maanantai 13. lokakuuta 2014

Viikonlopun TOP 3

Huhhuh. Meidän elämä on tällä hetkellä aika hektistä, ja sen huomaa varsinkin siitä, ettei blogille vaan tunnu olevan aikaa. Kommentteihin vastaaminen varsinkin laahaa perässä ja pahasti. Yksinolo selvästi verottaa jaksamista, ja varsinkin viime viikko meni aikalailla koomaillessa. Oma vireystaso oli ihan nollissa, tuntui ettei kotona huvita tai jaksa tehdä yhtään mitään. Selvästi stressiä ja väsymystä ilmassa. 
Tähän kaikkeen on onneksi tulossa muutos, sillä mun yh-arki päättyy marraskuun alussa! Ihan mahtavaa! Pakko myöntää, ettei yksinolo tosiaan ole mun juttu. Kaipaan liikaa sitä toista aikuista rinnalle kantamaan vastuun kodista ja lapsista. Kaipaan sitä mun parasta ystävää yhteisiin iltahetkiin. Välillä on kiva olla yksin, mutta liika on liikaa. Eli viikonlopun ja koko viikon top ykkönen oli ihan ehdottomasti Henkan Joensuuhun töihinpaluu-uutiset! Pian palataan taas ihan normaaliin arkeen meidän taloudessa. Ihanaa!

Viikonlopun top kakkonen oli meidän rakkaiden ystävien ja Rasmuksen kummien syyshäät. Häitä tanssittiin Sokos Hotel Kolissa ja vaikka ilma ei ollutkaan kuin morsian, meni kaikki muu kuitenkin ihan nappiin! Hyvää ruokaa, ihana hääpari ja kaunis juhlapaikka. Mitäpä muuta sitä voisi häiltä toivoa? Onnenkyyneliltä ei vältytty ja tunnelma herkisti useaan otteeseen. Suuremmilta itkuilta kuitenkin selvittiin, sillä tunnelmaan täysin keskittyminen oli hieman hankalaa, kiitos kahden vilkkaan pikkutaaperon. POjat siis juhlivat meidän kanssa, joten rentoutuminen ei ehkä ollut se avainsana.. Onneksi saatiin hetki aikaa myös ihan kaksin Henkan kanssa, kun mummo ja ukki valvoivat poikien unta. Enimmäkseen meillä meni kuitenkin ilta oikein hyvin, poikien mukana olosta huolimatta. Kasperilla oli selvästi häiden parhaat tanssimuuvit, ja hän ilostuttikin muita vieraita askelkuvioillaan. Taisi Kasper nauttia ihailevista katseista ja huomiosta :D Illan kruunasi ehdottomasti hotellihuoneen pehmeät lakanat ja kylpyhuoneesta löytynyt kylpyamme. Pientä luksusta arkeen ;)




 Top kolmonen on ihan ehdottomasti lauantaiaamuinen oma hetki, jonka sain viettää itsekseni laittautuen ja kampaajantuolissa istuen. Ihanaa oli istua vaan laitettavana, eikä tarvinnut kihartaa hiuksia kotona poikien roikkuessa lahkeessa. Arnoldsin kahvi ja paril ehteä seurana, mulla oli kaikki mitä tarvitsin. Ja hiuksista tuli ihan täydelliset! Kolmoskohtaan mahtuu myös lauantai-ilta, jonka sain viettää ihan rauhassa ystävien kanssa nauraen ja tanssien. Hetkeksi sai unohtaa kotiäitiroolin, kun isi hoiti poikien iltatoimet ja vei heidät nukkumaan. Ihan hirveästi olen kaivannut pientä irtiottoa arjesta ja tuulettumista tanssilattialla. Nyt siihen olikin hyvä tilaisuus, kiitos hyvän hääbändin ja ihanien ystävien. Kuvat minusta ovat valitettavasti hurjan tyylikkäitä peiliotoksia..


22 kommenttia:

  1. Jälleen kerran kiva postaus. Sun blogia lukiessa tulee aina niin hyvä fiilis - kirjoitat kivaan tyyliin ja kuvissakaan ei oo valittamista :)

    VastaaPoista
  2. Oi, ihanalta kuulostaa teidän viikonloppu! Varsinkin tuo ykköskohta, mahtavaa että saatte isin takaisin kotiin! Tuo reissaaminen on kyllä raskasta, minun opiskellessani elimme miehen kanssa etäsuhteessa, kun hän asui Jyväskylässä ja minä Kuopiossa, ja se oli rankkaa vaikkei lapsia vielä ollutkaan! Rakkaimmista etäällä olo on todella raskasta..

    Ihanat häät varmasti olleet, ja mukavaa että olet päässyt vähän irroittelemaankin! :) Ja aivan mahtavia ilmeitä teidän pojilla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! OOn aika innoissani siitä itsekin! :)

      Häät oli niin ihanat kyllä <3

      Poista
  3. Voi apua, ihana toi kolmen kuvan poseeraus episodi! :D

    http://aitinaomanlainen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Ihana tuo Kasperin ilmeistä tehty kuvasarja! :D

    VastaaPoista
  5. tosi kiva tuo vihreä mekko. meilläkin oli viime viikolla pieni kokeilu yh-arkea miiehen ollessa 4 päivää työmatkalla, ei ole mun juttu :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se on kyllä kiva, kun ei kiristä vaikka söisi miten paljon :D

      Joo, ei ole muakaan varten tämä! :)

      Poista
  6. Ihana kuulla että pääsette takaisin normaali arkeen ja saat miehen taas avuksi myös arkeen :) Hyvää syksyä, koita vielä hetki jaksaa yh- arkea! :)

    Tea

    VastaaPoista
  7. Kyllä se on vaan hyvä, että sitä on kaksi aikuista kotona. Annan kunnioitukseni yh-äideille! Meillä mies on kerran kuussa kahden viikon (täydet 14 pv) jakson pois kotoa. Hyvin on menny tuon yhden kanssa (kohta 12 kk), mut nyt on toinen suunnitteilla ja sit mä oisinki yksin kotona meneväisen taaperon, pienen vauvan ja suuren koiran kera. Jaa... jospa se sekin vielä hoituis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se on. Sama juttu! Yh:t on kyllä mahtavia kun pyörittävät koko palettia yksin!

      Huih :/ Kyllä asiat onneksi aina järjestyy! <3

      Poista
  8. Toivoisin postausta teidän kylppäristä ja wc: stä! Ihana Rasmus! Terveisin kaimasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! Tulossa on! Hävettää miten pitkään olen sitä jo lupaillut! :D

      Poista
  9. Messevät nuo Kasperin ilmeet :D

    VastaaPoista
  10. Hei offtopic -kysymys: nukkuuks pojat yhet päikkärit? minkä ikäisinä siirtyi yksiin? nukkuuks he sisällä vai ulkona?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nukkuvat yhdet ja useimmiten sisällä. Muistaakseni aika tarkalleen vuoden iässä siirtyivät kaksista unista yksiin! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!