sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Daddy style

Vaihteeksi asiaa meidän isistä! Mä toteutin tässä sairastelujen lomassa yhden ikuisuusprojekteistani, nimittäin omien vaatekaappieni siivouksen, ja turhien ja käyttämättömien vaatteiden sieltä pois ottamisen. Innostuin tästä niin, että projekti laajeni myös meidän isin vaatekaappiin, josta sieltäkin keräiltiin iso ikea-kassillinen vaatetta kirpparille vietäväksi. Samalla napsin myös kuvat meidän isin vaatekaapista, sekä suosikkivaatekappaleista. Tämä daddy style -postaus on ollut mielessä jo jonkin aikaa, mutta nyt viimein saan sen toteutettua!

Meidän isin tyyli on aika perinteinen. Farkkua, t-paitoja, chinoja, kauluspaitoja, collegea ja trikoota. Meidän isi ei ole mistään muotilehden sivulta, mutta pukeutuu silti ainakin omaan silmään hyvin tyylikkäästi. Ja pakko myöntää, meidän isin vaatekaappi on paaaljon järkevämpi kuin omani, joka pursuu liikaa vähän kaikkea.



Useimmiten meidän isi nähdään farkuissa, t-paidassa ja hupparissa. Farkkuja kaapista löytyykin viidet, vähän erilaisia. On H&M:n slim fitit, Dressmanin työfarkut, Berskan tummat, Jack and Jonesin regular fitit, sekä ihan perinteiset mustat. T-paitoja kaapissa on jopa parikymmentä, joista kymmenen on yksivärisiä pyöreällä tai v-pääntiellä varustettuja teeppareita. Perusteepaidoissa on enimmäkseen H&M:ää ja Jack & JOnesia ja printtipaidoissa sitten enemmän urheilumerkkejä. Huppareista isin suosikit ovat selvästi Peakit.  Kotona jalassa on  puman kollarit tai olohousut. Töissä farkkua, chinoja, kauluspaitoja ja neuleita. Töissä isillä on vaan beigejä ja ruskeita chinoja, mutta vapaa-ajalla jalkaan saattaa päätyä myös punaiset. Kauluspaidoista löytyy niin raitaa, pellavaa kuin ihan yksiväristäkin. Neuleissa taas värisävyt pyörivät harmaassa ja sinisessä. Trikoopipo, sininen tai harmaa peak, isillä on päässä aika usein. Laiskuutta hiustenlaitossako? ;)

Isi tykkää pukeutua tummansiniseen, valkoiseen ja harmaaseen, ja valtaosa vaatteista onkin jotain näistä. Muutamia väripilkkujakin löytyy vihreästä, punaisesta ja keltaisesta.



Isi tuoksuu Armanilta tai Bossilta, laittaa hiukset Osiksella ja ajaa parran Philipsin parranajokoneella tai Gilleten höylällä ja Dermosilin vaahdolla. Kasvot isi pesee ja rasvaa Acolla. Nimettömässä on paksu valkokultainen sormus ja ranteessa Polarin sykemittari tai Armanin kello. Joskus toisessa ranteessa saattaa myös olla Nominationin rannekoru. Kaulassa roikkuu aina hopeinen ketju. Hiukset isi pesee Wellalla tai Dermosilillä.

Talvella jalassa on HellyHansenin tai PUman kengät ja kesällä Race Marinen tai Conversen tennarit tai Vagabondin nahkakengät. Talvitakkina on Super Dry ja muulloin käytössä on Sokokselta ostettu nahkatakki.



Vapaa-ajalla isi räplää puhelinta tai tablettia sekä pelaa NHL:ää, FIFAa tai GTA:ta. Saattaa myös katsoa jääkiekkoa tai Criminal Mindsia. Isi käy salilla 2-3 kertaa viikossa, sekä hiihtää, lenkkeilee, rullaluistelee tai vaunulenkkeilee.

Isi ajaa Volkswagen Passattia, mutta toivoisi alla olevan Mersu tai BMW. Polkupyöriä isillä on kolme, joista maastopyörä on kovimmalla käytöllä.

Isi lukee Remestä ja Dan Brownia, sekä katsoo tv:stä mieluiten toimintaa tai komediaa. Isi herkuttelee noutopitsalla ja rentoutuu punaviinilasillisen ja suklaan kanssa.

Sellainen on meidän isin tyyli. Millaisia isejä teidän kotisohvilta löytyy?

10 kommenttia:

  1. Tämä oli kiva postaus! VOisin yrittää ehdotella (lue pakottaa) Isimiestäkin tähän.
    Ps. meidän isien tyylit ovat aika samanlaiset. Teidän isi on vain hieman sporttisempi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos tykkäsit! :) joo pakota! Kiva olisi lukea teidänkin isistä!

      Poista
  2. Hihi olipa kiva postaus! Meillä isännällä tosi suppea vaatekaappi ja vihaa vasteostoksia, en tiesä kuinka sinne vaatekaappiin saisi ujutettua vähän enemmän aikuisen ihmisen fiksuja vaatteita...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva! Onkohan toi joku miesten juttu et ne vihaa shoppailua? :D se on meidänkin isin inhokkijuttu!

      Poista
  3. Olipas kiva ja erilainen postaus! :) En olekaan missään muussa blogissa huomannut että isien tyylistä kerrotaan. Kymmenen pistettä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiva kuulla ! nytkun sanoit, niin en mäkään! :)

      Poista
  4. Olipa kiva postaus! Aika samantyylinen isi löytyy täältäkin, mutta värejä ei meidän isi suostu käyttämään. On vissiin vähän tarttunut meitsistä ;)

    VastaaPoista
  5. Teillä on molemmilla tosi joensuulaiset tyylit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa :D No, joensuulaisia tässä hetki ainakin vielä ollaankin!

      Poista

Kiitos kommentistasi!