keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Poikien välikausivaatetusta + ihastuttavat Raila Design lippapipot !

Vaatejutuilla jatketaan tänäänkin. Kiitos kovasti eiliseen postaukseen saapuneille kommenteille, vastailen niihin ajan kanssa tämän päivän aikana! Muistuttelisin vielä siitä, että kommentoidessa jätetään ne toisen kommentoijan loukkaamiset ja arvostelut pois. Kukin valitsee lastensa vaatteet niinkuin haluaa, ja toivon että myös kommenttiboksin puolella muistetaan ne käytöstavat. :) En julkaise ilkeitä kommentteja toisia kommentoijia kohtaan, sillä toivoisin että asioista voidaan keskustella rakentavisti ja toisten valintoja haukkumatta!

Mutta sitten siihen aiheeseen. Poikien tämän kevään ulkovaatteista olenkin kirjoittanut jo ainakin kertaalleen, himpun verran liian ajoissa, sillä niin se takatalvi vaan iski tännekin. Fleecellisellä haalarilla pärjättiin onneksi vielä, eikä tarvinnut kaivella niitä toppahaalareita enää kaappien kätköistä! Kovasti olen harmitellut viime aikoina sitä, että tuon kaksivetoketjuisen 92cm haalarin jäädessä pieneksi, ei popilta löydy enää haalareita meidän pojille. En vaan oikein tykkää siitä yksivetoketjusesta, joten meidän pitää syksyllä suunnata muille apajille.. Mitä haalaria suosittelisitte kaksivuotiaille? Kohta alkavista aleista haluaisin napata pojille haalarit syksyyn, joten pian alkaa taas olla kiire!


Takit pojilla on jo toista kautta Name Itin softshelliä ja nämä ovatkin monikäyttöisyydessään ihan loistavat! Viileämmällä kelillä laitetaan alle Polarn o pyretin windfleecet ja lämpimämmällä mennään ilman. Nämä meillä on käytössä myös vähän siistimpinä takkeina, joten kuraleikeissä näiden kanssa ei rymytä. Vaikka softshelliä kylläkin taitavat päiväkodintädit kehua juurikin siksi, että se pitää vettä niin hyvin!

Takeissa mennään kahdella koolla. Kasperilla kokona on 92cm ja Rasmukselle menee vielä 86cm. Toiveissa on, että syksylle riittäisi vain yhden takin hankinta, kuten tällekin kaudelle. Kokoerot perättäisten kokojen välillä ovat niin pieniä, ettei takkien mitoissa ole montaakaan senttiä eroa. 


Takkien kaverina käytetään Lindexin kuorihousuja. Vettä ne eivät paljoa pidä, pilaria löytyi vaan 3000, mutta riittävät suojaamaan enimmältä kosteudelta ja tuulelta. Syksylle varten pitäisi katsella aleista uusia kuorihousuja, tällä kertaa vähän paremmilla vesipilarilukemilla. Molo kidsin housujen heijastimet miellyttävät mun silmää kovasti, ne olisi kiva hankkia pojille mustana. Myös Polarn o Pyretin housut taitavat olla hyvät.. Onko jollain kokemusta Name Itin kuorihousuista?

Vesikelien haalari meillä onkin hinta-laatu suhteeltaan ehkä paras haalari ikinä. Nimittäin LIndexin Rainwear, joka kestää sujuvasti vesilätäköissä makoilunkin. Yritin metsästää näitä myös ensi syksylle, mutta koot loppuvat harmittavasti 86cm.. Voi Lindex! Tehkää näitä isommillekin!



Kengiksi hankittiin kuukausi takaperin Vikingin Goretexit, jotka nousivat heti poikien suosikiksi. Niissä tepastellaan paitsi sisällä myös ulkona. Kenkä on kevyt ja gore-kalvon vuoksi täysin vedenpitävä. Ihan huippukenkä siis tuollaisille taaperoille, jotka suuntaavat suoraan vesilätäkköön seisomaan, kun sellainen sattuu vastaan. Kunnon loska- ja vesikeleillä jalkoihin vedetään sitten Crocsin kumpparit. Tennareita käytössä on kahdet, punaiset ja harmaat H&M:t.

