lauantai 30. syyskuuta 2017

Nordbjornin talviuutuudet lasten päällä


yhteistyössä JOLLYROOM

Nordbjorn onkin meille tuttu merkki jo vuoden ajalta. Olette ehkä huomanneet, että lapsilla on ollut useampaakin erilaista Nordbjornin vaatetta ja jalkinetta testissä, viimeisimpänä nämä tennarit ja nämä sadeasut. Myös tämä postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Jollyroomin kanssa.


Olen ollut tosi tyytyväinen kaikkiin meille tulleisiin Nordbjornin vaatteisiin ja kenkiin, joten mielelläni otettiin nyt nämä talviset topatkin testiin. Isoille on jo olemassa toppahaalarit, joten valitsin heille nuo mustat Avalanche parkatakit koossa 110. Takki on malliltaan takaa pidempi ja istuu mun mielestä tosi ihanasti meidän 108 ja 105 senttisille pojille. Hihoista löytyy lumiesteet ja takissa on useita heijastimia ja taskuja. Ja tuo hupun karva. Siis aivan ihana! Mä rakastan omien takkieni hupuissa kunnon karvareunuksista ja kun lasten haalareissa ei niitä viime talvena ollut, oli ne tälle talvelle saatava. Kunnon muhkea karva suojaa ihanasti talven tuiskuilta. Takki on täysin vedenpitävä ja sen vesipilariarvo on huikea 10 000! Hengittävyyskin on huippuluokkaa, vaikka kyseessä onkin täysin topattu takki.


Suomen talvet huomioon ottaen, yhdestäkään talvesta ei oikein selviä ilman kunnon loskareita. Nordbjornilta löytyy myös niitä ja melkeinhän nuo Blizzard loskarit menisi paitsi ulkoleikeissä pihalla, myös siisteinä kenkinä kaupassa. Nytkin noiden legginsien kanssa ne näyttävät tosi kivoilta! Kenkä on ulkoapäin kumia, joten vedenkesto on taattu. Sisällä lämmittää ihana pehmoinen ja lämpöinen karva. Tälle loskarille ei edes jää paljoa hintaa, sillä nyt sen saa melkein puoleen hintaan alle kahdenkympin hinnalla.


Justuksen päällä on Warm haalari, myöskin mustana ja tuolla ihanalla karvareunuksella hupussa. Haalari hylkii vettä, joka tietysti näin pienten kohdalla ei ole niin tarpeen, mutta onhan se kiva että tarvittaessa vaate kestää ne lumileikitkin. Vetoketju tulee pitkälle toiseen lahkeeseen, joten pukeminen on helppoa. Myös tässä haalarissa hihoissa on lumilukot ja lahkeissa kuminauhat pitämässä kengät paikallaan. Justuksen haalari on kokoa 80 ja vielä aika reilu. Hyvä vain sillä näin se menee varmasti koko talven. Haalarin hihoissa on myös ihanat ruskeat nahkayksityiskohdat!


Takkien ja haalarin kanssa käy yhteen kovemmallakin pakkasella Nordbjornin toppahattu ja rukkassetit. Hattu on sisältä vuorattu lämpimällä ja pehmoisella fleecellä ja korvaläpät saa kovalla viimalla vedettyä kiinni leuan alta. Hatun takaosassa on heijastin ja myös sen vesipilari on 10 000. Justuksen setti on suloinen navy, isoilla pojilla taas musta. Rukkasista löytyy muuten tarranauha ranteesta, joka on aiempinakin talvina todettu käteväksi. Rukkanen tuntuu näin pysyvän paremmin lapsen kädessä. 


Täydellisen suojan viimalta ja kylmältä takaa vielä nuo fleecekaulurit, joita paketissa tulee kaksi. Kauluri kiinnitetään pitkällä tarranauhalla, joten itse voi päättää kuinka kireä se on. Meillä on aiemmin jäänyt kaulurit hankkimatta, sillä tuntuu että ne ovat aina liian tiukkoja meidän lapsille ja ahdistavat. Näissä ei ole sitäkään ongelmaa!

Talvella on todellakin väliä mitä topan alle pukee, ja nyt Jollyroomille oli ilokseni tullut merinovillaa lasten alusasuihin! Nämä harmaat alusasut poikien päällä olevat ovat erityisen suloiset ja lapset itse rakastui noihin jalanjälkiin vaatteissa! Setit ovat jälleen kokoa 110 ja ovat vähän reiluja vielä. Paita tulee selästä pitkälle suojaten selkää ja housut ovat sopivan istuvat. Niin ja parhainta on, että vaatteet ovat 100% villaa! Tätä settiä oli muuten muissakin väreissä, ainakin vihreänä.


