maanantai 8. lokakuuta 2018

Ostosreissu Jumboon ja elämäni parhaimmat farkut


Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Kauppakeskus Jumbon kanssa.

Pudotettuani kuluneen puolenvuoden aikana hieman reilun viisitoista kiloa, on vaatekaappini luonnollisesti jäänyt minulle aivan liian suureksi. Kesä meni vielä tosi kivasti, sillä kaapissani oli paljon kesävaatteita ajalta ennen lapsia, jolloin olin aika samoissa mitoissa. Nyt viileämpien kelien saapuessa, olen todennut kaappini olevan tarpeisiini täysin epäsopiva. Ainoat vaatteet joita siellä on, ovat oikeastaan urheiluvaatteita, tai legginsejä ja löysiä paitoja. Hoikistunut minä haluaisi kuitenkin pukea paljon muutakin kun vaatteiden alla oleva keho tuntuu viimein omalta. 

Vaikka paino tippui, ei pääni ole pysynyt aivan tässä tahdissa ja huomaankin olevani aivan hukassa niin itseni kuin tyylinikin kanssa. En yllättäin tiedäkään yhtään mikä on minua ja mitä päälleni haluaisin laittaa. Toisaalta on myös ihanaa, että voin rakentaa vaatekaapistani ihan juuri sellaisen kuin itse haluan ja koostaa sinne vain niitä vaatteita, jotka tuntuvat minusta hyvältä. Loistavaan saumaan tulikin tämä yhteistyökampanja, jonka merkeissä pääsin shoppailemaan asukokonaisuuden meidän perheen suosikki kauppakeskuksesta Jumbosta. 

Jumbo on logistiselta sijainniltaan paras kauppakeskus, kun miettii meitä lahtelaisia. Lahden oma kauppavalikoima on harmittavan suppea, joten me suunnataan usein pääkaupunkiseudun kauppakeskuksiin tekemään vaatehankintoja, tai sitten ihan vain viettämään sadepäivää, kuten pari viikkoa sitten tehtiin. Jumboon ajaa Lahdesta vajaan tunnin ja se on suosikkini siitäkin syystä, että siskoni asuu siinä aivan lähettyvillä. On helppo yhdistää shoppailupäivä juttutuokioon tai lounaaseen siskon kanssa. 

Tällä kertaa lähdettiin koko perheellä Jumboon, kuten meillä on hyvin usein tapana. Ei olla koskaan koettu, ettei shoppailua voisi tehdä lasten kanssa, vaan se on meille sellaista kivaa yhteistä koko perheen tekemistä. Tottakai ohjelma pitää miettiä niin, ettei koko päivän ohjelma koostu vaan aikuisten jutuista, vaan lapsetkin pitää ilman muuta ottaa huomioon. Meillä onkin tapana vuorotella kaupoissa. Ensin aikuisten kauppa, sitten lasten, taas aikuisten ja sen perään vähän leikkipaikalla leikkimistä. Pojat ovat tosi innokkaita shoppailijoita, ja tälläkin reissulla he etsivät minulle mieleisiään vaatekappaleita ja kävivät esittelemässä niitä kopissa. 

Jumbo tuntuu jotenkin tosi kotoisalta kauppakeskukselta, onhan siellä tullut käytyä jo vuosia ennen lapsiakin. Sieltä mä myös jotenkin aina löydän etsimäni, ehkä syy on juurikin tuossa tuttuudessa tai laajassa liikevalikoimassa. Jumboon mä suuntaan aina mennessäni Stokkan Hulluille päivillekin, sillä se on sijainniltaan vaan niin paljon parempi kuin ydinkeskusta. Jumbosta löytyy oikeastaan kaikki liikkeet joita itse tarvitaan ja ne sattuvat vielä sijaitsemaan kivan loogisesti. Liikkeitä on kaikkiaan hurjat 120, mikä kuulostaa kyllä ihan tosi isolta määrältä! Meille on tullut tavaksi kiertää Jumboa aina tietyllä tavalla ja tietyssä järjestyksessä. Tuohon järjestykseen sattuu hyvin myös välipala, lounas ja iltapäiväkahvipaikat. Liiketoiveilta me ollaan tosi perinteisiä, mutta pidän myös siitä, että Jumbosta löytyy yhtälailla erikoisliikkeitä. Muodin puolella valinnanvaraa on ihan valtavasti, mutta myös sisustus- ja urheilushoppailija löytää takuulla tarvitsemansa. Mekin pyörähdettiin tälläkin kertaa katsomassa muutamat suosikit joululahjatoivelistalle ja sovittamassa talven ulkoiluvaatteita vanhemmille. Tällä kertaa ei keskitytty lapsiin ollenkaan, vaan päivitettiin vain isin ja äidin vaatekaappeja ajantasalle. 

