloggailun osalta parantanut se että kaiken tämän lisäksi voimia vei alkuraskauden väsymys ja etova olo. (Ja kesällä reissailu - aina löytyy hyvä syy bloggaustahdin hitaudelle.) :D.

  Nyt kumminkin taas myös bloggauksen parissa kaiken muun ohella. Pidän muutamaa blogia, joista vanhemmuuteen ja ihmisenä kasvamiseen liittyviä aiheita pohdiskelen blogissani "Kädestä pitäen"
  http://elinalappalainen.blogspot.fi/

  "Itsensä likoon laittamista, peiliin katsomista, haastamista. Mistä on lapset tehty? Mistä meidät vanhemmat? Neuvojen ja ohjeiden ristitulessa, uutta elämää kasvattamassa. Tämä on blogini vanhemmuudesta. Tervetuloa mukaan!"

  VastaaPoista
 31. Tiedän, että lueskelet blogiani ainakin silloin tällöin, mutta linkitän silti:) Itse löydän näistä listauksista usein uutta luettavaa!

  Kirjoittelen blogia arjesta 1v neitokaisen kanssa. Meillä rakastetaan kauniita asioita, matkustellaan, sisustetaan, kokkaillaan herkkuja ja ihmetellään elämää eri vinkkeleistä. Tervetuloa!

  http://liliesandginger.blogspot.fi

  VastaaPoista
 32. http://yellowta.blogspot.fi/

  Moikka!
  Täällä kirjoittelee -06 syntyneen poitsun ja -09 syntyneiden kaksostyttärien äiti. Blogissani kirjoittelen lastemme touhuista, perheemme arjesta sekä vanhan omakotitalomme sisustamisesta sekä remontoinnista.

  VastaaPoista
 33. Taisin myöhästyä tämän postauksen osalta ;)

  VastaaPoista
 34. http://loistomenoa.blogspot.fi

  24-vuotiaan sporakuskin eli vuorotyöläisen juttuja täältä pääkaupungistamme. :)) Rakas poika 4v blogin suurimpana tähtenä, mutta kirjoittelen myös omista seikkailuistani :))

  Tervetuloa kurkkaamaan!

  VastaaPoista
 35. http://einiinhallittukaaos.blogspot.fi/

  24-vuotias kahden pienen lapsen äiti kertoilee omasta arjesta ja elämästä. Elämässä ajankohtaista vasta valmistunut remontti, uuden kodin sisustaminen, ihana kesä pienten lasten kanssa, pitkät ja pätkät reissut..

  VastaaPoista
 36. Ja jos syvällisempää kaipaat niin vilkase mun blogista tämkä ainakin: http://einiinhallittukaaos.blogspot.fi/2014/05/the-worst-day-of-my-life.html

  VastaaPoista
 37. Äiti pienelle pojalle, vaimo isolle miehelle, emäntä karvaiselle koiralle. Äitiyden ihmettelyä, arkista aherrusta, sisustusintoilua ja elämästä nauttimista. Pieni poikani syntyi 14.10.2013.

  http://munpoikanimun.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 38. http://vwviola.blogspot.fi - 17/TKU/lifestyle&stuff :-)

  VastaaPoista
 39. Me ollaankin jo vanhoja tuttuja, mutta vaikka sitten vinkkinä muille :)

  talonpuolikas.blogspot.fi

  Blogia kirjoittelee kahden vilkkaan veljeksen äiti, joka pikkuhiljaa on palaamassa työelämään ja tunkemassa pojat päiväkotiin. Blogiin mahtuu shoppailua, sisustusta, kenkäaddiktiota, hömppäjuttuja sekä meidän ihanankamalaa kaksosarkea. Talonpuolikas onkin siis hyvin täynnä elämää!

