perjantai 22. tammikuuta 2016

Alesaaliis

Joulun alennusmyynnit alkaa olla aika lopuillaan, ja pakko myöntää että oma alesaalis jäi aika olemattomaksi. Olin suunnitellut täyttäväni lasten vaatekaapin alelöydöillä koossa 98/104, mutta arvatkaapa oliko niitä kaupoissa muutamaa hassua löytöä lukuunottamatta? 
Polarn o Pyretiltä löytyi pitkästä aikaa mieleistä kuosia -50% alella. Kappahlista taas matkaan lähti pantteri leggarit molemmille -50% alella nekin, sekä trikoopaidat samaisella alella myös. Niin ja sukkapaketti -30% alella. Meillä ei oikein ne jarrulliset popin sukat ole olleet hyviä, mutta nää perinteiset ihan loistavia!

Windfleecet löytyi oikeastaan alesta jo kesällä, ne meidän 92cm WF:t, jotka on olleet lähes kaksi vuotta käytössä alkavat nyt jo jäädä pieneksi. TIlalle hankittiin sitten 104cm, koska onhan nuo nyt vaan niin loistavia käytössä! Kevättä startataan taas pitkän tauon jälkeen Popin fleecevuorellisella kuoripuvulla, sillä sekin on yksi mun suosikkituotteista! Ja satuin bongaamaan ne molemmilla -30% alella. Toista pipoa vielä metsästetään, eriväristä, jotta tuunnistaminen pihalla olisi helpompaa. Lapas valikoima kasvoi myöskin tuplaparilla Magicmittensejä sekä noilla paksummilla vuorellisilla lapasilla. Välikauden hankinnat alkavat näyttää aika hyviltä, vaikkei talvi olekaan vielä edes kovin pitkällä! :D
 
Kokolailla kaappi onkin nyt sitten tammikuun aikana täydentynyt uusien mallistojen vaatteilla. 92cm vaatteet keräilin kaapista pois, edessä olisi vielä kunnon projekti niiden hinnoittelussa! Yllättävän monta kassia sitä vaatetta kertyi, vaikka luulin vaatemäärien olevan tosi kohtuulliset..

Mun lastenvaateideologia taitaa olla hyvin perinteinen. Merkin sijaan oon aika rajoittunut laadun suhteen, ehkä kovin helposti anna merkille uutta tilaisuutta jos laatu on ollut pettymys. Vasta yli vuosi Kappahl-yökkäripettymysten jälkeen meille kotiutui Kappahlin yöpukuja ja vasta nyt kaksi mallistoa myöhemmin harkitsen antavani Gugguullekin uuden tilaisuuden. Niitä kevään uusia sävyjä on vaikea vastustaa, josko nyt laatu tuottaisi iloisen yllätyksen? 

Kävin tänään lasten vaatekaapin läpi ihan ajatuksella ja napsin tosiaan pienet tai ainakin pian pieneksi jäävät vaatteet pois. Kaappi freesautui kivasti ja nyt se on täynnä paitsi uutta kokoa myös uusia yhdistelmiä. Uudet vaatekappaleetkin erottuvat nyt paremmin kun vanhat vaatteet on keräilty joukosta pois. Mun itseasiassa oli tarkoitus postailla teille tänään vähän tarkemminkin lasten vaatekaapin sisällöstä, mutta valonmäärä ja lasten mielipiteet päätti toisin.. R ja K eivät oikein syttyneet mannekiineina olosta, eikä lastenhuoneen valonmääräkään tuntunut olevan edukseen kuville.

Eli toisen kerran sitten. Tiedättepä ainakin, että kaapin sisällöstä tulee postausta jonain kauniina päivänä. 

Meillä on tällä hetkellä käynnissä ihan mahdoton uhmakausi, kiukutellaan, kiusataan veljeä, tehdään koko ajan jotain pientä kiusaa, joten tuntuu että itellä kasvaa pieni sarvi otsassa koko ajan. *itutuskäyrä hipoo huippuaan ihan jatkuvasti, kun vuoronperää pojat koettelee hermoja. Tänään kävin ilmottautumassa paikalliselle Fressillä jäseneksikin, josko siellä saisi vähän purettua tätä jatkuvaa ketutusta! Tällä hetkellä on tosiaan sellainen fiilis, että voisin kaupata nuo naperot ensimmäiselle vastaantulijalle, eikä tulisi edes ikävä! 

Mut joo, tää on kausi ja varmasti ohimenevää. Mutta silti. Sapettaapa kuitenkin aika urakalla! :D Parhainta kuitenkin on, että tiedän etten ole ainoa. Lauran postaus aiemmin tällä viikolla oli kyllä loisto-osoitus siitä, mitä blogit parhaimmillaan on. Parhainta vertaistukea ikinä <3

16 kommenttia:

  1. Kivoja ale-löytöjä :)

    Täällä on myös pieni sarvi kasvanut tuohon omaan otsalohkoon. Muutama päivä on ollut niin kamalaa kitinää, itkua ja kiukuttelua, että hohhoijaa! Siihen päälle kaikkiin kiellettyihin paikkoihin meneminen. Kieltoja ei kuunnella vaan entistä iloisemmalla mielellä mennään samaan paikkaan mikä juuri on kielletty!

