maanantai 11. elokuuta 2014

Meidän vaunuverhot !

Yhteistyössä Raila Design
Postaus sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkailusta en hyödy mitenkään.


Meidän vaunut ovat malliltaa aika korkeat ja kapeat. Tai yhden lapsen paikka on korkea ja kapea, ainakin mitattaessa kuomun yläreunasta jalkatukeen. 
Vaikeuksia onkin tuottanut vaunuverhojen valinta. Useita olen paikallisissa lastentarvikeliikkeissä käynyt sovittamassa, mutta aina ne tuntuvat jäävän pituudesta liian lyhyiksi. 
Koska sitä oikeaa vaunuverhoa ei löytynyt, mentiin vauva-aika harsoviritelmillä.

Kuukausi sitten meidän ongelma ratkesi, kun oman yrityksen pystyyn laittanut Raila tarjosi omaa tuotettaan meille käyttöön. Innolla lähdin mukaan yhteistyöhön, sillä Raila itsekin on pienten kaksosten äiti, joten hänellä varmasti on tiedossa mikä toimii monikkoarjessa.


Eikä saatu pettyä. Harsoviritelmät ovat historiaa, enkä aio ikinä enää palata niihin! Nyt meillä vaunuissa roikkuu ihanat, uniikit, käsintehdyt, beiget tähtiverhot! Olin ehkä vähän vaikea asiakas Railalle, sillä en antanut kauheasti vinkkiä millaiset vaunuverhot haluan. Raila tuntui lukeneen mun ajatukset, sillä verhot ovat ihan juuri sitä mitä halusin! Niin pitkät, että peittävät myös poikien jalat heidän nukkuessa, ja silti niin ohuet etteivät tee vaunuja saunaksi. Kauniit, jotta miellyttävät äidin silmää, mutta silti sopivan lapsekkaat, jotta käyvät kauniisti meidän bumbleihin. Verhot ovat vieläpä kaksipuoliset, eli jos tähtiin kyllästyy (mitä nyt ei ehkä hetkeen tule tapahtumaan) voi raitapuolen kääntää näkyviin!

Railan blogista täältä! voi käydä kurkistelemassa muita Raila Designin tuotteita ja jos jokin niistä omaa silmää miellyttää, viestiä vaan Railalle! Mä itse ihastuin ainakin Railan tekemiin istuinpehmusteisiin! Miten kätevät ne olisikaan syksyllä kurakeleillä!

7 kommenttia:

 1. Noi on ihanat ja todella kätevän oloiset! Mä tilasin juuri Railalta samanlaiset harmaalla pohjalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on tosiaan aivan ihanat ! <3 TReillä oli myös hurjan kauniit! <3

   Poista
 2. Noi on kyl niin mageet! Täytyy tilata Railalta meidänkin tupliin tuollaiset :))

  VastaaPoista
 3. Mäkin tilasin railalta :) varmasti saadaan ihana verho!

  VastaaPoista
 4. Minkä pituiset noi on, että suojaavat jalatkin?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!