tiistai 9. toukokuuta 2017

KIDSCLOSET - keväiset NOSHit

Mä olen ollut ihan hirveän laiska viime aikoina ostamaan lapsille vaatetta. Nyt vielä kun ollaan kaikki kotona, on vaatteiden määrällinenkin tarve niin paljon pienempi, että on selvitty hyvin kaapista löytyvillä kappaleilla. Lisäksi se, että polvet tuntuvat menevän puhki ihan kaikista housuista parissa viikossa, syö kummasti ostohaluja.

Mä olen aika pihi lastenvaateshoppailija, enkä ihan kauheasti halua käyttää vaatteisiin rahaa. Tuntuu, että laitan eurot mielummin kotiin ja tän hetken yhteen isoimpaan rahasyöppöön, pihaan. Viimeviikkoisen Noshin verkkokaupassa pyörähtämisen seurauksena, mun oli kuitenkin pakko hankkia isoille pojille nämä setit. Nosh taitaakin sisävaatteissa olla tällä hetkellä ainoita merkkejä, joihin viitsin laittaa rahaa vähän enemmän kuin perusmarkettivaatteisiin. Noshilla on nimittäin ollut tähän mennessä parhain laatu kankaissaan. Vauvallakin löytyy noshia enemmän ja vähemmän joka koossa. Ensi viikolla voisinkin postailla muutamista vauvan Nosh-uutuuksista, jotka ystäväni hänelle ompeli!


Olen aina tykännyt lapsilla ribbineuloksesta, sitä vaan löytyy jotenkin tosi huonosti varsinkaan pojille. Nyt Noshin mallistossa oli ilokseni ribbineulospaitoja ihan perusmallissa ja tilasinkin sieltä kummallakin pojalle keltaiset paidat koossa 110/116. Ensisovituksella kangas oli kivan paksua ja sopivan joustavaa. Ei sellaista heti kulahtavan tuntuista vaan napakkaa ja jämäkkää. Ja silti ihan pehmoista. Luulen, että näitä pitää tilata kumpaisellekin vielä parit, harvoin nimittäin löydän mieleistä mallia trikoopaidoissa! Valtaosa on aina liian lyhkäisiä meidän pitkäselille, ja kuivausrummun käyttö lyhentää niitä entisestään. Näissä mittaa oli kuitenkin reilusti.

Housujen kanssa punnitsin kauan ja klikkailin niitä moneen kertaan pois ostoskorista. Pöksyt olivat alennuksessa, eikä viidentoista euron hinta ollut paha, varsinkin kun näissä pöksyissä yhdistyy kaikki mun suosikit. Pitkät resorit, baggymalli, raitaa ja polvipaikat. Ja onneksi lopulta tilasin, sillä housut oli niin ihanan pehmeät, että haluaisin ne itsellenikin! Pojatkin tykkäsi ja näistä tulikin heti heidän suosikkihousunsa. Kovasti toivon, että nämä nyt kestäisivät polvista vähän paremmin kun kaikki edelliset housut.



Vaikka päätin, etten omia Nosh-kutsuja pidä ennenkuin vasta syksyn mallistosta, mutta nyt alkoi vähän kyllä kutkuttaa josko kuitenkin vielä tästä kevät-mallistosta! Naisten puolta en nimittäin tietoisesti edes vilkaissut, ettei vaan tulisi itsellekin hankittua jotain. Kovasti nimittäin yritän itselle muistutella, että rahaa tulee pihaan menemään niin paljon, että ylimääräiset hankinnat tulisi pitää nyt minimissään. Mutta kun...

p.s kokovertailua helpottamaan, meillä lapset ovat mitoiltaan 106cm/17kg ja 103cm/16kg.

Ootteko inNOSHtuneet NOSHista?

9 kommenttia:

  1. Söpöt mallit! <3
    Kuulostaa niin tutulta, polvet aina puhki. Kuopukselle huomaa ostavansa vain housuja, paitoja kun isommilta on jäänyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. He ovat <3
      Hei jee, onneksi jollain muullakin! :D Onneksi alkaa shortsiaika!

      Poista
  2. Nosh on kyllä ehdottomasti meidän perheen suosikki! Kankaat kestävät moitteettomassa kunnossa ja vaatteiden mitoitus on meille ollut sopivaa. Suosittelen naisten vaatteita, ne on ihania! Tai oikeastaan älä katso, säästyy rahat! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teidän lapsilla onkin ihania vaatteita aina!
      Hahah, pitänee siis olla kurkkimatta! :D

      Poista
  3. Nämä Noshin ribbipaidat on kyllä ihan suosikkeja täälläkin. Nauratti kuin näin postauksesi, meiltä nimittäin löytyy kaksospojat (7/14) joilla on juuri nuo paidat ja samathousut odottaa postissa hakijaa. 😊 Äidinkin vaatekaapista löytyy muutama Nosh, enemmänkin jos raaskisi! 😊 Löysin blogisi joskus odotusaikana ja siitä asti tätä seuraillut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, eikä! Teillä on niin hyvä maku siellä! ;)
      Mun pitää kyllä kans hankkia muutama, viimeistään kun alkaa olla omat mitat taas saavutettu!

      Kiva että oot pysynyt matkassa noin pitkään <3

      Poista
  4. Kivat vaatteet, mutta mitä toisen pojan silmäkulmalle on käynyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hänellä on ollut pari vuotiaasta siinä joku nestepatti :)

      Poista
    2. Aa, nyt hävettää kun luulin hyttysen pistoksi :D Kiitos vielä tästä kivasta blogista😊

      Poista

Kiitos kommentistasi!