Tärkein juttu jota Jumbon lukuisista muotiliikkeistä etsin, oli täydelliset farkut muuttuneelle kropalle. Mua jännitti kyllä kovasti farkkujen ostaminen, sillä vaikka tiesinkin pudottaneeni painoa valtavasti, epäilin silti istuisiko farkut. Sain tosi hyvää palvelua Cubuksella, joka oli mulle siinä mielessä ihan uusi liike, etten ole heidän farkujaan koskaan omistanut. Päädyin sovittamaan korkeavyötäröisiä pillistrechfarkkuja myyjän suosituksesta ja ihastuin malliin ja farkkujen pehmeyteen ihan täysin. Ilahduttavaa oli sekin, että farkut ovat saaneet joutsenlippumerkin, ja ne on valmistettu niin ekologisesti kuin farkkuja vain voi valmistaa. Satuin liikkeeseen vielä päivänä, jolloin farkuista sai -25%:n alen, joten hintakin oli todella kohtuullinen. Mä en tosiaan voisi ylistää näitä farkkuja enempää ja kävinkin hakemass aseuraavana päivänä Lahdesta samat eri värissä. Ei ole nimittäin ihan helppo homma löytää täydellisesti istuvia farkkuja itselleen ja kun ne kerran löytää, on syytä ostaa niitä myös toiset! Farkkuni ovat mallia High Waist Hannah ja valitsin ne koossa 28". Myyjän mukaan tämä malli kannattaa valita juuri sopivan napakkana, ei liian tiukkana, sillä ne eivät juurikaan löysty käytössä. Ja tämä on muuten ihan totta nyt reilun viikon käyttökokemuksella. Vähän löysyyttä farkkuihin on tullut vyötärölle, mutta jaloista jämäkkyys on säilynyt. 

takki ja kaulahuivi VERO MODA farkut CUBUS paita VERO MODA kengät PALLADIUM
Toinen vaatekaapin peruspilari jonka halusin ostosreissultani löytää, oli siistimåi talvitakki. Alkuun en etsinyt oikeastaan villakangastakkia, mutta soviteltuani muutamia päätin, että sellaisen haluaisin. Mulla ei ole ikinä ollut kunnolta villakangastakkia, joten nyt päätin päivittää kaappiini sellaisen. Lopulta paras malli minulle löytyi yhdestä suosikkiliikkeestäni Vero Modasta. Poikkeuksillasta muihin takkeihin verrattuna oli, että tässä villakangastakiss aon myös huppu. Se siis suojaa kasvojakin takuuvarmasti talven tuiskuilta. Takki on myös hivenen pidempää mallia kuin tavalliset lyhyet villakangastakit, ja pituus onkin yksi syy miksi siitä erityisesti pidän. Valitsin takin koossa M ja se tuntuu olevan minulle juuri sopiva. 

Takin pariksi hankin vielä ihanan suuren kaulahuivin tutussa ja turvallisessa harmaassa sävyssä. Huivikin löytyi Vero Modasta, ja siinä oli villaa 30%, joten se ei kutittanut kaulaani lainkaan, kuten täysvillaiset usein kohdallani tekevät. 