  VastaaPoista
 40. Luulen että sua ei yhtääääään kiinnosta tää meijän blogi kun kirjotellaan harvoin ja ollaan 13.v. Mut :suklaatajakikatusta.blogspot.fi

  Ja sun blogi on tosi kiva ja tää on yks mun lemppari blogeista:)

  VastaaPoista
 41. Meistäkin saa kertoa ;)
  Puolivuotiaat minit vie elämästä suuren ja ihanan lohkon. Jatkossa toivottavasti myös jotain muuta löytyy blogista..... Remppaa, häitä.. Hmmmmm :)
  Tuplarakkaus.blogspot.fi

  VastaaPoista
 42. Nuoren mutsin hengähdystauko. Omia juttuja nettipäiväkirjamaisesti elämästä ja sen iloista ja suruista, menneistä ajoista ja hetkestä tässä ja nyt, kaikenmaailman outouksista ja ihanuuksista, tekemisen ilosta, elämään humaltumisesta. Musiikkia, sairaan kauniita kuvia, askartelua, ajatuksia...

  http://xheartxhenriikka.blogspot.com/

  VastaaPoista
 43. Nuoren mutsin hengähdystauko. Omia juttuja nettipäiväkirjamaisesti elämästä ja sen iloista ja suruista, menneistä ajoista ja hetkestä tässä ja nyt, kaikenmaailman outouksista ja ihanuuksista, tekemisen ilosta, elämään humaltumisesta. Musiikkia, sairaan kauniita kuvia, askartelua, ajatuksia...

  http://xheartxhenriikka.blogspot.com/

  VastaaPoista
 44. Kaippa minäkin sitten :)

  http://aliceihmemaassa.blogspot.fi/

  Kyseessä siis äitiysblogi, jonka alunperin aloitin ajatuksena tallettaa asioita itselle ja jakaa niitä harvemmin nähtävien läheisten kanssa. Ajatuksena oli myös päästä jakamaan ajatuksia ja meidän tavallista arkea muille samassa tilanteessa oleville :)

  VastaaPoista
 45. http://puikotmutkalla.blogspot.fi/ Käsityö ja äitiysblogi, enemmän juttuja käsitöistä, muutamia tekstejä äitiydestä ja pitkäaikaissairaan lapsen vanhemmuudesta. Yleensä en pahemmin mieti neulomuksiani ja niistä tekemäni muistiinpanot ovat niin suttuisia, etteivät kelpaa julkaistavaksi, mutta seasta saattaa löytää myös jotain ohjeita.

  VastaaPoista
 46. Täällä äidin oma juttu on blogin pitäminen. Tuore harrastus, mutta tempaissut vahvasti mukaansa. Lastenhuoneenkapinassa on perhe-elämää, sisustusta, lastenvaatteita.. Kesällä olen kirjoitellut vinkkejä lomakohteista sekä esitellyt muita käymisen arvoisia kohteita. Perheen pienet pojat ovat 8kk sekä 2v 8kk ja heidän kanssaan elettyä arkea löytyy tuolta blogista.

  http://lastenhuoneenkapina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 47. http://blumenwies.blogspot.com/

  16-vuotias lukiolaisneiti, ikuinen maalaistyttö ja oman elämänsä taidemaalari bloggaa itselle tärkeiden asioiden puolesta: opiskelu, treeni, hyvä ruoka, luonto, valokuvaus, musiikki, ihmissuhteet, mielipiteet.. Tervetuloa :-)

  VastaaPoista
 48. http://vuodenvihannes2005.blogspot.fi/ Äiti 23v, Isi 22v ja Aisla 1v. Arkea kuvin ja sanoin. Kasvisruokaa ja pohdiskelua monista eri aiheista!

  VastaaPoista
 49. Ihan huvikseen linkkaan mäkin blogini :D Vasta 14-vuotias espoolaistyttö kirjoittelee kaikesta maan ja taivaan välillä sekä julkaisee valokuviaan. :) www.meriheinasavanni.blogspot.fi

  VastaaPoista
 50. mischievousmixture.blogspot.fi

  miksaus lifestylea ja mussutusta mun päivittäisestä elämästä ja fiiliksistä värikkään tekstin ja kuvatulvien kera ! ruudun toiselta puolelta löytyy 16-vuotias tyttö narniasta, joka rakastaa kahvia, mansikoita, kissoja ja kauhuleffoja ja hallitsee kiroilun jalon taidon sekä sarkasmin käytön.

