perjantai 29. elokuuta 2014

Olohuone pukeutuu syksyyn

Joko voi virallisesti sanoa syksyn alkaneen? Ollaanhan ihan pian kuitenkin jo syyskuussa!
Mulle iskee syksyn tullen aina sisustuskuume. Kai se johtuu siitä, että kesän jälkeen kotona hengaillaankin sisällä paljon enemmän. Syksy tuo myös mukanaan ne kylmät ja pimeät illat, jolloin sisustukseen kaipaa jotain pehmeää ja lämmintä. Iltaisin on ihana käpertyä sohvan nurkkaan tyynyjen keskelle, lämpimän huovan alle teekuppi kädessä. Ja kynttilät kuuluu syksyyn tottakai!

Sisustuskärpänen iski nytkin ja jotain uutta kotiin pitää saada. 
Olen jo pitkään hankkinut meidän koristetyynyt H&M Homesta, siellä on mun mielestä isot ja kivat valikoimat ja hinnat on aina kohtuulliset. Sieltä suosikit löytyi nytkin.


tuikkukipot Ikeasta, neulehuopa Iskusta ja muut H&M Home
Olohuoneen verhot odottelevat edelleen päivitystä ja toivottavasti ne saataisiin nyt uusittua mahdollisimman pian. Alan olla jo niin kypsä noihin ryppyisiin purjerengasverhoihin.. Maton vaihtaisin myös mielelläni uuteen ja vanha saisi siirtyä leikkihuoneeseen. Enkä pistäisi vastaan tuon rahinkaan hankintaa, mutta se taitaa kuitenkin olla vähän turha. Tv-taso menee myös syksyn aikana vaihtoon. Pitäisi vaan saada aikaiseksi laittaa se myyntiin. Voi tätä laiskuutta! :D


Vaihteletteko te sisustusta kauden mukaan?

3 kommenttia:

 1. Minä olen kuolannut tuollaista samanlaista rahia jo tosi pitkään (tummanharmaana kylläkin), se on tosi nätti! Noita harmaita H&M:n helmineuletyynyjä olen myös paristi hipelöinyt kaupassa, ihanan syksyiset jotenkin <3

  VastaaPoista
 2. Täällä ainakin vaihtuu! Mattoja, verhoja, tyynyjä on joka vuoden ajalle, ja makkarissakin vaihtuu koristetyynyt vuodenaikojen mukaan! :) Kivoja juttuja oot bongannut :)

  VastaaPoista
 3. En voi sanoa, että vaihtelisin, mutta jotain uutta täytyy aina vuodenaikojen vaihtelun mukaan hankkia. Kivoja juttuja olet löytänyt! H&M Home on munkin ihan ykkössuosikki etenkin tyynyasioissa! :)

  Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!