keskiviikko 27. elokuuta 2014

Syys- ja talvikenkiä äidille ja pojille !

Lasten kenkäasiat on jotenkin vielä niin uusi juttu, että tunnen ainakin itse olevani välillä ihan pihalla siitä, mikä kenkä nyt olisi se paras. Ei liian tukeva, muttei liian löysäkään. Hengittävä mutta vedenpitävä. Välillä tuntuu, että yksi vaatimus rajaa aina sen toisen pois.

Viimeisimpiä kenkäihastuksia on ollut Crocsin saappaat. Omaan jalkaan peruscrocsit ei ole oikeastaan koskaan pidemmäksi aikaa päätyneet, mutta talvicrocseja kohtaan mulle on parin vuoden aikana kehittynyt suuri rakkaus! Ne on ihan täydelliset! Varsinkin, kun mittari näyttää +5- -10c on nämä mun mielestä ainoa oikea valinta.


Koska oma kokemus talvicrocseista on niin hyvä, aloin miettiä näitä myös pojille goretexien tilalle kuomien rinnalle. Olisiko nämä kuitenkin touhuaville pojille paremmat kuin perinteiset goret?Omat talvi Crockbandit menee vielä hyvin tämän syksyn ja talven, mutta siistimmät kengät kaupunkireissuille on vielä hakusessa. Niille olisi just passeli tuo ihana konjakin värinen crocsin nahkasaapas! Kiilakorkoakin juuri mulle sopiva määrä! Rakastuin!

Isi ei ole vielä lämmennyt miesten crocs-valikoimalle, vaikka sielläkin oli vaikka mitä kivaa! Se on niin selkeiden linjojen mies, ettei ymmärrä ihan crocsien päälle.. Tai sitten ei ole vaan päässyt kokeilemaan sitä oikeaa! 

Löytyykö teidän kaapeista lapsille näitä talvicrocseja? Kokemuksia kaipailen!

9 kommenttia:

 1. Meillä ei vielä ole, mutta samoja kenkiä olen miettinyt lapsille tulevaksi talveksi. Moni on niitä kehunut ja vaikuttavat kieltämättä kivalta vaihtoehdolta. Ooh, ihanat naisten saappaat muuten! Hassua kun aiemmin mielikuva Crocseista oli ne sandaaliläpsyt, mutta vähitellen olen Crocsin kenkävalikoimiin tutustunut ja niillähän onkin vaikka mitä kivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, moni tuntuisi tykkäävän näistä!

   Eikö ookkin tosi epäcrocsimaiset! Mäkin vasta heräilen tähän todellisuuteen, että crocsilla on muutakin kuin vain niitä perinteisiä läpsyjä :D

   Poista
 2. Oi, noi äidille kengät on ihanat!! Ihastuin niihin jo keväällä, kun emmi hehkutti niistä blogissaan!!! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö ole!
   Ai hehkutti? Mä olin siinä uskossa että nää oli tän syksyn malli :D pitääkin kysyä emmiltä mitä se on näistä tykännyt!

   Poista
 3. Meillä on ollut pojilla korkeavartiset goretexit, mutta minkä mä olen huomannut niin molemmilla on ollut normaaliin verrattuna vähän hankala kävellä niillä ja ylipäätään tehdä mitään ulkona. Ne korkeavartiset on jotenkin niin hirveän tönköt, mutta lyhytvartisista en osaa sitten sanoa. Me siis valitaan goretexien tilalle jotkut muut ja Crocsin Crocbandit on aika vahvoilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa! Meillä on yhdet niitä korkeavartisia, ei vielä käytössä mutta kaapissa, ja kieltämättä vaikuttaa aika tönköiltä :/
   Mäkin alan koko ajan enemmän kallistua crocsiin! :)

   Poista
  2. Meillä ollut noi "läpälliset" gust bootit jo kolmena talvena, ja aivan loistavat ovat. Ne saa hyvin laitettua itsekin jalkaan. Myös crocsin kumisaappaista ei meidän 5-vuotias suostu luopumaan

   Poista
 4. Meille taitaa tulla myös talveksi crocbandit! yllättikö..? ;D

  VastaaPoista
 5. Aah miten hienot nuo äidille kengät! Ihan siun tyyliset, tosi mageet! Miekin eilen tilasin korolliset kenkulit, että varmasti yletyn ylähyllyille :D :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!