perjantai 27. maaliskuuta 2015

Pitsaperjantai!

Me ollaan aikamoisia pizzahiiriä Henkan kanssa. Pojat pääsivät ekan kerran pizzan makuun vähän vajaa yksivuotiaina, ja Henkka heittikin silloin, että nyt se nähdään onko jätkät omia ;) Jos pizza ei jälkikasvulle maistuisikaan, mitäs me sitten tehtäisiin?



No se maistui, ja maistuu edelleen. Ei me ihan viikottain pizzaakokkailla, mutta melkein. Kaikkein parasta pizzaa tulee mun mielestä pellillä, tai pizzapannuilla. Pyöreillä pelleillä, joissa on reikiä pohjassa.

Meidän pizzatäytteet on melkein aina samat. Tomaattisosetta, chilikastiketta, kinkkua, tonnikalaa, sipulia, auraa ja mozzarellaa. Niin ja ananasta! Rucolaa vielä päälle, ja herkkua on!



Pohja tehdään yleensä tällä ohjeella, paitsi että meillä käytetään kuivahiivaa, ja taikina kohotetaan jääkaapissa!

Pizzan kaveriksi valikoituu usein joku kuiva ja hapokas valkoviini tai sitten mennään ihan vaan limpparilinjalla. Chilikastiketta käytetään aika paljon, mutta poikien pizzoista se jätetään vähän vähemmälle. Viime aikoina on ihastuttu pizzassa valion maustettuun juustoraasteeseen,  se tuo niin kivan lisämausteensa pizzaan!



Oletteko muuten muistaneet shoppailla Stockmannin Hulluilta päiviltä? Nehän ovat käynnissä vielä tämän viikonlopun! Tänään aion meille käydä ainakin shoppaamassa nämä duplopalikat* ja huomenna näitä ihania puisia leikattavi hedelmiä ja vihanneksia* sekä jo pitkään lastenhuoneen sisustukseen haaveilemiani legosäilytyslaatikoita* ! Myös Molo Kidsin  takkeja ja housuja näyttäisi olevan aika hyvillä alennuksilla! Harmi, että meidän välikausiasut on jo hankittu.. :/


Herkullista viikonloppua!

*postaus sisältää mainoslinkkejä

16 kommenttia:

  1. Oo, itsetehty pizza on kyllä niin hyvää! Ja tosiaankin valion texmex-juustolla ja chilikastikkeella! :D Meidän neideille ei pitsa maistunut, olin kyllä yllättynyt. No, enemmän mulle! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! <3
      No parempi noin päin! ;) Meneepähän parempiin suihin!

      Poista
  2. Pizzat ovat kyllä meidänkin perheen suosiossa! Tosi herkullisen näköisiä pizzoja!

    VastaaPoista
  3. Täytyy koittaa tota taikinareseptiä, viimeks joku meni vikaan ku oli ihan törkeän kovaa :D Meilläkin on tänää pizzaperjantai <3

    VastaaPoista
  4. Täytyy koittaa tota taikinareseptiä, viimeks joku meni vikaan ku oli ihan törkeän kovaa :D Meilläkin on tänää pizzaperjantai <3

    VastaaPoista
  5. Meidän suosikkitäyte on tomaattisose, parmankinkku, pesto, kirsikkatomaatit ja juustoraaste. Ja tuoretta rucolaa päälle paistamisen jälkeen! Nam! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nam! Tuolla täytteellä mekin tykätään! Tosin juustoraasteen sijaan laitetaan tuoretta mozzarellaa. mmmm...

      Poista
  6. Meki tehää pizzaa melkee joka viikko. :D nytki tehtii yks päivä neljä! Mimi sanoo kyllä aina nam pizzalle mut syö ehkä kolme haukkua. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on vaan niin hyvää! Ja loppupelissä ihan terveellistä, jos juustoa ei vaan lotraa kauheasti!

      Poista
  7. Ihanaa, että löysin blogisi! Kohta jo koko blogi luettu läpi :) Jään kyllä seuraamaan. Instagrammista huomasin, että sinulla oli (on?) kaksi Ticketin haalaria myynnissä. Ovatko jo menneet?

    T. Elisa ja kaksospojat 10kk

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla Elisa! Ihana saada aina teitä monikkoäitejä seuraamaan! :)
      Joo, valitettavasti ne meni jo kaupaksi! :/

      Poista
  8. Näyttääpä hyvältä :) PS. sinut on haastettu blogissani :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!