perjantai 5. syyskuuta 2014

Leikkihuoneen uudet ihanat väripilkut !

Monella taitaa tulla lapsen kasvaessa eteen se, että hoitolaukku menettää merkityksensä, ja tilalle riittäisi paljon pienempikin kassi tai reppu. Meille siihen tilanteeseen ollaan tultu nyt viime kuukausien aikana, kun matkassa mukana kulkee enää pari vaippaa, kosteuspyyhkeet ja nokkamuki. Hoitolaukussakin ollaan jo hetki sitten siirrytty isosta Brion laukusta pienempään Marimekkoon, jonka saa paljon kätevämmin kulkemaan vaunujen aisaan. Itse olen kuitenkin vielä niin riippuvainen hoitolaukusta, etten osaa oikein siitä lähteä täysin luopumaan. Sinne saa niin kätevästi kaikki omat tavarat, eikä mukana tarvitse kantaa enää omaa laukkua. Olen todella huono käyttämään käsilaukkuja..

Lapsille ollaan jo jonkin aikaa mietitty reppuja. Tavaraahan niihin ei oikeastaan tarvitse mahtua, sillä pojat eivät käy kerhossa tai päiväkodissa. Yökyläilyjenkin varalle mukaan lähtee varmasti isompi kassi. Eikä pieni nyt kovin paljoa jaksakaan kantaa. Jotkut reput kuitenkin haluttiin hankkia. Jotkut pienille pojillemme juuri sopivat. Kaikki reput tuntuvat olevan ihan valtavan isoja, joten suurin osa kivoista repuista karsiutui kokonsa vuoksi pois. Kun pojat sitten saivat Lapin reissusta palanneilta isomummilta- ja -papalta vähän tuliaisrahaa, lähdettiin viikonloppuna Lasten tavaratalo Päivänsäteeseen etsimään pojille niitä juuri oikeita reppuja. Ja reputhan löytyi. Ihanat SkipHopin pöllöt, jotka olivat juuri passelit pikkumiesten selkään ja mikä kaikkein parasta, ne muuntuvat tarvittaessa valjasrepuiksi!

Reput laitettiin vielä toistaiseksi koristamaan leikkihuoneen naulakkoa. Katsotaan, milloin ne pääsevät ensimmäistä kertaa käyttöön! Eikö olekin söpöt!




31 kommenttia:

  1. Noi pöllöt on supersöpöt. ♥

    VastaaPoista
  2. Noi reput on ihanat! Meillä on kans Tomaksella samanlainen! :)

    VastaaPoista
  3. Nuo on niiin söpöt!! <3 Ihana kun on samanlaiset molemmilla!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Valinnanvaikeus iski, niin helpompi oli ottaa samat molemmille! :)

      Poista
  4. Ihanat reput:) mistä tuo lastenhuoneen matto?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Matto on ostettu Sotkasta joskus monta vuotta sitten! :)

      Poista
  5. Nuo on ihanat! :) Meidän pojalla on tuo sama tavallisena reppuna, ilman valjasmahdollisuutta.

    VastaaPoista
  6. Oi nuo on niin söpöt :) Ja valjaat, nekin niin kätsyt ;) Ja meillä on SkipHopin reput kestäneen hoitoreppuina ihan uuden näköisinä puoli vuotta.. Mikä siis on saavutus, kun vesselimme tiedät. Eli siis ihanat ja kestävät reput :)

    VastaaPoista
  7. Nuo on kyllä niin suloiset! Niinkuin nuo pilvi säilytysrasiatkin. Mistä olet ne löytänyt?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo on! Säilytysrasiat on tilattu viime talvena Lekmeriltä! Pitäisi löytyä vielä valikoimista! :)

      Poista
  8. Noi on suloiset mutta täällä päin NIIIN yleiset joten on jäänyt ostamatta.. A aloitti elokuussa seurakunnan päiväkerhossa ja sitä varten piti lähteä reppu ostoksille ja löydettiinkin Kärkkäiseltä ihana pöllö reppu! Se on mun mielestä vielä pienempi kuin nuo skiphopin reput mutta juuri riittävä että saa eväskipon,pienen juomapullon,kerhotossut ja vara housut+kalsarit sinne. Ja väriltään on ihana limenvihreä-turkoosi-ruskea :-) T:Tuire

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, taitavat olla vähän muotijuttu jokapuolella :D Mä rakastuin tohon valjasmahdollisuuteen, niin pakko oli hankkia :D

      Oi, toi pöllö kuulostaa ihanalta!!

      Poista
  9. Söpöt on, meillä on tuo samainen reppu ollut jo vuoden käytössä ja hyvin pelittää ja tosiaan sitä jaksoi hyvin 1vuotias taaperokin jo kantaa selässään :)

    VastaaPoista
  10. minä toivoin meidän pojalle 1 vuotis lahjaksi skip hopin amppari reppua :) nuo pöllötkin on söpöt! synttärit on jo ensi kuun lopussa <3 mihin tää vauvavuosi oikein sujahti? täällä melekin jo kävelläänkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti saatte ampparin lahjaksi! Se oli meilläkin toiselle vaihtoehtona!
      Ei voi ymmärtää! Ihan liian äkkiä menee aika! :/

      Poista
  11. Nuo reput ovat ylisöpöt :)

    VastaaPoista
  12. Miten suloiset reput pojat ovat saaneet, ihanat värit! :) Meillä pojalla (kohta 2v.) on kans pikkureppu. Näppärästi mahtuu päiväkotiin vaihtovatteet mukaan ja kiva muutenkin lapsen kantaa selässä kun on sopivan kokoinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Liian iso reppu olisi varmasti lapselleki nhankala! :)

      Poista
  13. Oi pöllöjä!♡ pliis sano ettei teillä pysy leikkihuone noin siistinä aina? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei :D Kuvat on viime siivouspäivänä näpättyjä! ;) Isi oli poikien kanssa mummolassa käymässä :D

      Poista
  14. Ihanat reput! Samaa reppua oon harkinnut juurikin tuosta syystä, että siinä olis myös ne valjaat... ;)

    VastaaPoista
  15. Ihanat reput! Hei oisko mahdollista saada käyttökokemuksia blogiin, jos käytätte noita myös valjasreppuina. Tekis mieli hankkia meillekkin tommonen, mutta arveluttaa se, mitä lapsi siitä tykkää kun on valjaissa koko ajan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ehdottomasti!
      Vielä ei olla kokeiltu, mutta varmaan syksyn aikana tulee testiin! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!