Justuksella päällään on tällä kertaa fleeceä. Vauvoille ei valitettavasti merinovilla-asuja löydykkään, mutta nämä Nordbjornin Baby fleecehaalarit ovat tuplavetskareiden ja käännettävien käden- sekä hihansuiden vuoksi kätevät. Justus vetelee päiväunia tälläkin hetkellä tuossa haalarissa ja se on omiaan lämpöpussiin juuri tällaisina viileinä ja kirpeinä syyspäivinä. Justuksen fleece on kokoa 86 ja tosi reilu vielä vajaa 70 senttiselle vauvalle. Mutta kapean mallin vuoksi tämä toimii siitä huolimatta, eikä hihoja ja lahkeita tarvi tuon enempää kääntää. Alle vielä villa ihoa vasten ja vauva  pysyy lämpöisenä takuuvarmasti!


Eikö olekin ihastuttavia vaatteita? Kengät nousi lasten ykkössuosikiksi ja he haluaisivat ne jalkaansa ihan aina. Hetki kuitenkin vielä odotellaan viileämpiä kelejä ja loskasäätä. Veikkaan, ettei jouduta pitkään venailemaan!

*postauksen vaatteet saatu JOLLYROOMilta

19 kommenttia:

  1. Aivan ihanan suloisia poikia kaikki kolme! Varsinkin eka kuva on huippu, just oikeeseen aikaan nappaistu :)

    VastaaPoista
  2. Onko tuo lakki ihan paukkupakkasille tarkoitettu? Entäs noi kengät, onko siis lähinnä talvikumpparit vai meneekö pakkasillakin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, hattu on kyllä kunnon pakkaskeleille. Toki varmaan remmi auki toimii lämpimämmälläkin kelillä, mutta on kyllä sen verran paksu etten nollakeleille omille lapsille laittaisi. Kengät menee varmasti pakkasillakin, on vuori sen verran paksu. Ehkä kymmeneen pakkasasteeseen saakka käyttäisin! Tietysti villasukkaa lisäämällä saattaisi mennä kauemminkin.

      Poista
  3. Tosi kivan näköisiä vaatteita! Nuo loskarit kiinnostaa. Pitää kurkata tilaisiko pojalle. Teidän pikkunen se vaan hymyilee :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loskareita voin kyllä suositella! Hän on kyllä oikea hymypoika aina <3

      Poista
  4. Ihania 😍 Täytyy kyllä käydä kurkkaamassa noi loskarit! Varmasti huiput päiväkotiin 😊

    VastaaPoista
  5. Hei nyt tarttisin pikaista kokoneuvoa :)

    Onko kumppareiden koko teillä ns. Normikokoa pienempi?

    Meillä lapsen kengän koko nyt 26-27 ja tuon kokotaulukon mukaan noiden kenkien koko olisi vain 25 ollakseen sopiva..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, siis kengät on tosi isoa mitoitusta! Mä otin meidän lapsille normaalikokoa pienemmän kengän ja se on aika sopiva! Sentit tuolla sivuilla vastaa aika hyvin mitä toi kengän pohjan mitta on. Eli siihen vielä kasvuvara ja liikkumatila :)

      Poista
  6. On kivan näköisiä vaatteita 😊 onko saappaat mielestäsi kuinka kevyet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on yllättävän kevyet pohjan paksuuteen nähden! Vertaisin ihan normi saappaiden painoon! :)

      Poista
  7. Netistä löytyy huonoja kokemuksia jollyroomilta tilaamisesta. Oletko koskaan tilannut sieltä ilman että olisi yhteistyö? Tuleeko sinulle ajallaan paketit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, olen useamman kerran tilannut ihan omakustanteisestikin. :) Oon ehkä kahdeksan kertaa tilannut ja vaan kerran toimitus on viivästynyt. Sekin oli kuljetusfirman moka, varmaan liittyi tuohon lukemaansa, sillä viime joulukuussa useampien tilaajien paketit menivät virheellisesti väärään kaupunkiin. Tää kylläkin korjattiin, mutta toki lisäsi tuotteen odottelua parilla päivällä mikä juuri ennen joulua oli vähän harmi. Muuten palautus ja tilaus on mun kohdalla toiminut tosi hyvin :)

      Poista
  8. Hei! Ihanat takit ja pojat😀 Lähteekö hupun karva irti? Oma poika ei aina tykkää pitää karvaa😔

    VastaaPoista
  9. Moi. Osaatko auttaa.. ostaisin pojalle ton parkatakin. Mutta kumpi koko, 120 vai 130. Poika 118

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo pienempi luultavasti! Takki on aika reilu, meillä 110 kokoiset 108 ja 110cm pituisilla pojilla :)

      Poista
  10. Osaisitko auttaa hatun koon valinnassa? Meillä tarvisi olla 56cm päänympäryksellä. Jollyroomissa vain iän mukaan koot.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Tuplilla oli 53cm päänympärykset ja nuo 4-6 pipot hivenen reilut. Ottaisin siis ehkä sen. Tosin, kannattaa ehkä kuitenkin tilata kahta kokoa, palautushan vaatteiss aon Jollyroomilla kuitenkin ilmainen :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!