sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Isänpäivälahjavinkit

Yhteistyössä:  Crocs

Isänpäivä koittaa taas ensi sunnuntaina, ja jo totuttuun tapaan, tulin vinkkaamaan teille muutamat omat suosikkini isien lahjoista. Kaikista ihanimpia on tottakai ne omien lasten askartelemat ja taiteilemat kortit ja lahjat, joita varmasti meidänkin isi jo kovasti lapsilta odottelee. Näiden lisäksi olen kuitenkin halunnut aina ostaa myös oman lahjan miehelleni. Ihan vaan, koska hän on antanut minulle sen ihanimman lahjan, olemalla parhain isi meidän yhteisille lapsille.

Käsityöt ja lahjakortit on tietty aina oma lukunsa ja niitä varmasti meidänkin isi tykkäisi bongailla lahjoistaan. Mä olen kuitenkin maailman huonoin mitä tulee neulomiseen, virkkaamiseen tai muihin kädentaitoihin, joten ne jätetään ihan suosiolla muille. Myöskään lahjakortteja en miehelleni osaa hankkia, kuvittelenhan kuitenkin aina tietäväni mitä hän tarvitsee, joten samahan se on sitten kaupasta hakea jo samantien.

Kuvat: Tohvelit, Neule, Kirja, Peli, Pyjamahousut, T-paita

Perinteisesti meidän isi saa pehmeitä paketteja isänpäiväksi ja kovia jouluksi. Jotenkin se on mennyt vaan näin. Viimeisenä parina vuotena paketista on löytynyt laadukas neule, vaikkapa tuo kuvan Gant, joka ainakin meidän isille on malliltaan juuri passeli. Laatukin erityisesti merinovillaisessa on just pro. Myös J.Lindebergin -neuleet on olleet tykättyjä. 

Pyjama/olohousut toimivat myös varmasti isille kuin isille. Pellavaiset tai flanelliset ovat varmaan miellyttävimmät päällä. Jos isi ei pyjamahousuja käytä, voi nämä korvata vaikka collareilla. Tuo Daddy-paita oli hitti pari vuotta sitten, ja ainakin meidän isin päällä nähty sen jälkeen useaan otteeseen. Onhan se kuitenkin aika makee! Samanlaista oli sitten Faija-painatuksella, mutta tää Daddy oli kyllä enempi meidän isin tyyliä.

Tänä vuonna niin isi kuin ukkikin saa kaivaa paketistaan nuo ihanan pehmoiset ja pörröiset Crocsin  Slipper -tohvelit, jotka ovat nyt uusinta mallistoa ja ihan ekoja viikkoja kaupoissa! Omansa voi hakea valikoiduista Intersporteista (Mm. Itäkeskus, Puhos, Turku/Hansa, Raisio/Mylly, Oulu, Tampere, Savonlinna) sekä Crocs Storeista ympäri Suomen (Helsinki, Vantaa/Flamingo, Turku/Hansa, Kuopio/Matkus). Lisäksi näitä saa itselleen Crocsin verkkokaupasta TÄÄLTÄ. Sisällä on ihanan pehmoinen karva ja päällä huopa, joten isukkien ja ukkien varpaat pysyvät varmasti lämpöisinä!



Jos kovia paketteja taas haluaa suosia, löytyy näin joulun alla varmasti isien suosikkikirjailijoilta uusia teoksia. Meidän isi tykkää Remeksistä, ja jos isin pakettiin ei olisi päätynyt jo uusi takki, olisi tämä uusin jännäri ollut vahva suosikki lahjalistalla! Parasta tässä on se, että voin sitten itsekin lukaista kirjan isin jälkeen. Toinen vetonaula kovista lahjoista on varmastikin tuo ikuinen änäri. Nyt  sitä uusinta NHL17 on näköjään saatavilla pleikkareista vaan PS4:lle, joten kannattaa tsekata isin pelikonsoli ennen ostamista.  

Kasvojen hoitotuotteet, tuoksut ja voiteet toimivat isänpäivisin myös. Meidän perinteisiin kuuluu myöskin tietysti isänpäiväaamiainen aamuisin, sekä rentouttava hartijahieronta iltaisin. Eikai niitä isejä kuitenkaan liikaa voi helliä, eihän?



Millaisia vinkkejä isänpäivälahjoihin te antaisitte?

* Molemmat Crocs-tohvelit saatu bloginäkyvyyttä vastaan

10 kommenttia:

  1. Yritäppä hankkia yhteistyö että lapses sais vähän isommat toppapuvut. Instasta kattelin niin on varmaan mukava leikkiä kun puntit on polvissa ja hihat melkeen kyynerpäissä...mut onhan miehelle vähän gantin neuletta. Miten hitto voit olla noin diiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rakas, ihanaa kun huolehdit, mutta lapsilla on jo isommat toppapuvut. Eivät vaan ole vielä käytössä kun nämä vanhatkin on ihan hyvät. Oisko vaan kuvissa leikintiimellyksessä nousseet ;)

      Oon vaan tämmönen, minkäs teet. Mut koitahan kestää ♡ kiva että kaikesta huolimatta viihdyt täällä.

      Poista
  2. Jes kiva kun kirjailit tänne vinkkejä! Itse mietin ihan kuumeisesti mitä ihmettä hankin. Onneksi tässä on melkein viikko vielä aikaa käydä nappaamassa joku kiva lahja pakettiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Kaupat on kyllä pullollaan kaikkea kivaa! Eli sinne vaan kiertelemään!

      Poista
  3. ...ehkä kaikilla ei ole varaa hankkia mitään kallista...sori vaan !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei varmaan olekaan. Siksi itsetehdyt lahjat onkin hyvä vaihtoehto! Mulla itsellä ei vaan taidot niihin riitä. Ja tuossa kollaasissakin on lahjoja useista eri hintaluokista. :)

      Poista
  4. Ihan mahtavia vinkkejä ja ai että miten lapsellisia kommentteja. Ehkä jokainen tietää oman perheensä budjetin, eikä silloin hanki niitä kalliimpia lahjoja. Meidän isi olisi varmasti iloinen pelkästä itse tehdystä kortista ja mainitsemastasi hartia hieronnasta, mutta tällä kertaa kortin lisäksi paketista löytyy pehmoinen kylpytakki, sekä uusin HarryPotteri, mikäli ehtii postilaatikkoon ennakkotilauksesta isänpäiväksi. Isejä ei voi mielestäni hemmotella liikaa! ;) Ihanaa alkanutta talvea teidän perheelle.<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän niin! Ja löytyihän tuosta halpojakin lahjoja, kukin määrittää itse minkä verran rahaa laittaa tai on laittamatta. :)
      Oijoijoi! Toi potter kelpaisi kyllä itsellenikin! Ja kylpytakki on kyllä aina ihan loisto lahjavalinta!

      Ei voikaan, isit on supereita! <3 Ihanaa alkanutta talvea sinnekin Anna-Kaisa!

      Poista
  5. Oman isäni menetin 16 vuotta sitten, joten lähetellään terveiset pilven reunalle ja sytytetään kynttilä <3 5-vuotiaaltani kysyn mitä haluis antaa isälleen niin vastaus oli että sukkia 😊 Ajatus tärkein ja meillä sovittu, että ei miehen kanssa toisiamme lahjota vaan lapsen lahjat riittävät. Ja sitä paitsi eihän tuo mieheni minun isä ole 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Terveiset löytää varmasti perille sinnekin <3
      Voi ihana lahjaidea 5-vuotiaalta, sukkia tuskin voi koskaan olla liikaa!

      Poista

Kiitos kommentistasi!