keskiviikko 27. elokuuta 2014

Vadelmainen herkkuhetki

 Tuntuuko joskus juguhyllyllä, ettei lapsille ole tarjolla mitään maidotonta, lisäaineetonta tai väriaineetonta herkkua? Varsinkin allergiaperheissä sopivan tuotteen löytyminen voi olla työn ja tuskan takana.


Meidän ensimmäinen yhteistyö Blogiringin kanssa, toi meille lauantain välipalapöytään testiin Dr. Oetkerin vadelmajellyn!

Polypop on Dr. Oetkerin vadelmanmakuinen Jelly, jonka laktoosittomuus, gluteenittomuus ja maidottomuus takaa sen, että se sopii melkein kaikille, allergioista huolimatta.

Jellyn koostumus on varmasti lasten mieleen. Ainakin meidän pojille Jellyn hytisevä rakenne lusikassa oli hurjan hauskaa! Jellyn syöminen jäikin aika vähiin, kun meidän hömpät rupesivat leikkimään sillä. 

Helteillä laitoin jellyä myös pakastimeen. Mehujäämuotteihin sekaisin jellyä sekä jogurttia ja helleherkku oli hetkessä valmis. Maistui ihan vadelmamehujään ja jogurttijäätelön sekoitukselle. POjille maistui, vaikka ilmeet saattaa välillä kertoa ihan muuta!


Ihmetystä jelly herätti, vaikka lopulta olikin ihan suunmukaista. Parasta tässä ehkä oli, että koostumuksensa vuoksi jelly ei sottaa ollenkaa, vaikka meilläkin ruokailut on useimmiten aika vauhdikkaita.

Valipalasuosikkia tästä ei tullut, mutta hyvä vaihtoehto Jelly on herkkupäiviin kiisselin tai vanukkaan tilalle! 


Onko Dr. Oetkerin Polypop sinulle tuttu tuote?Yhteistyössä Dr. Oetker

16 kommenttia:

 1. Kamalaa lisä&säilöntäaine mössöä, mitä en kyllä lapselleni ikinä syöttäisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tottakai sinun valintasi :) Mutta kuten tekstissäkin sanotaan, tuotehan on täysin lisäaineeton :)

   Poista
 2. Eikös noissa ole älytönmäärä hiilihydraatteja=sokeria??

  VastaaPoista
 3. Ja sie olit vannoutunut ettet syötä sokeria lapsillisi? Tuossahan on 100grammassa 17.6 grammaa sokeria! Pitäiskö hieman miettiä miten vannotat täällä ettet syötä sokeria lapsillisi ja kummiskin syötät sitä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikinä en ole sanonut, etten syötä sokeria lapsille. Opettelepa ensin lukemaan ja kommentoi vasta sitten :)

   Poista
 4. Meillä poika vierasti outoa rakennetta

  VastaaPoista
 5. mitäs nuo sokerikirjoitukset sit tarkoittaa? Niistä ulkopuolinen saa kyllä kuvan miten olet sokeria vastaan mutta sitten kun saat yhteistyökumppanilta kokeiluksi jellyjä niin olet valmis niitä lapsillisi tarjoamaan. Nuista sinun postauksista saa sen kuvan että kartat kaikissa tuotteissa sokeria mutta kummiskaan totuus ei ole sellaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suora lainaus "Sota sokerista"-postauksesta:
   " En mä sano että sokeri pitää kieltää, mutta mun mielestä sitä pitää rajoittaa todella paljon! Ja vanhempi on se joka sen tekee. Tottakai se lapsi testaa vanhempaa kaikessa ja koko ajan. Mutta kun on tietyt rajat, jotka lapsikin tuntee uskon että lapsellakin on parempi olla.
   Murot , mehut ja valmisjogurtit on mun mielestä ihan ok herkkuhetkissä. Mutta nimenomaan vain niissä. Mä itse rinnastan ne karkkiin, joten mun mielestä ne kuuluu niihin spesiaalitilanteisiin eikä jokapäiväiseen arkikäyttöön."

   Väännänkö vielä rautalangasta?
   En karta kaikessa sokeria, enkä ole mielestäni niin väittänytkään. Vältellään piilosokeria arkikäytössä, kuten useasti olen jo sanonut. Meillä herkkuhetket ei kuulu arkeen, eikä mainostettu tuote ole meillä arkikäytössä. :) Mun mielestä se on hyvä vaihtoehto HERKKUPÄIVÄNÄ kiisselin tai vanukkaan tilalle, kuten olen ylemmässäkin tekstissä kirjoittanut. Kannattaisi lukea tekstit ajatuksella, eikä olettaa asioita oman mielen mukaan :)

   Poista
 6. Minä ainakin oon teksteistä lukenut, että sokeri kuuluu Nellin pojilla herkkupäiviin! Missään ei oo lukenut, ettei pojat sitä ollenkaan sais! Meillä esikoinen ei alkanut ollenkaan syömään tuota, vaikka kaupasta oli pakko saada (4-vuotias) ja itteäki ällötti "limainen" koostumus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! :)
   Jenkeissä vissiin hyytelöitä harrastetaan enemmänkin, mutta ehkä ne on suomalaiseen suuhun vähän liian outoja vielä :)

   Poista
 7. Nellihän on nimenomaan kirjoittanut, että vanhempien tulisi RAJOITTAA lasten sokerinkäyttöä, en ainakaan itse ole saanut kuvaa että Nelli on ehdottoman absoluuttinen sokerinkäytön suhteen. Eli postauksessa mainitut herkut on ookoo satunnaisiin herkutteluhetkiin ja niissä spesiaalitilanteissa tämänkin kaltaisilla jutuilla voi herkutella. Samaa mieltä Nellin kanssa, sokeri ei kuulu joka aterialle todellakaan, mutta satunnaisiin herkutteluhetkiin vanukas tai keksi käy. Kannattaa lukea koko postaus aina ajatuksella läpi, todellakin todellakin ;)

  VastaaPoista
 8. Meillä 1,5v pelkäsi sitä xD kun se hyllysi lusikassa tuli itku ja äitin syliin-huuto. 3v taas tykkäsi hirmuisesti kun mökillä maistettiin..

  VastaaPoista
 9. Wau Nelli, olet saanut sota sokerista-postauksen tiimoilta lukutaidottomat anonyymit liikkeelle, kantsis varmaan ensin lukea ja vasta sitten kommentoida!;) Itse olen täysin samaa mieltä kanssasi sokerista, mutta vaikken olisikaan niin mielestäni minulla ei olisi varaa hyökätä asiassa toista mieltä olevan kimppuun. Sillä mielestäni et ole missään kohtaan maininnut teidän tapanne olevan se ainoa ja oikea, etkä varsinkaan sanonut sitä etteikö teillä syötäisi sokeria lainkaan. Odotan jo innolla keskustelua eineksistä, nekin kommentit pistivät jo hymyilyttämään:) älä siis missään tapauksessa ota noita älyttömiä kommentteja itseesi, olet ihan mahtava <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!