keskiviikko 26. elokuuta 2015

Uutta äidille syksyyn !

Mä rakastan syksyä. 
Syksyllä alkaa aina niin moni uusi asia. 
Syksyllä saa kaivaa taas kynttilät kaapista. Syksyllä saa pukeutua villasukkiin, neuleisiin ja saappaisiin. Syksy tuo tullessaan kirpeät aamut, pimeät illat ja puiden väriloiston. Syksy on ihanan virkistävää lämpimän kesän jälkeen.


Kesän mittaan olen tehnyt isoa inventaariota omaan kaappiin. Myynyt sieltä kaiken melkein kaiken turhan. Päivittänyt sitä monipuolisemmaksi ja hävittänyt kaikki kulahtaneet ja nukkaantuneet vaatteet. Kohta kaapista lähtee vielä kaikki kesävaatteet talvivarastoon ja siinä vaiheessa toivon kaappini olevan riittävän monipuolinen vastaamaan juuri niihin omiin tarpeisiini.

Olen tennarimutsi ja leggarirakastaja henkeen ja vereen. Hyvin harvoin jalassa näkyy farkkua ja kun näkyy, on se monesti niin strechiä kuin olla voi. Tunikat ja pitkät paidat on siis legginsien kanssa kovalla käytöllä. 

Sain House of Brandonilta* ehdotuksen tilata verkkokaupasta pari vaatetta ja postailla niistä sitten. Innolla lähdin mukaan, sillä vaatekaappini kaipaa ehdottomasti täytettä kaiken tehdyn karsinnan jälkeen! Valintaa tehdessä yritin muistaa tämän hetkisen tarpeen sekä sen, millaista vaatetta minulta jo löytyy. Myös se, että vaatteet istuvat ja tuntuvat päällä hyvältä merkkasi paljon.


Tämä sinapinkeltainen Vilan Share Knit Dress -neule* oli ihan ehdoton ykkönen, joka iski silmääni heti House of Brandonin* valikoimaa selatessa. Vaikken oikein mitään keltaista omistakaan, tuntui se ihan täydelliseltä luottoneuleelta tulevaan syksyyn. Neule on sopivan viileä vielä näille lämpimämmille keleille, mutta lämmittää varmasti takin alla myös viileämmällä ilmalla. Värikin sattui ihan just eikä melkein! En tiennyt että keltainen voisi olla värini, mutta ainakin itse tykästyin tuohon kovasti!
 
Neule on kirjailtu kauniisti, mutta on silti mukavan simppeli. Eli juuri sellainen mitä kaipaan. Niskasta löytyy vielä kivana yksityiskohtana lyhyt vetoketju.
 
 
Toinen valintani oli Vilan lyhythihainen Tinny Dress Total Eclipse -raitatunika*. Minulta löytyy tämä samainen tunika konjakin värisillä nahkataskuilla jo ennestään ja se on ollut niin kovalla käytöllä, että päätin hankkia siihen rinnalle toisen samantyylisen mutta erivärisen. Näissä pituudet on juuri sopivat, jotta alle voisi laittaa myös sukkikset, mutta itsestä tuntuu varmimmalta tuvautua legginseihin. Tässäkin tunikassa on niskassa tuo samainen vetoketjuyksityiskohta, joka tuo kivan lisän muuten niin perusvaatteeseen!
 
 
Mitä mieltä olette valinnoistani? 
 
House of Brandon* on itselleni kovin vieras verkkokauppa, enkä ollut ennen tilannut sieltä mitään. Siskoni on tätä kovasti kehunut ja nyt vakuutuin itsekin. Tilaukseni saapui nimittäin päivässä! Verkkokaupassa on vielä MID SEASON SALE käynnissä ja verkkokaupasta voi tehdä todellisia löytöjä! Tiesittekö, että rekisteröityessään House of Brandonin* verkkokauppaan, jokainen tilaus kerryttää bonuksia? House of Brandonilla* ei myöskään ole toimitusmaksuja, joten tuotteita voi tilata kotiin vaikka vaan kokeiltavaksi!
 
