lauantai 30. elokuuta 2014

Uutta POMPdeLUX:ia !

Mä en voi sanoa hurahtaneeni oikeastaan mihinkään lastenvaatemerkkiin.
Poikien lipastosta löytyy niin H&M:ää, Lindexia, miikkaria kuin Poppiakin. Merkkiä enemmän mulle merkkaa laatu ja käytännöllisyys. Poikien siirryttyä 80-86cm vaatteisiin, myös pompdelux alkoi kiinnostaa.

POMPdeLUX taitaa olla vähän muotijuttu äitien keskuudessa. Monet blogit ovat pursuilleet hetki sitten julkaistun katalogin ihanuuksia ja aika moni äiti taitaa odottaa maanantaita, jolloin POmpin verkkokauppa viimein aukeaa!

Itsekin odotan maanantaita innolla! On ihanaa päästä selailemaan kunnolla tuotteita, sillä katalogista ei oikein saanut irti kuin yleisilmeen! Merkkailin katalogiin suosikkeja, jotka ainakin sen perusteella näyttivät kivoilta. Viime mallisto näytti verkkokaupan perusteella niin tylsäsltä ja pliisulta omaan makuun, että silloin kaikki vaatteet jäivät meiltä hankkimatta. Nyt on vähän eri ääni kellossa, sillä vaatteet ovat just eikä melkein sitä, mitä tykkään pojille pukea. Nuo haaremit ovat erityisesti valloittaneet sydämeni, ja ne käyvätkin pitkille ja hoikille pojille tosi hyvin! Niin ja raita nyt on aina ihanaa <3 Syyskuussa pääsen ihailemaan näitä ihan livenä omilla kutsuilla! Can't wait!




Tykkään pukea poikia samanlaisiin mutta erivärisiin vaatteisiin. Siihen pompin uusi mallisto näyttäisi antavan hyvin mahdollisuudet, sillä vaatteita löytyy aina 2-4 eri väriä!
Joko teille löytyi omat suosikit? Suuntaatteko syksyn aikana kutsuille, vai shoppailetteko verkkokaupassa heti maanantaina?




10 kommenttia:

  1. Nää on ihania vaatteita :) Ite ostan pari kertaa vuodessa pompilta pojalle vaatteita, mutta ainoastaan alesta, ovat sen verta hintasia. Mutta kaikki pompin vaatteet on meillä ihan normaali arkikäytössä ja ovat todella hyviä ja kivannäköisiä. Fbssä oma kirppis, olet sen varmaan huomannutkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kirpparilla olen, mutta tuntuu että siellä hinnat on ihan liian korkeat käytetyille vaatteille :/
      Ei tuolta tosiaan koko vaatekaappia raaski kerätä täyteen, mutta jos jotain herkkuja ;)

      Kiva kuulla että teillä on hyvä kokemus laadusta! :)

      Poista
  2. Mää olen aina tykänny enemmän pompin syksystä mitä keväästä. Nyt alesta kuitenkin tilasin vähän haaremit canvashousut ja slipoverit ja seuraavassa koossa päinvastaisissa väreissä niitä katsellessa tuli mieleen, että olisivat ihanat kaksospojilla tai pienellä ikäerolla olevilla veljeksillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi päinvastaset värit on huippujuttu! Näyttävät niin kivoilta kahden päällä! :)
      Oisko toi syksy sitten jotenkin kevättä monipuolisempi? :D

      Poista
  3. Itekin oon ihastanut Pompin vaatteisiin. Sieltä kyllä löytys vaikka mitä kivaa Lilianillekin. En itekään ole mikään merkki uskollinen ja kaapista löytyy vähän jokaista merkkiä mikä vaan mielyttää silmää :)

    VastaaPoista
  4. Minäkään en oo aiemmin Pompista oikein syttyny, mut nyt näyttäis olevan vaikka mitä kivaa ja söpöä!

    VastaaPoista
  5. Heii, ihania suosikkeja sinulla! Ihan samoja itse valitsisin. Niin "fani" en kuitenkaan ole, että olisin ostoslistaa jo rustaillut, vaikka kutsut viikon päästä ovatkin. Poikien mallisto ei oikein koskaan ole mua säväyttänyt, vaikka toki nättejä perusjuttuja sieltä löytyykin. Parasta musta lastenvaatekutsuilla on aina seura, oma-aika ja herkut! ;D

    VastaaPoista
  6. Samoja suosikkeja täälläkin, tosin en tiedä vielä mihin hurahdan kun nään tuotteet livenä :) Pomp on ehdottomasti oma lempparini nyt kun poika ei oikein enää mene Newbien vaatteisiin. Niiden kanssa yhdistelen eniten ehkä Marimekkoa ja Tuttaa (en niitä retro-malleja), jotka ovat myös reilumpia mitoitukseltaan. Ja kutsut on jo sovittu parin viikon päähän! :)

    VastaaPoista
  7. Olin kutsuilla jo perjantaina ja pieni tilaus on sieltä tulossa, toivottavasti pian. En malta oottaa!
    Voi kun näitä sais pienempinäkin kokoina, nää olis ihan meidän Islan tyylisiä vaatteita. Ei auta kun odottaa et typy kasvaa :)

    VastaaPoista
  8. Pakko myöntää, että oli melkoinen pettymys tuo kuvasto tänään. Mulla ei ole aikaisempaa kokemusta merkistä, katsoin vaan, että näköjään voisi olla omaan makuun vaatteita. Kiinnitin vaan sitten huomiota, että esimerkiksi neuleet saattoivat olla 70 prossaa akryyliä ja pesu kolmessa- vai neljässäkympissä. Kuulostaa kovin kertakäyttökamalta mun korvaan :( Muutenkin tuntui pesuohje olevan korkeintaan 40 asteelle. Voin sellaisesta maksaa vielä jotain kympin vähän sillä ajatuksella, että "roskiin jos tahraantuu pahasti", mutta yli parikymmentä euroa on kyllä sellaisesta liikaa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!