torstai 3. joulukuuta 2015

Joulukalenterivinkki ja supernopeat ja -helpot vierasvarat !


Tänään aukeaakin meidän vuorolla luukku Blogiringin kalenterista! Muut luukut voit kurkistella myös Blogiringin sivuilta täältä



Tuleeko teille niitä ylläripuheluita, että ootteko kotona, ollaan puolentunnin päästä teillä? No, meille tulee. Ja aina yhtä iso paniikki, että mitähän sitä tarjotaan, äkkiä kauppaan!

Joulun aika on siitä kätevä, että yllätysvieraille voi aina pyöröyttää joulutortut. Torttutaikinaa ja luumuhilloa on helppo ostaa jääkaappiin varastoon, ihan vaan varmuuden vuoksi.

Mutta entäs jos ne perinteiset joulutortut jo kyllästyttää? Niitä kun on joka paikassa!

Me leivottiin viime viikolla poikien kanssa meidän vieraille appelsiini-luumu-sydämiä! Oli muuten helppoja, nopeita ja herkullisia!


 Tarvitset vain torttutaikinalevyjä, luumuhilloa ja appelsiinituorejuustoa, sekä piparkakkumuotin. (Iso muotti on helpompi kuin pieni)

 Sitten vaan taikinasta muotilla sydämiä. Voitele sydämet kananmunalla ennen täyttöä. Päälle lusikallinen tuorejuustoa ja lusikallinen luumuhilloa. Sitten vaan uuniin.


Valmista! Eikös vaan ollut aika helppoa?


Näiden myötä aikaa jää myös siihen pikapikasiivoukseen ennen kuin vieraat saapuu. Lelut työnnetään vaatehuoneeseen, makuuhuoneiden ovet kiinni ja pikapikaa imuroidaan eteinen ja kerttissiivousliinoilla vielä pikaisesti pinnat puhtaiksi. Voila! 

Tervetuloa yllärivieraat !

Joko teille on tullut Blogiringin joulukalenteri tutuksi? Eilen Heidin blogissa herkuteltiin gluteenittomalla suklaatortulla, joka ainakin mulla lähtee ehdottomasti testiin! Huomenna uusi luukku avautuu taas Hannan blogissa!  

7 kommenttia:

  1. Kakkua vaan kokeilemaan. :P Kokeilemisen arvoisilta tuntuu myös sun vierasvarat, laitetaan korvan taakse.

    VastaaPoista
  2. Oi,appelsiinituorejuusto tortuissa kuulostaa kyllä todella hyvältä! Täytyy kokeilla :)

    VastaaPoista
  3. Tuli yhtäkkiä tunne että oon tän lukenut ennenkin sun blogista ? :D Täytyy testata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oot ihan oikeassa! Vinkkasin tästä myös viime jouluna! :) Nää on superhyviä! Eikun testaamaan!

      Poista
  4. Kokeilin näitä ja oli superhyviä, kiitos vinkistä! ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!