Kiinnostaako teitä tällaiset postaukset jatkossa? Itsellä tämä oli kunnon hyppäys pois omalta mukavuusalueelta! Tuo kameran edessä poseeraaminen ei nimittäin yhtään ole minun juttuni! :D

Vaatteet saatu.
* sisältää mainoslinkin

21 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Niin on! Keltainen oli tosi ihana päälläkin! :)

      Poista
  2. Olivat kyllä nappivalinta ja tosi kivan näköiset vaatteet! Iskin silmäni noihin legginseihin, nekin niin kivan näköiset, mistä ne on? Itse yrittänytetsiä tuommoisia kiiltävä pintaisen näköisiä muttei ole osunut missään silmään :) ja tälläisiä postauksia lisää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :) Joo, legginsit ovatkin yhdet mun suosikkihousuista! Ne on ostettu Vero Modasta (pieces) joskus 5 vuotta sitten ja edelleen ovat melkein uudenveroiset <3 Itsekin oon yrittänyt löytää uusia, että voisin luopua jossain vaiheessa näistä. Mutta en ole bongannut :/

      Eli jos bongaat itsellesi, niin vinkkaa mullekin! :)

      Poista
  3. Voi ihanat!! <3 mäkin haluan! Molemmat neuleet on tositosi kauniita. Mä käytän lähes ainoastaan leggareita nykyään. Ne on vaan tämän maharölläkän kanssa mukavampia :D ja muutenkin kotiäitinä farkut ei houkuta kun ryömii muksujen perässä. Mun vaatekaappi oikein huutaa juuri tuollaisia siistempiä tunikoita, pitäisköhän tilata... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Legginsit on kyllä joka kotipäivän pelastus! Lisäksi niiden päälle on niin helppo vetäistä sitten kuorihousutkin! :D
      Farkut kiristääkin :D
      Tunikat on kyllä huippuvaatteita monikäyttöisyytensä vuoksi!

      Poista
  4. Oikein nappi valinnat :) T: Kans yks leggari mutsi ;D

    VastaaPoista
  5. Aivan ihania molemmat! Tuollainen rautainen mulla löytyykin jo ja on kyllä huippu. Mutta tuo keltainen neule täytyy ehdottomasti kotiuttaa myös itselle, tosi kiva väri ja kirjailu 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi keltainen oli kyllä omakin suosikki! Tykkäsin, että siinä oli tiukat hihat, mutta muuten oli löysähkö! :)

      Poista
  6. Ihan kivat vaatteet, etenki tuo raidallinen. Mutta ei, ei lisää mitään päivän asu-postauksia tms. Ne on niin turhia ku olla ja voi. En oo muutenkaan suuri fani näitten yhteistyöpostausten kanssa. Niiden viihdearvo mulle on pyöreä nolla. Enemmän vaan postauksia ihan siitä normielämästä ja asioista! :)
    - A

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mielipiteestä A! :) Pakko myöntää ettn itsekään ole muiden blogien OOTD-postausten fani. Välillä niitä on kuitenkin ihan kiva selata. Tänne niitä varmaankin tulee mutta harvakseltaan! :)
      Ja ymmärrän myös tuon mielipiteesi yhteistöihin. Niitäkin kuitenkin tulee aina jokunen kuukaudessa myös jatkossa. Toki unohtamatta ihan normielämää ja juttuja! :)

      Poista
  7. Mun mielestä Nelli saa kyllä ihan ite päättää mitä kirjottaa! Ei tarvitse lukea niitä postauksia jotka ei kiinnosta. Aina ei voi miellyttää kaikkia! Ei ollu tarkotus olla mitenkää riitely kommentti vaan halusin muistuttaa että Nelli ei ole mikään robootti mitä käsketään tekee jotai!:)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kiitos :) Joo, jatkossakin kirjoitan siitä, mikä itsestä hyvältä tuntuu! :)

      Poista
  8. Tosi kivat! Etenkin toi keltainen :) ja ihanaa kyllä kun tulee syksy! Pitäisi itsekin päivittää vähän omaa vaatekaappia vuodenaikaan sopivaksi :)

    VastaaPoista
  9. Ihania vaatteita, pitää varmasti kotiuttaa molemmat :D Ja mun mielestä nää postaukset on just kivoja, enemmän toivon tälläisiä :) Sun tyyli on hyvin samankaltainen, kuin mistä itse tykkään! Ja mua kans kiinnostaa noi leggarit :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon aina sun postauksista katsellut, et taidetaan pukeutua aika samallalailla! :D

      Poista
    2. Ainii, ja legginseihin vastaus tuolla ylempänä! :)

      Poista
  10. Tää kysymys ei liity yhtään tähän postaukseen mut minkä kokoset crocsin saappaat teiän pojilla on?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!