  VastaaPoista
 51. En tiedä kuinka nuo "kriteerisi" istuvat minuun, mutta toivotan tervetulleeksi tutustumaan minunkin blogiin, josta avoimuutta koen löytyvän :) http://aarrekarttani.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 52. No ainakin osa kriteereistä sopii minuun. Aika uusi blogi, jonka suuntaa olen miettimässä. :) Lapsista, leipomisesta, sisustamisesta ja "tylsästä" maalaisarjesta Pohjois-Karjalassa.

  VastaaPoista
 53. Mäkin nyt vähän masamyöhäisenä huutelen täällä :-)

  http://trinalaura.blogspot.fi
  22v äiti, 5/13 syntynyt tyttö, avopuoliso ja omakotitalo, jota remppaillaan vähän liiankin epäsäännöllisesti. Arkisia kuulumisia, pikkuneidin kehitystä, pohdintoja, mutta eritoten kuvia!
  Tervetuloa :-)

  VastaaPoista
 54. h-ihanaelama.blogspot.fi

  21v | Äiti, vaimo, nainen | Etelä- Suomi
  Blogissa juttua laidasta laitaan, innostun sisustuksesta, leipomisesta, ruoanlaitosta, vauvan-, lasten- ja naistenvaatteista, lomailusta, kesästä, kauniista asioista, valokuvaamisesta. Päällimmäisenä ajatuksissa 2/13 syntynyt taapero ja raskaus joka vetelee viimeisiään, pienokaista toivotaan syntyväksi syyskuun alkupuolella!
  Paljon isoja ja laadukkaita kuvia, postaustahtikin on melkoisen hurja. Tervetuloa lueskelemaan! =)

  VastaaPoista
 55. Löysin vasta blogisi ja nyt jo kahlaan ties monettako postausta läpi :D itse olen hoitanut kaksossiskoni synnäriltä nyt 10v asti, ihana siis lukea teidän kaksosarkea, tulee niin muistoja mieleen :)

  Muuten olen 25v yhden 5kk pojan äiti, vaimo ja ammatiltani tekstiilisuunnittelija. Käsitöitä, askartelua, PALJON pojan kuulumisia sekä leivontaohjeita pääasiassa laittelen. :) Sisustusta sitten kunhan saan aikaa siivoamiseen! :D

  VastaaPoista
 56. Minun pieni blogi, jossa kirjoitan kylläkin aika anonyymisti, tai en kuvaa lapseni naamaa :) Arkea ja kaikkea siihen liittyvää mitä mieleen juolahtaa :)

  VastaaPoista
 57. Moi!
  Olen kolmekymppiä kovaa vauhtia lähestyvä uusioperheen äitiliini, jonka suurena rakkautena on perhe ja intohimona liikunta. Blogissa keskitytään pääasiassa treenaamiseen ja liikkumiseen vauvan kanssa ja ehdoilla ja tähdätään HCR:lle 2015 ja elämäni kuntoon ennen 3-kympin rajapyykkiä :) myönnän olevani myös materialisti, joten välillä saatan eksyä hömpöttämään myös siitä (ja vuoden päästä olevista häistä :D)
  Käy kurkkaa mun tuore run mommy run- blogi tästä: http://mommyrunrun.blogspot.fi/ :)
  Ps. Eräs sun lenkkikaveri on mun rakas pikkusisko:)

  VastaaPoista
 58. Sisustusta, valokuvia, ruoanlaittoa ja leivontaa. Meidän elämänmenoa voi käydä kurkkimassa tämän parikymppisen vaimon blogista. :) http://bloggaajanvaimo.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!