Pipoja meillä on iso arsenaali, vähän joka värissä ja eritakkeihin sopivia. Parhaita ovat nuo Name Itin heijastinpipot, joita tekisi mieli hankkia vähän joka värissä. Ne on vaan niin toimivia! Voikun talvellekin tulisi tällaisia. Toinen piposuosikki, erityisesti kauppahattuna on Raila Designin meille lähettämät lippapipot*! Pipot ovat pehmoista trikoota ja parhaimmillaan ilman kypärähattua. Näin viileämmällä kelillä istuu nätisti myös kypärähatun päälle. Railalta on muuten nyt tullut myös tytöille söpöjä ruusukepipoja! Raila Designin Facebookista voi kurkistella tarkemmin! Railan käsialaahan ovat myös meidän vaunujen tähtikuvioiset vaunuverhot, jotka on mittatilauksena tehty meidän vaunuihin! :)

*pipot saatu

19 kommenttia:

  1. Kyllähän vastaavia kurahaalareita ainakin muilla merkeillä on isompiankin kokoja :D Mun hoitolapselta löytyy koosta 120 semmoinen fleecevuorattu kurahaalari, se on kyllä ihan älyttömän kätevä kevään ja syksyn kurakeleillä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kurahaalareita onkin, mutta tuo on kuorihaalari! Mallin nimi vaan on rainwear! :)

      Poista
  2. Onpas kivan näköset nuo softshell takit! :) pitääkin syksyllä tutustua name itin takkeihin!

    VastaaPoista
  3. Ihan superhienot nuo Railan tekemät pipot! :) ja ihanat pojat <3

    VastaaPoista
  4. Meillä on ollut ja on name it kuorihousuja. Ovat olleet super hyviä. Jopa parempia kuin polarn o pyretin housut. Eli suosittelen!!! Aika leveitä toki ovat, siitä pieni miinus.
    Tänä vuonna ostin ensimmäistä kertaa name it softshell housut lapsille, saa nähdä millaiset ovat. :)
    -M N

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuu sitte kertomaan millaiset ne softshell housut oli!
      Joo, aika paljon huonoa oon nyt noista popin housuista kuullut, name itit alkaa kuulostaa koko ajan paremmilta! :)

      Poista
  5. Tosi ihania vaatteita aina teidän pojilla :) Mä tässä pohdiskelen, kannattaako ostaa välikausipukuja vielä, kun rattaisiin ollaan siirtymässä eikä kumpainenkaan vielä könyä ulkona maassa. Rattaissa välttäis ehkä ihan äp: vanupuvutkin? Vai onkohan ne keväämmällä liian lämpimät - oon huono arvioimaan, minkä verran tommosille nassikoille pitäis pukea :D Ovat kyllä tosi kuumaverisiä mun mielestä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä suosittelen ettet osta ;) Me ostettiin ja oli kyllä niin turha ostos... Vaunuillessa menee vaikka äp vanuvaalari :) Säästä rahat siihen kun lähtevät maahan rymyämään.

      Poista
    2. Meilläkin oli ja aika vähälle käytölle jäi. Komppaan siis Elinaa, ja vasta sitten kun liikkuvat itse niin niitä vk-pukuja! :)

      Ja kiitos Skoo! ♡

      Poista
  6. Mulla oli pojalle vuosi sitten keväällä lindexin rainwear haalari koossa 92... Ostin sen kyllä kirpparilta ja kuosi oli vähän eri kuin tuo, mikä teilläkin on ollut ja meillä oli myös pienemmässä koossa. Onkohan siis niin, että aiemmin on tehty isommassakin koossa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oisko niin! Voikun tota olisi isommassakin koossa! :) pitää ehkä kysyä lindexiltä!

      Poista
  7. mitö pojilla on näillä keleillä noiden vikingin gorejen alla? Ostin samat kengät joku aikaa sitten meidän pojalle, mutten osaa niitä vielä ulkoillessa käyttää. Tuntuu, että varpaat jäätyy, kun mittari näyttää vaan paria plusastetta. Oon käyttäny noita goreja vasta kauppareissuilla ja ulkoillessa vetäny pojalle jalkaan crocsin kumpparit vaikka ois kuivempaakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on kengissä merinovillasukat ihoa vasten ja ne on pitäneet jalat tosi hyvin lämpiminä! :)

      Poista
  8. Kyllä pojilla onkin laadukkaa vaatteet välikauteen! :) Ihania kuvia! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti selina! ♡ toimivia ovat tosiaan nämä vaatteet olleet!

      Poista
  9. Millon on vk-takit alennuksessa ja missä? Olis kiva saada jotain välikelin takkia kun on vähän taas venähtänyt tuo meidän neiti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Babyshopissa oli ainakin paöjon 20%! Ja name it mainosti ainakin viime viikolla sanaa, mutta siellä oli kyllä aika loppu tuotteet! :/

      Poista

Kiitos kommentistasi!