Myös tuo päälläni oleva musta peruspaita löytyi Vero Modasta. Tykästyin sen malliin kovasti, sillä vaikka se on löysä vatsan kohdalta, se istuu silti hyvin. Paita on malliltaan juuri sopiva farkuille, sillä se antaa kivan rennon vaikutelman. 

Jumbossa olisi ollut mistä valita, mutta itse olen tosi tyytyväisen asuun johon sitten lopulta päädyin. Me lähdetään Jumboon luultavasti myös ensi viikolla, sillä silloin Jumbossa käynnistyy mahtava Fashion Week tapahtuma, jonka yhteydessä kauppakeskuksess aon vaikka mitä kivaa tarjolla. Viikko huipentuu lauantain muotitapahtumaan, jossa Krista Siegfrids kokoaa Jumbon liikkeiden valikoimista syysmalliston, jota esitellään liikkuviss amuotinäytöksissä lauantain aikana. Krista vetää myös tapahtumalavalla akustisen keikan lauantaina. Tätä ei kannata missata! Nähdäänkö lauantaina? Tapahtumasta löytyy lisätietoa paitsi täältä, myös Jumbon Facebookista ja instagramista.

Haluaisitko sinä shoppailemaan kaverisi kanssa Jumboon? Instagramissa tililläni alkoi juuri arvonta, jonka voittaja saa 100€:n arvoisen lahjakortin Jumboon! Käyhän osallistumassa! @nellienoor

9 kommenttia:

  1. Pojat söivät näköjään BurgerKingissä, mikä muuten Hesen lisäksi onkin ainoa paikka Jumbossa, jossa perheen pystyy hinnan puolesta ruokkimaan viikonloppuisin, kun ei ole lounastarjouksia. Niin, ja Subway tietty myös. Mutta kysymykseen: mitä söit itse tuolla shoppailureissulla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, olisi kiva jos viikonloppuisinkin olisi lounastarjoukset. Fafa's on myös kivan edullinen paikka! :) me syötiin koko porukalla burgerit, mulla oli joku Kanahamppari!

      Poista
    2. Mitenkäs sun diettisi kestää noin rasvaisen ja suolaisen ruuan?

      Poista
    3. Mun dieettiini kuuluu herkkuhetket silloin tällöin, eli kiitos kysymästä, kestää oikein hyvin. :)

      Poista
  2. Söikö teijän 1-v kans hampurilaisia jo? Ei sitten suolan määrä yhtään enää hirvitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei, maistoi kyllä, muttei tykännyt. Hän söi ranskalaisia, jotka tilattiin suolattomina sekä omaa pussisosettaan. :)
      En ole varma oliko tuo suolan määrän hirvittäminen kysymys, mutta vaikka ne ei olisi olleet suolattomia ranskalaisia (joissa toki itsessään jonkin verran suolaa on) ei se hirvittäisi kun kyse ei kuitenkaan ole meidän tavallisesta ruokavaliosta. Kun arkiruoka on kunnossa, voi ravintolassa syödä kevyemmin.

      Poista
  3. Pakko nyt kommentoida, en kyllä tajua näiden kommenttien jeesustelua tuosta yhdestä ruokailukerrasta. Jos yhden kerran käy sen hampparin syömässä shoppailureissulla niin siihen tuskin kenenkään dieetti kaatuu tai lapsen ruokavalio menee pilalle..
    Jos ja kun se arkiruoka on sitä tavallista kotiruokaa, niin kyllä silloin tällöin ravintolassa syödessä on oikeastaan ihan sama mitä sitä syö.

    VastaaPoista
  4. Meidän perhe tykkää Raxista, jos Jumbossa käydään syömässä. Löytyy jokaiselle jotain. Iso plussa sille, että 1-v syö ja juo ilmaiseksi. Jos nyt ylipäätään jotain suostuu syömään 😄 tietää siis että rahat ei ainakaan hänen kohdalla mee hukkaan, jos ei just sillä kerralla maistukaan.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!