    Sitten poika kiukuttelee vetokoiralle ja repulle milloin mistäkin. Joskus koira on väärinpäin ja useimmiten kiukuttaa ihan syyttä. Sitten itketään lattialla eikä päästä kiukusta yli. Ja öistäkin on tullut ihmeellistä showta. Ennen riitti kerta-pari tutinnostoa, mutta nyt heräillään ja kitistään pitkin yötä aivan liian usein. Unien keskeytyminen ottaa omiin hermoihin! Onneks oon päässy alkuiltoina käymään "jumpissa" - se kyllä vähän auttaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh. Kuulostaapa tosiaan tutulta. Hurjasti tsemppiä sinne, toi yökukkuminen on vielä kauheinta! Meillä ei sitä onneksi ainakaan toistaiseksi ole.. pitää koputtaa puuta! :D

      Poista
  2. Tsemppiä! Tiedän niin mitä meinaat :D
    Kyllä se siitä, vähintään sitten kun ovat 20v, iiks :D.
    Mukavaa talvea.! Ikävoin teitä niin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos muru!
      Hihih, jep vain tuplamutsi voi tosiaan tietää ♡

      Teitä kans, pitäisi kyllä treffailla pitkästä aikaa tai pitää taas sellainen mutsi-irtiotto! ;)

      Poista
  3. Tuota samaa haalaria ajattelin myös meidän minille, mutta kahdella vetskalla <3 N:llä on sama sävy takkina :) Windfleecet on kyllä ehdottoman hyvät, ainakin just nuo popin:)

    Gugguun uutuudet on aivan liian ihania, mutta saas nähdä mitä sielä lopulta kotiutuu! Sitä minttua ainakin <3 Tulevan syksyn värit on ainakin aivan ihania!! :)

    Ja voi oo onnellinen että uhmistelu alkoi vasta nyt :D meillä neiti aikaisti uhman kun Luca syntyi eikä loppua näy. Mutta L:llä alkaa kans olla jo melkoisesti omaa tahtoa, että kohta ollaan pulassa haha! Tsemppiä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo noi fleecevuorelliset on kyllä huippuja! ♡ Harmi ku tuplavetskari loppuu kokoon 92 oisin ottanu muuten sen meillekin.

      Kevätsävyt on kyllä suloiset, vaikkakin tositosi arkoja sävyjä! :D

      Hihih, oiskin alkanut vasta nyt. :D onhan tuota uhmaa ollut jo pari vuotta nyt mennään sitte ihan uusissa svääreissä jo! :D jospa tääkin on vaan vaihe..

      Tsempit sinnekin! Kahdessa uhmailiassa on tosiaan tekemistä! :D

      Poista
  4. Ihana nelli<3 tsemppiä ja niiiiiin feel you hei! Huomenna on onneks lauantai alias karkkipäivä eli suklaata naamariin niin kyllä jaksaa (seuraavaan kränään saakka...ehkä...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ♡♡ tiiän, sun postaus tuli niin hyvään saumaan! :D

      Karkkipäivä tosiaan. Parasta!

      Poista
  5. Meillä on toi kappiksen karhupaita kans, ihana! :)

    VastaaPoista
  6. Ihanan rehellistä tekstiä! Ei jaksa lukea blogeja joissa kaikki on aina niin kivaa ja nättiä, hienoa kun joku uskaltaa kirjoittaa julki ne ajatukset joita meillä jokaisella äidillää välillä on. Ja oot muuten tosi kaunis tuossa uudessa kuvassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja! Välillä helposti unohtuu se, että myös ne negatiiviset jutut on välillä tervetulleita!

      Yritän jatkossakin kirjoitella myös niitä realistisia juttuja. Itelläkin jää helposti pelkkä pintaliito lukematta. :)

      Ja kiitos! ♡ tykkään kuvasta itsekin! :)

      Poista
  7. Oletko ajatellut myydä 92cm windfleeceä, saattasin olla kiinnostunut toisesta😊 -Tiia

    VastaaPoista
  8. Ostatko ollenkaan lasten vaatteita kirppikseltä? Mä menisin nopeesti konkurssiin jos kaikki koot pitäis kerätä uutena vaikka ois kuinka alessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä hetkellä tosi vähän :/ mulla ei aika tahdo riittää kirppisten kiertelyyn ja saalis on aina niin heikko siellä. Tuntuu et 98/104 uupuu kokonaan! Ja tykkään pukea poikia mätsääviin asuihin, ja niitä tosi vähän on. Fbn monikkokirpparilta hankin välillä jotain.

      Mä yritän hankkia fiksuja monikäyttöisiä ja kestäviä vaatteita niin niistä saa sitten pois myydessä takasinkin päin jotain! Mut joo, kyllä noissa enempi häviää kuin tienaa! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!